Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
He, he miałam edytować post powyżej, bo mi komp zmienił dziewczyny na dziewicy, ale to tak uroczo wygląda, ze zostawie
A tu widzę tez cie zainspirowało, zęby mi od dziewic naublizac...
Dopytuje się, bo chce dac sobie spokój z monit przynajmniej na mc, i sama ewent zapisać ovitkewczesniej tak jak ty. Tylko ja od dawna nie miałam norm ovu, to się dopytuje, zęby kasy nie wydać a symptomy rozpoznac---Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 14:11
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:He, he miałam edytować post powyżej, bo mi komp zmienił dziewczyny na dziewicy, ale to tak uroczo wygląda, ze zostawie
A tu widzę tez cie zainspirowało, zęby mi od dziewic naublizac...
Dopytuje się, bo chce dac sobie spokój z monit przynajmniej na mc, i sama ewent zapisać ovitkewczesniej tak jak ty. Tylko ja od dawna nie miałam norm ovu, to się dopytuje, zęby kasy nie wydać a symptomy rozpoznac---
haa udzielila ci sie widze kombinacja alpejska z mojej strony..No kombinuj kombinujzawsze to pare grosiwa mozna przy oszczedzic...Dopytuj dopytuj..wszystko mozna wyczaic..u mnie jak widzisz pokrywa sie jedno zawsze zmiana sluzu ze wzrostem temperatury,,,Od razu znika mi plodny a robi kremowy..I cycki..to u mnie ejst przede wszystkim objaw drugorzedny..W15tym dniu cyklu na wieczor zauwazylam juz wtedy pokluwanie cyckow i wrazliwosc oraz wlasnie zmiana sluzu..Bylam pewna ze rano wzrosnie tempka i nie pomylilam sie..Dlatego upewnilam sie ze monit mi na cholere...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 14:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiek Ty naprawdę JAK NA WOJNĘ się szykujesz....bojowniczko nasza...
idę się położyć...A. dzwonił, tak mnie wqrwił, że aż mi skurcze brzucha (jajników i okolicy) jakieś chwyciły...nie mówiąc o ciśnieniu...
do później...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:10
-
Ale sama jestem nadal zdziwiona tym, że w tym marcu tak się wszystko potoczyło, że ta owulacja była tak wcześnie i że rosły naturalnie dwa pęcherzyki (z czego jeden pękł, a drugi nie). Los jest dla nas naprawdę niezbadany.
kapturnica lubi tę wiadomość