X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykl był zwykły. Miesiąc wcześniej miałam 2 kreski na teście betaHCG rosła aż spadła na łeb na szyję. To zasadniczo jedyna różnica.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni cykl z clo był od 1 dnia inny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:19

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak szybciutko...życzyć miłej nocki...jutro wizyta u gina...czuję się jak przed maturą hehehe....

Madziara wrote:
    Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..;)

u mnie dosłownie dwa lub trzy dni po owulce zaczęły boleć piersi i zaczęły rosnąć...nigdy PO owulce tego nie miałam, zawsze na dzień przed, a potem już tylko chwilowo przed @.... tylko ten szczegół różnił się od pozostałych cykli...

pozdrawiam cieplutko,
    mykam do łóżeczka bo padam na pyszczek....
    :-)

Idia lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa z piersiami to prawda. Ja mam zwykle mega mało wrażliwe piersi a w tym cyklu były totalnie inne i to od początku. Wrażliwe. Pierwszy raz ich dotyk był przyjemny. Po owu kilka dni zaczęły boleć......

Malenq lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..;)

Madzia, ja bez leków żadnych jechałam. Bez monitoringu. Tylko na tarczycę brałam. Odstawiłam wszystko, żeby zrobić badania przed wizytą w klinice. Nawet luteiny nie brałam. Dopiero jak byłam się skonsultować z gin odnośnie leków, to mi zapisała luteinę. Tak więc u mnie to tak wyglądała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też piersi zaczęły boleć kilka dni po owulacji i bolą mnie do teraz. Stanik wczoraj kupiłam o rozmiar większy.

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu a który dc masz?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki ...tak z ciekawosci pytam Bo pow uwierze jak zobacze...ale dzis 4 dni po owu piersi bola nie moge dotknac chodz zawsze przez @ bolaly...i juz bol miesiaczkowy to dopiero 17 dc.. Hormonow nie biore tylko acard ...pewnie Nic z tego ..pewnie anemie mam..
    i mam problem z bolem zebow a mam zdrowe
    ..leczone...nie wierze w Cuda Bo dalam sobie spokoj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:34

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch bolał wtedy już z tydzień przed @

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe .,.zobaczymy
    .... poczekam jeszcze do 26.05 moze 29 Bo mam imieniny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:40

Joanna0071, Malenq lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolał i nadal boli jak na @. Taki juz mój urok.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwi mnie coś laseczki otóż moja fasolka powinna byż wedłu rozwoju tak w 4 tygodniu a była w 8 tygodniu rozwoju dwukrotnie większa niż powinnabyć obawiam się czy to się nie powturzy i czy nie bedę miała powodu do kolejnych zmartwień przy kolejnej ciąży kurcze ciężki temat

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powtorzy sie ...badz dobrej mysli...u mnie byl 13 tydzien a dziecko wygladalo Na 6 tydzien ...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wciąż boję, że coś będzie nie tak :( A dzisiaj to tak jakoś w ogóle dziwnie się czuję. Brzuch mnie trochę boli jak na okres, a gin mówiła, że to niepożądany objaw.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia odetchnij gleboko.,.wiem ze poczatki Sa trudne jeszcze 3 tyg i pow minac ten okres strachu ...nie mowie ze go nie bedzie Bo bedzie ale mysle ze bezpieczniejszy okres ;)

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo wszystko musimy myśleć pozytywnie nawet jeśli to bywa trudne dzięki Madziu :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... mnie cały pierwszy trymestr brzuch bolał okropnie, tak, że tydzień nie byłam w stanie do pracy pójść, a jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem. Wiłam się na łóżku i zapychałam przeciwbólowymi, do tego grzałam brzuch termoforem. Nigdy tego nie róbcie!!, jeśli macie choć cień szansy na ciążę. Potem z bólu trafiłam do szpitala, ciąży nie wykryli, bo to za wczesnie- 2 czy 3 tydzień był.
    Nie wiem na ile to miało związek, ale byłam w ciąży bliźniaczej, a w 15 tyg c trafiłam ponownie do szpitala z krwawieniem i jedno z dzieci niestety obumarło. Cały czas mam wyrzuty sumienia, że to przez ketonal lub termofor we wczesnej ciąży. :( ;(

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrzyni, przykro mi. Ale jedno rozumiem, że przeżyło? To takie szczęście w nieszczęściu..

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mam synka Franka - w sierpniu skończy 2 latka :) dzięki temu szczęściu podniosłam się i miałam dla kogo żyć :)

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wlasnie o to chodzi....tak mialo byc ...wiem ze to trudne Bo ja tez obwinialam sie o pierwsza ciaze ....bo pracowalam w promieniach Rtg a ze okres mialam nie mialam to nie wiedzialam...ale teraz z biegiem czasu mysle tak mialo byc ...nie jest to moja wina skad bym wiedziala skoro cykle bezowu a dalismy sobie spokoj po 3 inseminacjach ..tak Ty skad mialas wiedziec...glowa do gory ...jak pow jest dla kogo zyc..

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ