Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:
ja też ciągle niewyspana chodzę i śpię na stojąco ale to nie przez ciążę
dzisiaj ostatni dzień dupka u mnie i fruuu od nowa
nie ma co płakać trzeba się cieszyć z tego co się ma
halo, malutka, ja też dziś ostatni dzień dupka, idziesz jutro na betę, zeby w razie czego dalej brać? -
nick nieaktualny
-
dziś zrobiłam test - niestety negatywny, ale może za wcześniej bo w sumie 3 dni do @, a może znowu się nie udało
A właśnie Idia co wykładasz ?
tak z ciekawości :p
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
Idia wrote:Nie wykładam, asystentem jestem. Mix wszystkiego po trochu od mechaniki płynów, przez wymianę ciepła po projekty z instalacji. I to owe projekty na mnie czekają...
no to nieźlemechanika płynów dla mnie zawsze na polibudzie była tragedia
dlatego podziwiam
nick nieaktualnyolcia87 wrote:dziś zrobiłam test - niestety negatywny, ale może za wcześniej bo w sumie 3 dni do @, a może znowu się nie udało
ale w 11dpo to wcześnie, poczekaj do @, a jak w terminie nie przyjdzie to poczekaj jeszcze 2dni....
nie wiem skąd ta niecierpliwość?? i na własne życzenie teraz smut
na chodzisz...po co Ci to?? nie dołuj się, że teraz negatyw...poczekaj...
a ja znowu drzemkę "zaliczyłam" hehehe a deszcz nadal leje...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ale w 11dpo to wcześnie, poczekaj do @, a jak w terminie nie przyjdzie to poczekaj jeszcze 2dni....
a ja znowu drzemkę "zaliczyłam" hehehe a deszcz nadal leje...
ja robię wcześnie bo jestem przewrażliwiona po tym moim poronieniu w sierpniu, bo jakbym wtedy wcześniej wykryła tą ciążę i daliby mi luteinę to może byłoby dobrze, dlatego taka jakaś jestem, ale masz rację. Oby @ nie przyszła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 13:26
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ale w 11dpo to wcześnie, poczekaj do @, a jak w terminie nie przyjdzie to poczekaj jeszcze 2dni....
a ja znowu drzemkę "zaliczyłam" hehehe a deszcz nadal leje...
JA pier... Mal, uwielbiam Cię, ale jesteś mutantem!)))))
Jakbyś zobaczyła, ile kobiet wytrzymało tyle co ty do testowania)))
ja wiem, ze to kusi - 10 zł, nie majątek, a pragnienie wielkie..
i nie ma co tłumaczyć, to tak jak z instynktem macierzyńskim (którego nota bene nie posiadam....)
ja sama się zastanawiam, czy jutro iść na betę, to chyba dopiero 10 dpo, ale skoro jest promil szans to nie chciałabym zaprzestać dostarczać progesteron w postaci dupka..
a przeszukałam strony i 10 dpo i tak może dac fałszywy wynik)))))))))
I co?)))), hmmmm
)))))00
Malenq, olcia87, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlcia proszę Cię nie gdybaj.....to jest biczowanie samej siebie....nic i tak byś nie poradziła...NIE JESTEŚ winna temu, że było poronienie...
dlatego teraz wdech-wydech i tak przez te kilka dni....
to nie jest proste, to nie jest łatwe...ja czekałam do 18dpo, bez testów w domu...ale to nie był pikuś...tylko, za nic na świecie nie chciałam wcześniej testować...bo uważam, że TO nierozsądne....pisałam już o TYM, ale powtórzę:
"JEŻELI będziesz w ciąży to masz 9miesięcy, a kilka dni na testowanie nic nie zmieni...."
3maj się kochana i bądź dzielna:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 13:44
-
nick nieaktualnyOj Elfik....u Ciebie to jest trochę inna sytuacja, bo kończysz Dupka, bo wiemy, że jak się JEST to nie wolno przestawać brać....
ale jak nic nie dolega, jak nie bierzesz czasowych leków, jak jesteś zdrowa, to przecież CZEKANIE nie zabija....Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Oj Elfik....u Ciebie to jest trochę inna sytuacja, bo kończysz Dupka, bo wiemy, że jak się JEST to nie wolno przestawać brać....
ale jak nic nie dolega, jak nie bierzesz czasowych leków, jak jesteś zdrowa, to przecież CZEKANIE nie zabija....
Ale Ci mega zazdroszczę takiego podejścia.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
nick nieaktualnyPRZEPRASZAM jeżeli kogoś urażę, bądź uraziłam......ale ja naprawdę jak czytam o płaczu, o nerwach, o rozczarowaniu, o chęci rzucenia tym wszystkim, o tym etc, etc, etc.........i jak to piszą kobiety rozsądne, które testują 10dpo (i na pewno są pewne że w tym dniu była 100% owulka ?? hę??ja nie byłam pewna, gin też nie) to mi ręce odpadają....
JA rozumiem, że tak MOCNO się chce, że się nie umie oprzeć chęci...
ale smuci mnie to, że później są małe/wielkie tragedie.....bo nie każdej kobiecie w 10dpo wychodzi, że jest w ciąży.....kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny