Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Nom, cud, że Frankowi nic się nie stało. Tym bardziej, że nie mogli mnie wyczyścić i co się wchłonęło to wchłonęło, ale nie wszystko i tuż po porodzie miałam jeszcze łyżeczkowanie.
Nie wiedziałam, ze tak się da. Kurcze ale mieliscie szczęście że medycyna tak poszła do przodu. Strata maleństwa- nie umiem sobie wyobrazić ani nigdy tego poznać nie chcę.
Z moim polipem chyba bym miała wyrzuty sumienia do końca życia. Miewam orgazmy przez sen czasem od myśli na jawie i boję się czy ten paskud mi nie pęknie.
No cóż mniszką nigdy nie byłam.
Mąż mnie dokarmia... 2 kanapki wcisnął we mnie. -
Ol maj gad..laski..ale tu wieje optymizmem brrrrr Mozna zmarznac normalnie..Strasznie smutasnie sie zpisalyscie
Mistrzyni smutna historia.... , ale najwazniejsze ,ze jeden babelek jest...Moze tak musialo byc????Niestety nie zawsze potrafimy zrozumiec co kieruje naszym losem
Ps..Nie smutasujcie wiecej!!!!Pisac optymistycznie tu prosze!!!Czarnowidztwu , smutkowi i wszelkim strachom i obawom mowimy stanowcze NIE!!!MistrzyniWKochamCieMisiu, Malenq lubią tę wiadomość
-
Zdurniałam. Tłumaczę moim psom a mam 4 ze za 26 tygodni pojawi się nowy domownik. I że mają się nie martwić.
Chyba za dużo wolnego czasu szkodzi....
Dziś upragniony,wymarzony dentysta. Tylko co on ze mną zrobi? Ząb mnie tak boli ze prędzej wytrwam z nim do listopada niż pozwolę dotknąć go bez znieczulenia. A znieczulenia nigdy nie miałam...
Ovu mi napisało, że od 14 TC dziecko zaczyna reagować na dźwięki. To ja zaczynam mu głośno czytaćCzym skorupka za młodu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 08:22
-
Wiem, że tak miało być. Napisałam tylko ku przestrodze, żeby nie brać silnych leków i nie grzać brzucha jak jest cień szansy na ciążę, nawet jak lekarz wyklucza. Lekarze też się mylą.
Z optymistycznych rzeczy - dziś ovufriend wyznaczył mi owulacje!! pierwszy raz w tym roku <jupi> <jupi>idę dziś jeszcze na monitoring to potwierdzę, ale już z samej owu cieszę się jak małe dziecko
Widocznie jednak ovitrelle pomogło, albo dong quai, albo inozytolbo to pierwszy cykl z tymi wynalazkami
edit
Lecę na zakupy i masaż, odezwę się późniejyo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:01
Idia, kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W przypadkach taka jak nasza - monitoring cyklu w każdym miesiącu, a później wizyty i usg w ciąży myślę, że warto zainwestować w pakiet medyczny. Moja szwagierka kupiła sobie taki w ciąży - płaciła 120zł/mies, ale wszyscy lekarze w pakiecie i usg i podstawowe badania też. Wiem, że ona taki sobie wykupowała przy koncie w mbanku.
Ja znowu mam pakiet pracowniczy Medicover i też korzystam ile wlezie, bo faktycznie jakbym miała płacić za każdą wizytę i usg to majątek bym wydała. Jestem u lekarza przynajmniej raz w tygodniu, a w okolicach owu to nawet i częściej. Tyle, że mi za to pracodawca płaci.Idia, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny