Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Dzień dobry...w deszczowy poniedziałek...
Kasiek i jak po urodzinach??jak po przyjeździe sis...wiem, że teraz będziesz miała mniej czasu, ale zaglądaj do Nas chociaż raz dziennie:P
A ja dzis mlodemu labe robie..taki stargany wrocil z tej wieliczki po awodach , ze masakra...
A co do spania..tez mialam jakies dzis pojevane sny i obudzilam sie dopiero o 8...nawet budzik mnie nie ruszyl ehheh
Chyba przez te cholerna pogodeznow kutwa leje!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:22
-
nick nieaktualnyuuuu to będziesz miała dość ciężką noc...ale czego się nie robi dla sis:)
Labę tzn. w domku siedzi??i się nudzi heheheh.....
nio leje to mało powiedziane...grrr...a trawa z drugiej połowy tej nie skoszonej, śmieje się i krzyczy do mnie "teraz to dopiero urosnę, pokażę Ci hehehe":D:D:D
-
taaa nudzi..spi jak zabity..pewnie moglabym go z lozkiem wywiez i by nie wiedzial hehehe
A u mnie moja z calej nieskoszonej sie smieje franca ..Tyle ze cos mnie ostatnio tknelo i wygolilam ja bardzo nisko bo teraz juz by busz byl kolo domu...A co do sis...Powiem ci ze jak byla malutka mowila do mnie mamoi lazila za mna jak smrodzik po gaciach hehe
I mimo ze juz 25letnia kobita to dalej jest dla mnie malutka sis
Uwielbiam te wiesniare jak ja to mowieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A co do sis...Powiem ci ze jak byla malutka mowila do mnie mamo
i lazila za mna jak smrodzik po gaciach hehe
I mimo ze juz 25letnia kobita to dalej jest dla mnie malutka sis
Uwielbiam te wiesniare jak ja to mowie
Uuuuu ej no....wszystkie starsze tak mówią...to są słowa mojej starszej hehehehe
słodkie jesteście:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
No bo taka prawda od urodzenia lazicie nam miedzy nogami i nie opuszczacie na krok..wtedy to wkurzqalo..A teraz jak sbie przypomne..to tyak jakbym we wczesnej mlodosci miala coreczke..Do dzis jak przyjezdza (mozesz sie smaic)lezymy we dwie i przytulamy sie mocno.
I smiejemy sie wspominajac dziecinstwo..., w ktorym nie za czesto niestety ale bywaly wesole chwile..
Ale zeby mi ktos doplacil nie wrocilabym sie do dziecinstwa.....
niestety moj splodziciel jak ja go nazywam nie dorosl do roli ojcaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:W środę mam wizytę u gina, dzisiaj dostałam sms'a (jak mu napisałam o II kreskach),że bez względu czy będę miała wynik bety, mam się zjawić na wizytę...
Wiesz na poczatku najwazniejsze jest pilnowac sie zeby spr czy zarodek jest w odpowiednim miejscu dla siebie..macicy..
-
Malenq wrote:W środę mam wizytę u gina, dzisiaj dostałam sms'a (jak mu napisałam o II kreskach),że bez względu czy będę miała wynik bety, mam się zjawić na wizytę...
Gratki Kochana:)właśnie przeczytałąm dobra nowinę poprosze o wiruski chetnioe sie zaraze:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:Dziewczyny...podpowiedzcie bo z tego co tu czytam większość Was jest domkowa-jakie drzewka posadzić żeby były choinkowe i zajebiście mocno pachniały.
chodzi mi o to że tuje kiepsko pachną a mi się marzy zapach lasu po deszczu
A ja znow kwiotki jedynie eheheh -
nick nieaktualnykapturnica wrote:no i super...spr rozpulchnienie macicy..kolor szyjki...
Wiesz na poczatku najwazniejsze jest pilnowac sie zeby spr czy zarodek jest w odpowiednim miejscu dla siebie..macicy..
I ja tam myślę, że doktorkiem to kieruje...trochę mi ulżyło, że sam mnie wpisał, bo dogadać się w recepcji (mimo że prywatnie) nigdy nie można...
więc jutro beta, w środę dr, taki plan.....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:I ja tam myślę, że doktorkiem to kieruje...trochę mi ulżyło, że sam mnie wpisał, bo dogadać się w recepcji (mimo że prywatnie) nigdy nie można...
więc jutro beta, w środę dr, taki plan.....musisz 2razy zrobic wtorek i czwartek ....
A ja wiem ze wszystko bedzie naprawde dobrze....I bedziesz za chwile opowiadac kwieciscie jak ci bandziolek zacznie ciazycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:48
Malenq, zagubiona_82, Idia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:tak wiem, dlatego lab wybrałam bliżej miejsca zamieszkania...
-
nick nieaktualny