Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:chciałam się spytać co to cucus z grila-czy coś góralskiego ale już zajarzyłam
ech dziewczyny-macie ekspres tempo, współczuję tym co po weekendzie wskoczą na forum jak ROBOTKA bo ciężko się Was goni
KAP a kiedy młody wraca?
No mlody dopiero jutro kolo17tej..Wygrali 3ci mecz tylko 1 im sie nie udalo
Wlasnie z przejeciem opowiadal jak zrobili w zielona noc kumplowi psikusa..Wysmarowali mu reke pasta do zebow i podrapali po tawrzy..Ma nakrecone jak sie smaruje pasta po twarzy ehehehehIdia, Malenq lubią tę wiadomość
-
Mala !! Krem i ciasto zajeViste wyszlo!!!..
Idealnie sie rozsmarowywuje i rozciaga tak ze rantow od noza nie widac
I najwazniejsze , nie splywa idealnie sie schladza..
Jutro dekorejszyn i mysle ze tort bedzie udana niespodzianka..Dziekuje :*
Troche ciasto zmodyfikowalam , no i dzielilam je na pol nie na 3czesci ale dopieklam jeden blat typowo biszkoptowe ciasto ciemne z kakaem i przelozylam tym kremem Mysle ze po przekrjeniu bedzie wygladal jako takoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:23
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ech przystojniak:) serio przystojniak:) kurka to śliczne z Was małżeństwo...idealne połączenie - jak młody taki przystojny:)
dobra nie cukruj tak
Nie wiem czy idealne polaczenie heheheh ale wyszlo z polaczenia cos lepszego niz my..Tyle ze myslalam ze po tatusiu bedzie mial ciemniejse wlosy..A przejal jasne po mnie..I wszyscy sie dziwiaa ze mlody blondyn a my nie..A ja farbuje od lat wlosy na czarno...Mlody mnie zdradza i musze tlumaczyc czemu kolorem wlosow tak sie od nas rozni heheheh...
Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no na sczescie mu calkiem przeszlo...A suplementow jeszcze nie wybral bo na poczte nie zdazyl dzis wrrrr
Podobno jak to muowi faszeruje sie jak indyk witaminami zeby armie wzmocnic eheheh
A wlasnie jak tam twoj malz na wiadomosc ze kroi sie mu posada tatusia na pelny etat?ehheheMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiek On to bardziej przeżywa ode mnie....przez cały dzień muszę się od niego odganiać, bo peszą mnie te "błyszczące oczęta" hehehe...
Dobrze, dobrze niech się tam Twój nie przejmuje, że jak indyk jest...ma tylko 1,5 miesiąca....i do boju..
bo my tutaj na kolejny brzuchol czekamy.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 18:16
kapturnica lubi tę wiadomość
-
I tak chocby nie wiem jak chcial nie wymieni armi do przyjazdu bo bedzie pewnie kolo 5lipca......Ale co ma byc to bedzie..i bedzie albo nie bedzie kolejne dziecko....
Po wczorajszych rozmowach z dziewczynami jakas pogodzona z losem jestem i zaczynam zobojetniac na to wszystko..Pdwnie ze nie zaniecham staran i monitow bo nie byalbym soba..ale z wieksza rezerwa podchodze do tego wszystkiego..... -
nick nieaktualnyKap wiesz, że Ja (My tu wszystkie) bardzo mocno 3mamy kciuki za kolejne, ja wiem, że Ono będzie...i wiem, że będzie wymarzoną dziewczynką...
rozumiem, że tą większą rezerwę...to pozwolisz, że ja będę się qrwiać, cieszyć, lub smucić lub/i ekscytować z Twoich doniesień z linii frontu???
bez zobojętnienia tylko proszę...bo muszą być emocje, muszą być nerwy, muszą być uniesienie i zniechęcenie...tylko z chaosu rodzi się COŚ....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI znów oczka same się zamykają...chyba naprawdę odchodzi całe spięcie...
dziękuję za dzisiejszy dzieńi dziękuję, że mogłam się z Wami podzielić tą wiadomością...
Dobranoc słońca i do jutra...jak jeszcze z minutkę posiedzę, to na 100% mąż będzie mnie niósł do łóżka hehehe...
buziole
elfik:-*kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie mogłam nadążyć z czytaniem.
Gratulacje nowej mamie.
Kasiu a powiedz mi czy nadal tak diety przestrzegasz?