Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
biala1978 wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa. Mam 7-letnia córkę a teraz staram się o drugie dziecko. Mam monitorowany drugi cykl. Przy pierwszym nie miałam żadnego pęcherzyka a teraz jestem w 13 dc i mam w lewym jajniku pęcherzyk 19 mm. Za dwa dni mam przyjść i zobaczymy czy pęknie. Ten pęcherzyk wyhodowałam z Clo 1x1 w dniach 3-7 dc.
Udanego dnia
Witamy nowa kolezanke na watkuI zycZYmy owocnego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 06:45
-
nick nieaktualnyHej hej witam nowe i stare koleżanki....
dzionek zapowiada się superaśny, zapowiadają tylko 25C, więc temp w sam raz...
ciekawe jak tam robotka:) pewnie brązowiutka wróci....
miłego wtorku:)
i znowu od 20.30 do 6.30 sobie spałam....a mimo to ziewa mi się.....
-
Hej laseczki
Ja nie wiem jak to zniosę ale młody na 3 dni pojechał na jezioro sławskie z klubu sportowego ale mi dziwnie na samą myśl co ja będę robić
Postanowiłam , że od wczoraj zacznę pić te zioła Klimuszki i wiecie co przechodzi mi ból pęcherzaa spałam jak niemowle
-
nick nieaktualny
-
hehe kiedy ja nie umiem
już pranie wstawiłam i miasto mnie czeka zakupy jakieś może wieczorem pójdę pobiegać bo waga mnie przeraża
-
nick nieaktualnyhehehe oj Asiu...trzeba SIEBIE dopieścić...jakaś maseczka, jakiś odpoczynek z dobrą książką (po powieszeniu prania hehe)....
to skocz na te szybkie zakupy, powieś pranie...a jutro sobie poodpoczywaj....chyba że Ty się relaksujesz przy jakiejś pracy...więc to co innego... mimo wszystko jestem za odpoczynkiem, 3 dni szybko zlecą -
Mój ma 14 lat
A ja się relaksuję przy gotowaniu i pieczeniutylko nie mam kogo karmić więc jest problem mój jak o 18 wraca to nawet mu się jeść nie chce
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhihihi Zagubiona ale u mnie 25C ma być najwyższą temperaturą, teraz w cieniu mam 19C, na słońcu 25C....a że ja i tam w cieniu cały czas jestem, to dla mnie TYLKO....zawsze uwielbiałam gorąc, mnie i 40C we Włoszech nie przeszkadzało, teraz trochę gorzej znoszę wyższe temperaturki, ale da się przeżyć...hehehe
Asiu uhmmm to mas nie bardzo z tym gotowaniemale upiec możesz babeczki/muffinki i zamrozić np. zawsze jakoś czas zleci:) a potem będzie w sam raz dla niespodziewanych gości....
Kasiek mam nadzieję, że dzisiaj morale ciut wyższe:) już bliżej niż dalej:)
też mnie martwi co u Ewci, mam nadzieję, że malutka "nie" rozchorowała się na dobre...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:03
-
Nie przepadam za odmrażaniem dla gości wolę szybko ale zrobić coś świeżego
coś wymyśle może w końcu zrobię renament w szafie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja uwielbiam takie zapasy...ostatnio zjadłam piernika dojrzewającego kawałek i babki gotowanej:) i nie musiałam stać w kuchni:)
zatem miłego i robotnego dnia Tobie życzęhehe
a u mnie arbuz w lodówce leży i nikt nie chce go zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:08
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:hehe kiedy ja nie umiem
już pranie wstawiłam i miasto mnie czeka zakupy jakieś może wieczorem pójdę pobiegać bo waga mnie przeraża
Odstresing gwarantowany i przetestowany na sobieMalenq, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
he może i ty masz rację
tylko teraz jak biorę acard i te zioła to niewiem jak to z alkoholem by wyszło