X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Znam przypadki że w 3 trymastrze mdlości nadal były

wiem hehe nie chcialam straszyc...ja do 13 tyg mialam ...a potem nie dane bylo ...

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umiecie pocieszyć. Idę na hamak. Będzie przynajmniej konkretnie. Albo rybki albo akwarium. Poza tym w domu głowa pęka może na dworze minie.

Madziara, Joanna0071 lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajke bym zapalila ale moj stary zabral mi hihi a powaznie nie chce mi sie isc do sklepu chyba odpuszcze bo stad mam z 3 km ...samochod meza rozwalilam wiec musialam dac swoj ..zakupy malz zrobil wiec sie nie ruszam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Umiecie pocieszyć. Idę na hamak. Będzie przynajmniej konkretnie. Albo rybki albo akwarium. Poza tym w domu głowa pęka może na dworze minie.

wymioty z trawy trudniej zbierac ..przechwalilam ta pogode ale nic zamierzam sie cieszyc z dnia wolnego...

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprostowanie ...nieinteligentny pan we mnie wjechal...znaczy w samochod malza....

kapturnica, zagubiona_82, Idia lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia pogoda dziś ma humory jak baba przed @: raz gorące słońce po chwili chmury i zimno a za moment przegoni gradem.

O dziwo głowa na dworze boli mniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 11:17

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milicia dzieki :) Ja zaczynam dosc wczesnie, mimo ze mam cykle dlugie, to gin mi kazal wczesnie przyjsc w 14 dc.

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:48

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół tabletki paracetamolu- nie mogłam znieść bólu głowy.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, Was nie da się nadrobić z czytaniem. Piszecie na potęgę, ale przynajmniej w chwili wolnego mam zajęcie :)

Idia - w 3 trymestrze jest coś gorszego od mdłości - ZGAGA !! ja miałam okropną, nie potrafiłam sobie z nią poradzić żadnymi sposobami i preparatami, paliło w przełyku niemiłosiernie. To na pocieszenie ;)

Madziara - to przynajmniej odszkodowanie weźmiecie, tyle, że trzeba będzie się bujać z naprawą. Nic się nikomu nie stało?

kapturnica lubi tę wiadomość

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej Moje Drogie :)Naskrobały standordowo ciężko nadgonic:)U mnie dziś zdecydowanie lepiej smarkacz troche odpuścił ma mi sie na życie:)

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Jej, Was nie da się nadrobić z czytaniem. Piszecie na potęgę, ale przynajmniej w chwili wolnego mam zajęcie :)

Idia - w 3 trymestrze jest coś gorszego od mdłości - ZGAGA !! ja miałam okropną, nie potrafiłam sobie z nią poradzić żadnymi sposobami i preparatami, paliło w przełyku niemiłosiernie. To na pocieszenie ;)

Madziara - to przynajmniej odszkodowanie weźmiecie, tyle, że trzeba będzie się bujać z naprawą. Nic się nikomu nie stało?

Naszczescie nikomu Nic!! A ja mam szkode calkowita ale juz jestem stratna Na nim ponad 7 tys nie da sie nie oplaca robic przesunal mi skrzynie biegow ...nic zycie ...dobrze ze zyjemy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:28

Idia lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara lubię twojego posta bo lubię, że żyjesz! Auta żal...

Śpicie, że tak tu cicho?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 18:35

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie śpicie:)

Idia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:

Wiesz co jest gorsze od zgagi albo mdłości? Zgaga i mdłości występujące razem. Pożar w przełyku i jeszcze mnie mdli... A ja musiałam się na to obudzić zamiast spokojnie sobie spać...

Schudłam z 68 kg do 66. Wmuszam jedzenie w siebie. Nie mam najmniejszej chęci jeść. Jem jakieś owoce (kiwi, truskawki, pomarańcze) kawałek bułki ze 3 razy dziennie z masłem ewentualnie pomidorem i czasem mąż w musi we mnie obiad. Na podstawki od kawy. Jakieś pomysły co ja mam ze sobą zrobić? Jakoś wyjątkowo się nie cieszę, że chudnę ;/ a mąż to już zupełnie najchętniej by mnie pod kroplówkę podłączył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:52

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Milicia dzieki :) Ja zaczynam dosc wczesnie, mimo ze mam cykle dlugie, to gin mi kazal wczesnie przyjsc w 14 dc.

Ja zaczynałam od 9 dc, więc to dopiero wcześnie :) A ostatnie cykle po 40 dni miały.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..;)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, my w sierpniu mieliśmy wypadek. Facet wyjeżdżał z podporządkowanej i "myślał, że zdąży". Szkoda całkowita. Wrak odkupił dealer, a resztę wypłacił ubezpieczyciel... Bardzo na tym straciliśmy, bo samochód niecały rok mieliśmy, a tak go wycenili, że szkoda gadać. A co się okazuje... auto dealer naprawił i jeździ już po okolicy, a jak dzwoniliśmy, żeby podpytać o ten samochód, to facet z salonu powiedział: no wie pan.. taka typowa stłuczka była... Pacany jedne.... jak do ubezpieczenia to wyceniają po innym indeksie, a przy szkodach przy korzystniejszym dla nich. Zdziercy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis po poludniu Na oddziale i dal mi wolne jeszcze jutro Bo niby zle wygladam ze blada i wogole...nie wiem ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Madzia, my w sierpniu mieliśmy wypadek. Facet wyjeżdżał z podporządkowanej i "myślał, że zdąży". Szkoda całkowita. Wrak odkupił dealer, a resztę wypłacił ubezpieczyciel... Bardzo na tym straciliśmy, bo samochód niecały rok mieliśmy, a tak go wycenili, że szkoda gadać. A co się okazuje... auto dealer naprawił i jeździ już po okolicy, a jak dzwoniliśmy, żeby podpytać o ten samochód, to facet z salonu powiedział: no wie pan.. taka typowa stłuczka była... Pacany jedne.... jak do ubezpieczenia to wyceniają po innym indeksie, a przy szkodach przy korzystniejszym dla nich. Zdziercy.

to ja wiem ..skurw...i tyle ;) powinni oddac mi wartos obecna albo chodz tyle co dalam...

‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ