X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień dobry...w deszczowy poniedziałek...

Kasiek i jak po urodzinach??jak po przyjeździe sis...wiem, że teraz będziesz miała mniej czasu, ale zaglądaj do Nas chociaż raz dziennie:P
    Kochana sis to przyjedzie jak ja przywioze z lotniska w kraku..A jade po nia wieczorem i mysle ze kolo2,3w nocy wrocimy bo planowo ma przylot ryanairem o ponocy a on czasem lata jak chce heh
    A ja dzis mlodemu labe robie..taki stargany wrocil z tej wieliczki po awodach , ze masakra...
    A co do spania..tez mialam jakies dzis pojevane sny i obudzilam sie dopiero o 8...nawet budzik mnie nie ruszyl ehheh
    Chyba przez te cholerna pogode :-/ znow kutwa leje!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:22

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu to będziesz miała dość ciężką noc...ale czego się nie robi dla sis:)
    Labę tzn. w domku siedzi??i się nudzi heheheh.....
    nio leje to mało powiedziane...grrr...a trawa z drugiej połowy tej nie skoszonej, śmieje się i krzyczy do mnie "teraz to dopiero urosnę, pokażę Ci hehehe" :D:D:D:D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa nudzi..spi jak zabity..pewnie moglabym go z lozkiem wywiez i by nie wiedzial hehehe :D

A u mnie moja z calej nieskoszonej sie smieje franca ..Tyle ze cos mnie ostatnio tknelo i wygolilam ja bardzo nisko bo teraz juz by busz byl kolo domu...A co do sis...Powiem ci ze jak byla malutka mowila do mnie mamo ;D i lazila za mna jak smrodzik po gaciach hehe
    I mimo ze juz 25letnia kobita to dalej jest dla mnie malutka sis :)
    Uwielbiam te wiesniare jak ja to mowie :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A co do sis...Powiem ci ze jak byla malutka mowila do mnie mamo ;D i lazila za mna jak smrodzik po gaciach hehe
    I mimo ze juz 25letnia kobita to dalej jest dla mnie malutka sis :)
    Uwielbiam te wiesniare jak ja to mowie :D

Uuuuu ej no....wszystkie starsze tak mówią...to są słowa mojej starszej hehehehe
    słodkie jesteście:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo taka prawda od urodzenia lazicie nam miedzy nogami i nie opuszczacie na krok..wtedy to wkurzqalo..A teraz jak sbie przypomne..to tyak jakbym we wczesnej mlodosci miala coreczke..Do dzis jak przyjezdza (mozesz sie smaic)lezymy we dwie i przytulamy sie mocno. :D
    I smiejemy sie wspominajac dziecinstwo..., w ktorym nie za czesto niestety ale bywaly wesole chwile..
    Ale zeby mi ktos doplacil nie wrocilabym sie do dziecinstwa.....
    niestety moj splodziciel jak ja go nazywam nie dorosl do roli ojca ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę mam wizytę u gina, dzisiaj dostałam sms'a (jak mu napisałam o II kreskach),że bez względu czy będę miała wynik bety, mam się zjawić na wizytę...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    W środę mam wizytę u gina, dzisiaj dostałam sms'a (jak mu napisałam o II kreskach),że bez względu czy będę miała wynik bety, mam się zjawić na wizytę...
    no i super...spr rozpulchnienie macicy..kolor szyjki...
    Wiesz na poczatku najwazniejsze jest pilnowac sie zeby spr czy zarodek jest w odpowiednim miejscu dla siebie..macicy..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Gratki Kochana:)właśnie przeczytałąm dobra nowinę poprosze o wiruski chetnioe sie zaraze:)

Malenq lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:40

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kasiek właśnie tak mam z moją najstarszą....i to nie jest śmieszne..to wspaniałe....ale też za nic nie wróciłabym do czasów dzieciństwa, z podobnych względów...ale nadal lubię się do nich poprzytulać :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Dziewczyny...podpowiedzcie bo z tego co tu czytam większość Was jest domkowa-jakie drzewka posadzić żeby były choinkowe i zajebiście mocno pachniały.
    chodzi mi o to że tuje kiepsko pachną a mi się marzy zapach lasu po deszczu :-)
    ojj ja nie pomoge...moj zawsze kupuje drzewa itd....
    A ja znow kwiotki jedynie eheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no i super...spr rozpulchnienie macicy..kolor szyjki...
    Wiesz na poczatku najwazniejsze jest pilnowac sie zeby spr czy zarodek jest w odpowiednim miejscu dla siebie..macicy..

I ja tam myślę, że doktorkiem to kieruje...trochę mi ulżyło, że sam mnie wpisał, bo dogadać się w recepcji (mimo że prywatnie) nigdy nie można...
    więc jutro beta, w środę dr, taki plan.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona np:
    http://archiwum.allegro.pl/oferta/silnie-pachnaca-jodla-balsamiczna-30-50-cm-i3685528857.html

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    I ja tam myślę, że doktorkiem to kieruje...trochę mi ulżyło, że sam mnie wpisał, bo dogadać się w recepcji (mimo że prywatnie) nigdy nie można...
    więc jutro beta, w środę dr, taki plan.....
    a ja bede sciskac oba kciuki by beta pozniej ladnie przyrosla :D musisz 2razy zrobic wtorek i czwartek ....
    A ja wiem ze wszystko bedzie naprawde dobrze....I bedziesz za chwile opowiadac kwieciscie jak ci bandziolek zacznie ciazyc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:48

Malenq, zagubiona_82, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczku dziękuję i jak tylko potwierdzę, że jest ok, to wiruski zacznę rozdmuchiwać oki? :-*

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kiniaczku dziękuję i jak tylko potwierdzę, że jest ok, to wiruski zacznę rozdmuchiwać oki? :-*
    kazdej wiadro ;D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem, dlatego lab wybrałam bliżej miejsca zamieszkania...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tak wiem, dlatego lab wybrałam bliżej miejsca zamieszkania...
    najlepsze sa z diagnostyki bo mozna w domu spr w necie jak sie ma daleko ...U nas niedawno otworzyli...Tyle ze znacznie drozej...Dlatego i tak jezdze do lab w szpitalu niektore badania maja o polowe taniej a wyniki zawsze o wpol do2 takze szybciorem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

oki w takim razie czekam z nie cierpliwoscia.A poki nie przeslesz swoich musze sie meczyc z jakimis wirusiskami okropnego kataru :(:(:(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie w diagnostyce, ale muszę zerknąć na stronę lab przy szpitalu ...

‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ