Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam krotki lancuch w kuchni heheh.pieke gotuje i sie normalnie cala pruje,...
Siostra zestaw zyczen przeslala..A mimo ze cale 164cm wzrostu i kolo50kg chudzielec straszny..To zoladek ma wielkosci basenu..Potrafi zmlocic jak stary chlop..AElliot nie lepszy wiec cala lodowka zarcia musi byc..
Wlasnie sie wzielam za krokiety z miesem...
Zurek staropolski juz ma gotowy na poranek..bo po nocnych wojazach to ja rano sil na gotowanie nie ebde miala , a i tak musze z ranca do matki jechac mlodego do szkoly wyslac..wiec noc na rzesach bedzieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁo matko jedyna...tylko nie rozparuj się za mocno...ale pyszności kochana robisz...fajnie...dajesz mi wiarę, że moje sis też tak skaczą z radości jak im mówię, że przyjeżdżam....wczoraj rozmawiałam z najstarszą, bo się doczekać już nie możemy, że dom nad morzem już wynajęty, że urlopy pobrane, że jej najmłodszy (ma prawie 2 latka) ma przy łóżeczku zdjęcie cioci i wujka:) i paluszkiem pokazuje jak się pytają kto ma przyjechać....ja bardzo tęsknię za jej najstarszą latoroślą (19lat) bo brałam czynny udział w jej opiekowaniu się jak małym brzdącem była....ech starsze siostry są SUPER...(chociaż kiedyś mogłam je nożem pokroić ze złości - oj wojny były, oj były) - na starość jakaś sentymentalna się robię hehehehe
normalnie jak o Tobie myślę Kasiek, to przed oczami staje mi śp. Irena Kwiatkowska w tym filmie o kobiecie pracującej, co żadnej pracy się nie boi...
ja z lenistwa zjadłam na obiad 3 pomidory i 3 ugotowane frankfurterki o obniżonej zawartości tłuszczu...bleeee nigdy więcej ( a przynajmniej na jakiś czas już nie)przypomniałam sobie dlaczego nie lubię mięsa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:20
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Eyyy ale dalas hahahah
kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi!!!!...chyba ci linka wysle do mojego profilu bo ja w zadne spoosb nie podobna jestem do ireny...ahhahaha
Ps...spr czy dasz rade linka otworzyc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:23
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ja bardzo tęsknię za jej najstarszą latoroślą (19lat) bo brałam czynny udział w jej opiekowaniu się jak małym brzdącem była...
To Izka tak wlasnie zwiazana jest z moim synem..ona od zawsze wariowala na jego punkcie....i do dzis sie traktuja jak rodzenstwo a nie jak ciotka i siostrzeniec...A mlody dopiero od kilku lat mowi ciocia..zawsze wolal izka-meliska albo chudzielec iihhiih -
nick nieaktualnydo mnie siostrzenica też po imieniu----> jak przyjechała 2 lata temu do Polski, to obwieściła swoim rodzicom, że ONA jedzie do mnie, a Oni niech sobie zwiedzają...hehehe a jak była młodsza i ja jeździłam do Włoch co roku, to Ona chowała mi się do walizki, pisała list pożegnalny do swojej mamy, i mówiła, że tam gdzie ja tam ona....
teraz będę miała do niej trochę bliżej...bo na uniwerek do Szwecji się dostała...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Noooo niezle niezle..Kurcze moja sis tez studiuje poza Polska , w londynie..I tak patrzac z perspektywy czasu i na siebie --- to zazdroszcze tym mlodym teraz ze maja takie szanse..
Wyjechac gdzie chca i uczyc sie gdzie chca....Moje pokolenie nie mialo takich mozliwosci...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:PRZEPRASZAM jeżeli kogoś urażę, bądź uraziłam......ale ja naprawdę jak czytam o płaczu, o nerwach, o rozczarowaniu, o chęci rzucenia tym wszystkim, o tym etc, etc, etc.........i jak to piszą kobiety rozsądne, które testują 10dpo (i na pewno są pewne że w tym dniu była 100% owulka ?? hę??ja nie byłam pewna, gin też nie) to mi ręce odpadają....
JA rozumiem, że tak MOCNO się chce, że się nie umie oprzeć chęci...
ale smuci mnie to, że później są małe/wielkie tragedie.....bo nie każdej kobiecie w 10dpo wychodzi, że jest w ciąży.....
dobrze gada, wódkę jej dać!
a nie... tej to tylko herbatkę z rumianku)))))00
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie nadal pada, momentami nic nie słyszę, bo mam blaszany dach i jak dudni to muszę tv pogłaśniać....i przeważnie taka pogoda jak jest weekend....
ale zbiera mi się na spanie znowu heheheh....
Elfik mówisz masz, rumianek stoi przede mną...:D:D
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny