Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Znam przypadki że w 3 trymastrze mdlości nadal były

wiem hehe nie chcialam straszyc...ja do 13 tyg mialam ...a potem nie dane bylo ...

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umiecie pocieszyć. Idę na hamak. Będzie przynajmniej konkretnie. Albo rybki albo akwarium. Poza tym w domu głowa pęka może na dworze minie.

Madziara, Joanna0071 lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajke bym zapalila ale moj stary zabral mi hihi a powaznie nie chce mi sie isc do sklepu chyba odpuszcze bo stad mam z 3 km ...samochod meza rozwalilam wiec musialam dac swoj ..zakupy malz zrobil wiec sie nie ruszam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Umiecie pocieszyć. Idę na hamak. Będzie przynajmniej konkretnie. Albo rybki albo akwarium. Poza tym w domu głowa pęka może na dworze minie.

wymioty z trawy trudniej zbierac ..przechwalilam ta pogode ale nic zamierzam sie cieszyc z dnia wolnego...

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprostowanie ...nieinteligentny pan we mnie wjechal...znaczy w samochod malza....

kapturnica, zagubiona_82, Idia lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia pogoda dziś ma humory jak baba przed @: raz gorące słońce po chwili chmury i zimno a za moment przegoni gradem.

O dziwo głowa na dworze boli mniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 11:17

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milicia dzieki :) Ja zaczynam dosc wczesnie, mimo ze mam cykle dlugie, to gin mi kazal wczesnie przyjsc w 14 dc.

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:48

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół tabletki paracetamolu- nie mogłam znieść bólu głowy.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, Was nie da się nadrobić z czytaniem. Piszecie na potęgę, ale przynajmniej w chwili wolnego mam zajęcie :)

Idia - w 3 trymestrze jest coś gorszego od mdłości - ZGAGA !! ja miałam okropną, nie potrafiłam sobie z nią poradzić żadnymi sposobami i preparatami, paliło w przełyku niemiłosiernie. To na pocieszenie ;)

Madziara - to przynajmniej odszkodowanie weźmiecie, tyle, że trzeba będzie się bujać z naprawą. Nic się nikomu nie stało?

kapturnica lubi tę wiadomość

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej Moje Drogie :)Naskrobały standordowo ciężko nadgonic:)U mnie dziś zdecydowanie lepiej smarkacz troche odpuścił ma mi sie na życie:)

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Jej, Was nie da się nadrobić z czytaniem. Piszecie na potęgę, ale przynajmniej w chwili wolnego mam zajęcie :)

Idia - w 3 trymestrze jest coś gorszego od mdłości - ZGAGA !! ja miałam okropną, nie potrafiłam sobie z nią poradzić żadnymi sposobami i preparatami, paliło w przełyku niemiłosiernie. To na pocieszenie ;)

Madziara - to przynajmniej odszkodowanie weźmiecie, tyle, że trzeba będzie się bujać z naprawą. Nic się nikomu nie stało?

Naszczescie nikomu Nic!! A ja mam szkode calkowita ale juz jestem stratna Na nim ponad 7 tys nie da sie nie oplaca robic przesunal mi skrzynie biegow ...nic zycie ...dobrze ze zyjemy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:28

Idia lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara lubię twojego posta bo lubię, że żyjesz! Auta żal...

Śpicie, że tak tu cicho?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 18:35

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie śpicie:)

Idia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:

Wiesz co jest gorsze od zgagi albo mdłości? Zgaga i mdłości występujące razem. Pożar w przełyku i jeszcze mnie mdli... A ja musiałam się na to obudzić zamiast spokojnie sobie spać...

Schudłam z 68 kg do 66. Wmuszam jedzenie w siebie. Nie mam najmniejszej chęci jeść. Jem jakieś owoce (kiwi, truskawki, pomarańcze) kawałek bułki ze 3 razy dziennie z masłem ewentualnie pomidorem i czasem mąż w musi we mnie obiad. Na podstawki od kawy. Jakieś pomysły co ja mam ze sobą zrobić? Jakoś wyjątkowo się nie cieszę, że chudnę ;/ a mąż to już zupełnie najchętniej by mnie pod kroplówkę podłączył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:52

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Milicia dzieki :) Ja zaczynam dosc wczesnie, mimo ze mam cykle dlugie, to gin mi kazal wczesnie przyjsc w 14 dc.

Ja zaczynałam od 9 dc, więc to dopiero wcześnie :) A ostatnie cykle po 40 dni miały.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..;)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, my w sierpniu mieliśmy wypadek. Facet wyjeżdżał z podporządkowanej i "myślał, że zdąży". Szkoda całkowita. Wrak odkupił dealer, a resztę wypłacił ubezpieczyciel... Bardzo na tym straciliśmy, bo samochód niecały rok mieliśmy, a tak go wycenili, że szkoda gadać. A co się okazuje... auto dealer naprawił i jeździ już po okolicy, a jak dzwoniliśmy, żeby podpytać o ten samochód, to facet z salonu powiedział: no wie pan.. taka typowa stłuczka była... Pacany jedne.... jak do ubezpieczenia to wyceniają po innym indeksie, a przy szkodach przy korzystniejszym dla nich. Zdziercy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis po poludniu Na oddziale i dal mi wolne jeszcze jutro Bo niby zle wygladam ze blada i wogole...nie wiem ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Madzia, my w sierpniu mieliśmy wypadek. Facet wyjeżdżał z podporządkowanej i "myślał, że zdąży". Szkoda całkowita. Wrak odkupił dealer, a resztę wypłacił ubezpieczyciel... Bardzo na tym straciliśmy, bo samochód niecały rok mieliśmy, a tak go wycenili, że szkoda gadać. A co się okazuje... auto dealer naprawił i jeździ już po okolicy, a jak dzwoniliśmy, żeby podpytać o ten samochód, to facet z salonu powiedział: no wie pan.. taka typowa stłuczka była... Pacany jedne.... jak do ubezpieczenia to wyceniają po innym indeksie, a przy szkodach przy korzystniejszym dla nich. Zdziercy.

to ja wiem ..skurw...i tyle ;) powinni oddac mi wartos obecna albo chodz tyle co dalam...

‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ