Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba kupię sobie zioła ojca sroki 3 muszę kupić i zmieszać bo na pszczele mleczko mnie niestety nie stać masakra natyralne z niczym nie mieszane jest bardzo drogie.
-
Ja wczoraj biszkopta zrobiłam dałam tylko krupczatkę i troche kartoflanki i wyszedł jak puch lekki i puszysty
, do tego walłam bitą śmietanę w środek a na wierzch truskawki z galaretką ale pycha na te upały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:59
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kap, a myślałam, ze smażing uprawia się na kocyku na plaży a nie przy piekarniku
U nas noc z wymiotami malej, pół nocy nie spalam, tzrymalam, sprazatam, drugie pol probwalam kimac w pozycji półleżącej z Idą na sobie, bo jak tylko lądowała płasko to haft...
Nie wiem czy żyje, jeszcze nie sprawdzalam, muszę tez wymienić lustro, bo moje się śkiepsciło...
Spojrzalam, a tam zamiast mnie zamieszkała ta topielica z "ring" co to wychodzi z telewizora...
Mój dziś zapytał na poważnie czy my naprawdę chcemy następne dziecko.
Oszukalam go wmawiając ze po trzecich urodzinach rodzice przesypiaja cale noce...
A straszy gnom będzie się bawił z młodszym gnomem, bo młody gnom będzie latał za starszym pomimo sprzeciwów starszego;-)
Powiedziałem mu, ze nie ma co sie martwic i tak nam się nie uda....
A on na to, ze starania pochłaniają mi większość życia...
Trafiony, zatopiony ....kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, miałam mieć tą histeroskopie, a dzisiaj po 10 miesiącach w 27dc mam pozytywny test ciążowy, tempka nie wiem nie znam się, ale chyba nie niska spójrzcie na mój wykres. Ale mnie martwi coś, bo boli mnie jak na okres
nie wiem dziś niedziela do lekarza pójdę jutro, może mnie na wcisk przyjmie, a jak na złość nie zbadałam w tym cyklu progesteronu i nie wiem jaki jest, nie wiem czy mogę się już cieszyć czy nie.
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Kurde nie chcialam polubic a zacytowac kochanie...Ty wezz mala moze na sor niech jej badania porobia bo zbyt dlugo ci juz choruje...Nie wiem co tam twoj lekarz mowil..ale mi sie to nie podoba skoro wymiotuje to SOR zalecany zwlaszcza w tym czasie kiedy upaly Moze jej podadza cos na wzmocnienie zeby ci sie malusia nie odwodnila biedunia....
Nie dziwie sie ze wygladasz kiepsko..Zadna z nas po kilku nieprzespanych nocach nie wyglada cudnie..A zwl jak dzieciatko chore...
Pewnie Twoj malz tezmiewa gorsze dni i watpi w drugie bo sil czasem brak...Ja tu nie chce uprawiac polityki prokreacyjnej na tak lub nie ale ja tez miewam takie mysli..Zwla jak nie wiem co z czym ugryz by wszytsko zalatwic..A mam juz doroslego chlopa..Wiec tym bardziej rozumie takie rozterki kochanie.,,
Bedzie dobrze mowie Ci -musi!!! -
olcia87 wrote:Hej dziewczyny, miałam mieć tą histeroskopie, a dzisiaj po 10 miesiącach w 27dc mam pozytywny test ciążowy, tempka nie wiem nie znam się, ale chyba nie niska spójrzcie na mój wykres. Ale mnie martwi coś, bo boli mnie jak na okres
nie wiem dziś niedziela do lekarza pójdę jutro, może mnie na wcisk przyjmie, a jak na złość nie zbadałam w tym cyklu progesteronu i nie wiem jaki jest, nie wiem czy mogę się już cieszyć czy nie.
No ale moze udostepnij wykres
Juz widze go..No tylko sie cieszyc..a poziom progesteronu zrob razem z beta jutro ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 11:18
-
Jakbym miala taki wykres to po cichu juz bym bananowala na twarzy..Ciesz sie bo zostaniesz mamuska..Zbadaj juro bete i progesteron jak pisalam i powtorz za 2dni..Na bol wez nospe jest bardzo dobra..I ciesz sie a nie zamartwiaj bo to bezsensu!!@
olcia87 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a czy ja mogę wziąć dzisiaj jeszcze metforminę ? czy mam przestać ? Bo lekarz mi mówił, że jak będę w ciąży to zobaczymy, bo są dwie szkoły.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Milcia wrote:Ola, mnie też na początku bolał brzuch jak na okres. Dwa dni po teście pozytywnym pojawiło się lekkie plamienie przez dwa dni. To było w terminie spodziewanej @. Nie denerwuj się tym, bo większość dziewczyn ma taki ból.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Hej, u mnie mega upał a dopiero ta godzina, jadę robić te badania, trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok
kapturnica lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Bry bry:)
Po śniadanku...znowu spać się chce heheheh....
Jeszcze tak fajne powietrze jest, ale po słońcu poznać można co tam w południe nam szykuje.....będzie gorąco hehehe...
Miłego poniedziałku... -
nick nieaktualny