Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:Dziewczyny czy test owulacyjny może dać wynik pozytywny jeszcze dzień, dwa po owilacji?
julita lubi tę wiadomość
-
Mala i Elfik ....tort chyba wyszedl nienajgorzej
.zobaczymy co beda mowic jak sprobuja
..
A wyglada sobie tak
...jeszcze bedzie swieczka oczywiscie ...
Mam nadzieje ze poprawnie dodalam zdjecia bo nie umiem tu za bardzodata na zdjeciu widze nie taka jak trzeba ale trudno
....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/388081586dd5c08f.html
Nadmienie ze liscie robilam pierwszy raz sama z czekoladyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 10:44
olcia87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kapturnica - torcik super, na pewno też i pychaaaa <ślinka cieknie>
Idia - oszczędzaj się. Szkoda, że wizyta dopiero za tydzień, a może uda Ci się wcisnąć wcześniej...
Temp nie wzrosła, ale mam przeczucie, że owu w trakcie. Zawsze Wam skacze od razu w dzień owu czy już po? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp.kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mala i Elfik ....tort chyba wyszedl nienajgorzej
.zobaczymy co beda mowic jak sprobuja
..
A wyglada sobie tak
...jeszcze bedzie swieczka oczywiscie ...
Mam nadzieje ze poprawnie dodalam zdjecia bo nie umiem tu za bardzodata na zdjeciu widze nie taka jak trzeba ale trudno
....
Nadmienie ze liscie robilam pierwszy raz sama z czekolady
śliczny jest
kapturnica lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Temp nie wzrosła, ale mam przeczucie, że owu w trakcie. Zawsze Wam skacze od razu w dzień owu czy już po? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp.
U mnie w 1szym cyklu z 5tys pregnylu temp poszla od razu w gore...
A w tym drugim z 10tys pregnylu szla powoli
W obu przypadkach pekly mi p[echerzyki ale te . ktore w dniu podania byly nie wieksze niz16mmone poprostu podrosly zanim zadzialal pregnyl./.
Dlatego przy staraniach w lipcu uzgodnilismy z moim ginem ze podam sobie 10tys pregnylu kiedy pecherzyki beda mialy okolo15mm
Taki maly eksperymencik
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOBIETO...Śliczny to za mało powiedziane...Ty przed nami talenty ukrywasz!!!!!!!!! co masz jeszcze w rękawie????
A te liście z czekolady....hmmmniammmmmmm.............
Superowy tort, ech ślina znowu cieknie, a tylko co loda przesłodkiego zjadłam...
Elfik:
"Pamiętam, jak remontowałem dom na przyjęcie Łukasza. To dom po mojej babci, w sąsiedztwie domu moich rodziców. Wykuwałem dawno zamurowany otwór po drzwiach prowadzących prosto na wspólne podwórko, aby synek miał blisko do dziadków. To miało niemal wymiar symboliczny. Otwarły się dawno zatrzaśnięte drzwi. Puściłem przez nie strumień światła i … nowego życia. Jak widać, można to robić na różne sposoby – śmieje się Jacek."
i się poryczałam..............
Dzisiaj na mszy Bóg odpowiedział mi na wiele pytań...mam nadzieję, że GO nie zawiodę....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdia zawsze pisza taka diagnoze ciazy jesli chodzi o polip ...bo tak jak mowilam ...org bedzie chcial sie pozbyc go przez odklejenie powodujac skurcze macicy jest to stan zagrozenia i musza tak napisac jest to tzn ciaza ryzyka..natomiast plamienia ktore moga wyst sa z polipa a nie ciazy,..tak jak mowilam moja kol z pracy tak miala ale jest juz w 8 miesiacu a ciaza rozwijala sie prawidlowo ...
wiec spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 14:43
Idia lubi tę wiadomość
-
Wiem to już. Wytłumaczyłaś mi. Za co dziękuję. Mam nadzieję że tych 6 miesięcy polip, ja i Cudak wytrwamy. Mam kontrole co 2 tygodnie. Mój lekarz nie zawaha się zamknąć mnie w szpitalu. No i relanium nieco utrudni złe pomysły mojego organizmu. Nie dźwigam, nie wysilam się. Krótkie spacery, hamak w ogrodzie i spokój.
Myślę że wiele dziewczyn jest w gorszej sytuacji i ciążę donoszą. Ja marudzić nie będę. W listopadzie brałabym tę sytuację w ciemno i bylabym szczęśliwano i takie wsparcie jakie dajecie- bezcenne. Każda cos wie. Składając wszystkie dane do kupy rozumiem swoja sytuację, przez co jestem spokojna.
W listopadzie to mi Cudak da popalić
25 maja mam 1 rocznicę ślubu1 rok a tyle zmian.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 15:45
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny to jest mój 2cs z monitoringiem i mam nadzieje że ten bd ostatni:) bd tu do was zaglądać bo przydatne rzeczy piszecie i dużo się od was dowiaduję że czasem jak idę na wizytę to wszystko wydaje mi się takie zrozumiałe co mówi do mnie gin
Joanna0071, kapturnica lubią tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Madziara wrote:Chce tylko zebys byla spokojniejsza ...wiec gleboki wdech ..bedzie ok ....nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo !
I właśnie dzięki tobie jestem. Ten wypis i brak komentarza początkowo przeraziły. Teraz wiem o co chodzi i co robić. Tam nic nie powiedzieli, ale się im nie dziwię. Tylu ludzi. Tyle kłopotów. A siostra oddziałowa powiedziała mi ze to był wyjątkowo spokojny dzień. Ja takiego młynu dzień w dzień bym nie zniosła a jak pomyśle o tych mniej spokojnych dniach. Współczuję. Kosmos. -
nick nieaktualnyI ufff...znajomi nam niespodziankę zrobili ...hehehe i nie tylko, że przyjechali bez zapowiedzi, ale też,że we 4:D:D:D mają synka 7lat - o nim wiedzieliśmy...ale od grudnia mają ślicznego, pulchnego maluszka - Piotrusia:-) jejciu jaki słodziak, a znajoma jaka chudziutka (przyznała się że przez całą ciążę - joga, a teraz ćwiczenia)...ale nie o tym...
aż zaniemówiłam jak wysiedli z samochodu:-) On 43, Ona 40:-) ale żebyście widziały jaki ten maluszek był słodziuchny, przez te wszystkie godziny nawet przez sekundę nie zapłakał, nie zamarudził...ech rozmarzyłam się
Ale jak już pojechali to ja do swojego "siadam na neta, muszę nacieszyć się tymi chwilami wolności"....hehehehehe
A jak tam dla Was niedziela mija???
Kap wiem, że u Ciebie smacznie:-) a jak innym torcik się podobał/smakował???
ps. zostaję po różowej stronie, po fioletowej są rozdygotane, przeczulone histeryczki co uwielbiają bujać w obłokach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 18:04
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Mala a smakowal , smakowal , nawet ozdoby wcieli heheheh
Udalo mi sie kawalek zachomikowac dla sis i jej chlopaka bo jutro w nocy juz przylatuja..ehhh jak sie ciesze,ale bedzie wesolo ..Ona jest taki popyrtaniec , ze zawsze mi dom do gory nogami wywala
Mowisz ze na fioletowej stronie histeria panuje??hahahahaMalenq lubi tę wiadomość