X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam krotki lancuch w kuchni heheh.pieke gotuje i sie normalnie cala pruje,...
    Siostra zestaw zyczen przeslala..A mimo ze cale 164cm wzrostu i kolo50kg chudzielec straszny..To zoladek ma wielkosci basenu..Potrafi zmlocic jak stary chlop..AElliot nie lepszy wiec cala lodowka zarcia musi byc..
    Wlasnie sie wzielam za krokiety z miesem...
    Zurek staropolski juz ma gotowy na poranek..bo po nocnych wojazach to ja rano sil na gotowanie nie ebde miala , a i tak musze z ranca do matki jechac mlodego do szkoly wyslac..wiec noc na rzesach bedzie

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kapt!!!!!!!!!!!:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    czesc kapt!!!!!!!!!!!:)
    Aniuuuu jak tam??
    Fajnie ze wrocilas...naprawde!!!!
    Jak sie czujesz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko jedyna...tylko nie rozparuj się za mocno...ale pyszności kochana robisz...fajnie...dajesz mi wiarę, że moje sis też tak skaczą z radości jak im mówię, że przyjeżdżam....wczoraj rozmawiałam z najstarszą, bo się doczekać już nie możemy, że dom nad morzem już wynajęty, że urlopy pobrane, że jej najmłodszy (ma prawie 2 latka) ma przy łóżeczku zdjęcie cioci i wujka:) i paluszkiem pokazuje jak się pytają kto ma przyjechać....ja bardzo tęsknię za jej najstarszą latoroślą (19lat) bo brałam czynny udział w jej opiekowaniu się jak małym brzdącem była....ech starsze siostry są SUPER...(chociaż kiedyś mogłam je nożem pokroić ze złości - oj wojny były, oj były) - na starość jakaś sentymentalna się robię hehehehe

normalnie jak o Tobie myślę Kasiek, to przed oczami staje mi śp. Irena Kwiatkowska w tym filmie o kobiecie pracującej, co żadnej pracy się nie boi...

ja z lenistwa zjadłam na obiad 3 pomidory i 3 ugotowane frankfurterki o obniżonej zawartości tłuszczu...bleeee nigdy więcej ( a przynajmniej na jakiś czas już nie)przypomniałam sobie dlaczego nie lubię mięsa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:20

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyyy ale dalas hahahah
    kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi!!!!...chyba ci linka wysle do mojego profilu bo ja w zadne spoosb nie podobna jestem do ireny...ahhahaha

Ps...spr czy dasz rade linka otworzyc..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:23

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ja bardzo tęsknię za jej najstarszą latoroślą (19lat) bo brałam czynny udział w jej opiekowaniu się jak małym brzdącem była...

To Izka tak wlasnie zwiazana jest z moim synem..ona od zawsze wariowala na jego punkcie....i do dzis sie traktuja jak rodzenstwo a nie jak ciotka i siostrzeniec...A mlody dopiero od kilku lat mowi ciocia..zawsze wolal izka-meliska albo chudzielec iihhiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie siostrzenica też po imieniu----> jak przyjechała 2 lata temu do Polski, to obwieściła swoim rodzicom, że ONA jedzie do mnie, a Oni niech sobie zwiedzają...hehehe a jak była młodsza i ja jeździłam do Włoch co roku, to Ona chowała mi się do walizki, pisała list pożegnalny do swojej mamy, i mówiła, że tam gdzie ja tam ona....
    teraz będę miała do niej trochę bliżej...bo na uniwerek do Szwecji się dostała...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo niezle niezle..Kurcze moja sis tez studiuje poza Polska , w londynie..I tak patrzac z perspektywy czasu i na siebie --- to zazdroszcze tym mlodym teraz ze maja takie szanse..
    Wyjechac gdzie chca i uczyc sie gdzie chca....Moje pokolenie nie mialo takich mozliwosci...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w domu mam tak ciemno od tych chmur i deszczu, że musiałam światło włączyć...no co za pogoda...a do tego miałam posiać cukinię i ogórki...i znowu się przesunie....

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    PRZEPRASZAM jeżeli kogoś urażę, bądź uraziłam......ale ja naprawdę jak czytam o płaczu, o nerwach, o rozczarowaniu, o chęci rzucenia tym wszystkim, o tym etc, etc, etc.........i jak to piszą kobiety rozsądne, które testują 10dpo (i na pewno są pewne że w tym dniu była 100% owulka ?? hę??ja nie byłam pewna, gin też nie) to mi ręce odpadają....
    JA rozumiem, że tak MOCNO się chce, że się nie umie oprzeć chęci...
    ale smuci mnie to, że później są małe/wielkie tragedie.....bo nie każdej kobiecie w 10dpo wychodzi, że jest w ciąży.....

dobrze gada, wódkę jej dać!

a nie... tej to tylko herbatkę z rumianku :))))))00 ;)

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak u Was, ale u mnie mega ciemno i burza:( zawsze taka pogoda jak mam wolne :P

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nadal pada, momentami nic nie słyszę, bo mam blaszany dach i jak dudni to muszę tv pogłaśniać....i przeważnie taka pogoda jak jest weekend....
    ale zbiera mi się na spanie znowu heheheh....

Elfik mówisz masz, rumianek stoi przede mną...:D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a Robotka to nie miała dzisiaj wrócić?????

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    w domu mam tak ciemno od tych chmur i deszczu, że musiałam światło włączyć...no co za pogoda...a do tego miałam posiać cukinię i ogórki...i znowu się przesunie....
    Tak i u mnie jest ehh ta chora pogoda mnie juz wkurza

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ej a Robotka to nie miała dzisiaj wrócić?????
    pisala mi wczoraj ze idzie jesio na tydz na L4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 15:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    dobrze gada, wódkę jej dać!

a nie... tej to tylko herbatkę z rumianku :))))))00 ;)
    my pijemy za nia!!! ona niech na rumianku jedzie ehehhe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 15:46

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pada cały dzień. Szkoda gadać z taką pogodą. Spać się tylko chce.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj posadziłam pelargonie i nawet na balkon nie mogę ich wystawić, bo wieje i pada.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej Kasiek to co ją tak doprawiło??? kurczę mam nadzieję, że się szybko "wykuruje" ...życzę jej dużo zdrówka....

Milcia mnie też cały czas spać się chce...ale to od pogody...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos moze mnie oswiecic jak to ma wygladac zeby byla owulka na monitoringu? Jaki pecherzyk itd?

‹‹ 652 653 654 655 656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ