Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje gratulacje:-) .
Mam pytanko laseczki mieszam zioła Klimuszki 1. I powiedzcie mi od którego dnia cyklu je pić i czy wolno ja pić przez cały cykl? Bo zastanawiam się czy kogę już dziś czy lepiej poczekać na @ choć jej się nie śpieszy. -
a i jeszcze ten pęcherzyk położony jest ekscentrycznie , nie wiem co to znaczy ? co do ziół Klimuszki to chyba czeka się do @.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
olcia87 wrote:no właśnie, a myślicie, ze ta beta nie jest zła ?
Ja robiła w 3+4, czyli w 25 dc i beta u mnie była 55, więc jest ok. Nie chcę straszyć, ale dużo dziewczyn pisało, że jak jest taka wysoka beta, to bliźniaki mogą byćAle może miałaś szybciej owulację i dlatego beta taka wysoka. Ja potem po dwóch dniach miałam 155.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 16:58
olcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:KAP !!!! od nas???? no co Ty
czyżbyśmy wciągały bardziej niż inne używki? :-)hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:37
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie odWs moje Wy kobitki ale ogolnie od tych staran, odlican itd...Taki resecik przed kolejnym starciem jest wskazany
BRAWO!!!! świeżość umysłu i ciała ---- wielce wskazane:)
mnie również mniej, bo całe dnie przesypiam i jak siadam do lapka, to po 3 min oczka mi się same zamykają...
Więc chciałam życzyć miłego wieczorku i kolorowych snów:)
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa. Mam 7-letnia córkę a teraz staram się o drugie dziecko. Mam monitorowany drugi cykl. Przy pierwszym nie miałam żadnego pęcherzyka a teraz jestem w 13 dc i mam w lewym jajniku pęcherzyk 19 mm. Za dwa dni mam przyjść i zobaczymy czy pęknie. Ten pęcherzyk wyhodowałam z Clo 1x1 w dniach 3-7 dc.