Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ostatni cykl z clo był od 1 dnia inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:19
-
nick nieaktualnyHej ja tak szybciutko...życzyć miłej nocki...jutro wizyta u gina...czuję się jak przed maturą hehehe....
Madziara wrote:Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..
u mnie dosłownie dwa lub trzy dni po owulce zaczęły boleć piersi i zaczęły rosnąć...nigdy PO owulce tego nie miałam, zawsze na dzień przed, a potem już tylko chwilowo przed @.... tylko ten szczegół różnił się od pozostałych cykli...
pozdrawiam cieplutko,
mykam do łóżeczka bo padam na pyszczek....
Idia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Ciazarowki...mozecie powiedziec czy przez cykl w ktorym sie udalo ..byl inny niz dotychczas...nie chodzi mi o krzywe kazdy wkrecanie...tak bym chciala wiedziec..
Madzia, ja bez leków żadnych jechałam. Bez monitoringu. Tylko na tarczycę brałam. Odstawiłam wszystko, żeby zrobić badania przed wizytą w klinice. Nawet luteiny nie brałam. Dopiero jak byłam się skonsultować z gin odnośnie leków, to mi zapisała luteinę. Tak więc u mnie to tak wyglądała. -
nick nieaktualnyDzieki ...tak z ciekawosci pytam Bo pow uwierze jak zobacze...ale dzis 4 dni po owu piersi bola nie moge dotknac chodz zawsze przez @ bolaly...i juz bol miesiaczkowy to dopiero 17 dc.. Hormonow nie biore tylko acard ...pewnie Nic z tego ..pewnie anemie mam..
i mam problem z bolem zebow a mam zdrowe
..leczone...nie wierze w Cuda Bo dalam sobie spokoj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:34
-
nick nieaktualny
-
Martwi mnie coś laseczki otóż moja fasolka powinna byż wedłu rozwoju tak w 4 tygodniu a była w 8 tygodniu rozwoju dwukrotnie większa niż powinnabyć obawiam się czy to się nie powturzy i czy nie bedę miała powodu do kolejnych zmartwień przy kolejnej ciąży kurcze ciężki temat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm... mnie cały pierwszy trymestr brzuch bolał okropnie, tak, że tydzień nie byłam w stanie do pracy pójść, a jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem. Wiłam się na łóżku i zapychałam przeciwbólowymi, do tego grzałam brzuch termoforem. Nigdy tego nie róbcie!!, jeśli macie choć cień szansy na ciążę. Potem z bólu trafiłam do szpitala, ciąży nie wykryli, bo to za wczesnie- 2 czy 3 tydzień był.
Nie wiem na ile to miało związek, ale byłam w ciąży bliźniaczej, a w 15 tyg c trafiłam ponownie do szpitala z krwawieniem i jedno z dzieci niestety obumarło. Cały czas mam wyrzuty sumienia, że to przez ketonal lub termofor we wczesnej ciąży.;(
-
nick nieaktualnyI wlasnie o to chodzi....tak mialo byc ...wiem ze to trudne Bo ja tez obwinialam sie o pierwsza ciaze ....bo pracowalam w promieniach Rtg a ze okres mialam nie mialam to nie wiedzialam...ale teraz z biegiem czasu mysle tak mialo byc ...nie jest to moja wina skad bym wiedziala skoro cykle bezowu a dalismy sobie spokoj po 3 inseminacjach ..tak Ty skad mialas wiedziec...glowa do gory ...jak pow jest dla kogo zyc..