Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Na listopadówkach pisały że gin winien dać pismo ze pozwala, a mój gin powiedział że każdy dentysta z dyplomem sobie powinien poradzić z zębem i znieczuleniem. RTG nawet zęba odpada? Patrz tego nie wiedziałam.
mozna zrobic przykryje fartuchem olowiowym ale ja bym nie ryzykowala powiedz mu od razu ze w ciazy !! -
nick nieaktualnyWlasnie do tego co chodze to tez pracuje w szpitalu i dlatego chodze do tego mimo ze mam daleko no i nie jest najtaniej, ale jednak jeszcze te 300-400 mozna wyskrobac gorzej jak kaze przychodzic co kilka dni, no to niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:07
-
no i niestety @ przyszła
i to jak książkowo.
Ciekawa jestem dlaczego się nie udało, a wizyta dopiero 28 maja i to u całkiem nowego lekarza mam nadzieję, że to coś daMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualnyNoo to nastepny cykl ...bedzie ok..ja to pow i tak pewnie u mnie bedzie u mnie jak zwykle ale coz nie Bede sie zalamywac Bo to bez sensu ...trzeba zyc ..jak to jedna z kol twierdzi puki walczysz jestes zwyciezca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 16:31
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam. Dentysta najpierw przeczytał wypis ze szpitala. Sam powiedział że on rtg w ciąży nigdy nie robi bo bilans zysków i strat mu się nie domknie. Podał mi Mepiwastesin 3%. Zęba zatruł i widzimy się za 2 tygodnie by leczyć kanałowo. W głowie mi się kręci, jest mi niedobrze, mam lekką biegunkę, ale to chyba ze strachu.
-
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie u gina, potwierdził owulkę, co więcej... pokazał mi 3 ciałka żółte i postraszył, że z tego duże prawdopodobieństwo trojaczków. ???
oczywiście nie nakręcam się, bo zapewne nic z tego cyklu i tak nie wyjdzie, ale mnie wmurowało jak mi to pokazywał. Zawsze myślałam o dziecku w liczbie pojedynczej, o siostrze/bracie dla obecnego synka, a trojaczki chyba by mnie przerosły...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis nie moge dotknac w tamtym cyklu tak mialam ale 3 dni przed okresem....ale nie 3 dpo a teraz bol jak Na okres brzucha ...dzis zmierzylam tempke i spadek 36.6 a po owulce bylo 37.2 dzis 19 dc ...pierdziele nie mierze Bo dupa i tak bedzie. .dzis chyba u mnie 19 dc czy COs...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 20:08
-
Idia wrote:Mi też mówił o trojaczkach
a endometrium?
A w sumie to powiedział tylko, że ładne i w sumie nic o tym więcej nie mówił, bardziej rozwodził się nad dużą ilością płynu i o tych ciałkach żółtych. Mam teraz brać duphaston od dzisiaj 2x1 i za dwa tyg do niego z wynikiem hcg.
Mam nadal brać inozytol? to się cały cykl bierze, prawda? -
Oj, nacisnelam lubie za kciuki. Nie dlatego ze Cie glowa boli. Mi miesiac temu tez zeba zatruwali i tak mnie rozpieralo przez 3 godz ze oczu nie moglam otworzyc - wiem co teraz przechodzisz, wspolczuje. Szczegolnie, ze przeciwbolowych nie mozesz.
-
nick nieaktualny