Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i jak młody??? najedzony jak królewicz??? wynagrodzony za trud???
    najedzony jak krolik po marchewce hehehehe Ale i zadowolony byl bardzo 8) ...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia tak mialam dobrze ale wczoraj mi skoczylo z 0,5 na 2,0 i endo kazal miprzyjsc jesli przekroczy 1,5

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj...tak nie mozna napewno znajdziesz jakiegos porzadnego gina wiem po sobie ze tacy naprawde jeszcze istnieją

Joanna0071 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia tak mialam dobrze ale wczoraj mi skoczylo z 0,5 na 2,0 i endo kazal miprzyjsc jesli przekroczy 1,5

Kurcze unormowac ta tarczyce to wyższa szkoła jazdy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Kurcze unormowac ta tarczyce to wyższa szkoła jazdy
    No widzisz a od lutego miala idealnie..i nagle up w gore...Trzeba poprostu sie pilnowac i bedzie gitara :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze ten tego kochane Wy moje..Leze wyzwijana w te borowiny jak mumia...Jeszcze zostaly mi w sumie 2ostatnie jutro i pojutrze i finito na 3miesiace... =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 20:14

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochane kobitki..Udanego weekendu..Pieknej pogody i opalonych cialek ;)
    U mnie juz lampeczka z nieba zaczyna przygrzewac..Bedzie dawalo.... :D

nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:)
    dziękuję Kasiek i też życzę miłego weekendu....mężuś wczoraj wymasował ciałko, to głowa trochę przestała boleć.....
    pogoda pikna, nic tylko korzystać....:)

wpadnę pewnie wieczorkiem, więc do później :)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    nawet na Pomorzu świeci :)

a ja dzis muszę chałupę ogarnąć, gości mam jutro w domu, a tutaj mam ... lej po bombie...

trzeba przebrane zabawki Idy i ciuchy wynieść - jakoś same wyjśc nie chcą, i w ogóle masakra, tydzien cięzki nic się nie robiło, a czasem jak patzrę to jakby u nas 30 osób mieszkało - po ilości kubków i lyżek od mycia, i jakbysmy hobbistycznie uprawiali zapasy w blocie, tyle sie zawsze brudu naniesie..
    ja mam duzo książek, one pięknie zbierają kurz..

żeby to wszytsko ogarnąć to w akcie desperacji chce wysłać małża z młoda na dzień dziecka do zoo..

a zeby bylo smiesznie, o tym, ze jest tam impreza dowiedzialam się z forum ovufriend :))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:24

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pewnie nie ma to jak odgruzowywania domu jak sie jest samemu i nikt sie nie placze pod nogami :P
    Niestety raz na jakis czas trzeba miec dzien gospodarczy..Znaczy umyc konia i wystarczy..Tak mawial jeden gosciu :P

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mnie ubawiłaś, jak się konia... poklepuje, to i go umyc tzrba od czasu do czasu...:))))

no tzreba dzień gospodarczy, ale ładnych dni w Polsce malo, jak się trafi, to aż głupio w czterech scianach na szmacie jeździć..
    ale cóż, dobra wróżka się chyba nie pojawi, tzreba samemu zakasać rekawki..

a na dobry pocztek dnia, lece znowu kupę dziecka oddac na badania, teraz jak mnie zapytacie, co tam u mnie z rańca slychac, to moge uczciwie odpowiedzieć - a gówno :)))))))))))))

sorry za chamówe, sie nie mogłam powstzrymać...
    :))))))))))))))))))))

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A c robisz jej badania na nosicielstwo??Bo widze ze lotosz kilka razy..
    Uff no ja wykosilam sobie slicznie trawencje kolo domu bo pogoda zaczyna byc podejrzana o podejrzenie..Znaczy sie zaniosly jakiesik chmury..
    A chcialabys wrozke chcialabys..A guzik zasuwaj na szmajorze :P

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, jak trawnik obrypałas, to ci wybaczam brak współczucia ;)

paosozyty sprawdzam, na te nocne bóle brzucha (chyba) - w sensie ze chyba brzucha, bo nie wiadomo..:(

a propos
    problemów z pamięcią, ja jestem mistrzem

a hit na dziś

wskoczyłam w kieckę, bo u nas piękna pogoda, tak byłam nakręcona, że wreszcie ciepło, i tym, ze muszę zdazyć do lab, i po drodze maslo i bułki na sniadanie kupić zanim się dziecko obudzi, że stanik włożyłam, kieckę, ale przed wyjściem z domu jakoś mi tak za luźno i fajnie..

majtek zapomniałam...

kiecka do ziemi, to nikt nie miałby szans nawet zajrzeć, bo nie mam w zwyczaju oddając próbki do badania fikołkow kręcić, ale jednak :)))))))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:09

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyy masakra laska rozwalilas mnie hihihihihi Bez majcioch w sumie taki wiatr miedzy nogami hmmmhmmm nie no musi byc fajne,,,,
    No zbadaj bo moze ma jakies pasozyty..A ze tak zapytam odrobaczas mloda??Wiem ze brzmi jak by o psa chodzilo..Ale u mnie mlodemu raz na pol roku podawalam tabletki na odrobaczenie..Dzieci bawia sie w piasku , dotykaja zanieczyszczone miejsca..Sa idealna tarcza strzelnicza dla owsikow i innych paskudztw...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha mało monitorka w lapku nie oplułam....niezła Ewcia jesteś....
    Kap tu nie ma z czego się śmiać, ja jak pracowałam trochę w pewnym instytucie ze zwierzakami, to nas odrobaczano jak szczeniaczki kilka razy do roku:)
    u czapki z głów Kasiek - u mnie mężulek trawkę teraz kosi, wyniósł mi leżaczek na taras, zrobił kawkę (inkę), podał lapka i sobie siedzę i wdycham śliczny zapach skoszonej zieleninki:)
    u mnie pogoda jeszcze jest, zero chmurek itp. mam nadzieję, że chociaż przez week się utrzyma;)
    nio jutro święto to nie ma ten teges, sklepy pozamykane, więc ludziska po rodzinie jeździć będą...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YYYY jakie swieto??? =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie cpby nie czarowac mlody lapal owsiki..A znak rozpoznawczy to byl zgrzyt zebami przez sen , lekkie zasinienie pod oczami , pobokewanie brzucha i luzny stolec..Zaraz wiedzialanm co sie dzieje..A wieczorem po kapieli robilo sie test..Ohydny ale dawal 100%pewnosci..Mianowicie u dziecka delikatnie pociera sie odbyt i sukinsyny na wieczor po takim ruszaniu zaraz wylazily..Wstretny sposob ale jelsi chodzi o dzieciaczki wszystko dla nich tzreba zniesc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kap zielone świątki - zesłanie ducha świętego - jedno z ważniejszych świąt w kościele....u mnie sklepy jutro pozamykane....
    a co do testu dobrze wiedzieć ;-/ :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kap zielone świątki - zesłanie ducha świętego - jedno z ważniejszych świąt w kościele....u mnie sklepy jutro pozamykane....
    a co do testu dobrze wiedzieć ;-/ :-)
    Uppps ze sie tak wyraze jestem wierzaca ale slabiusio praktykujaca =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek mnie mama wczoraj przypomniała :P

‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ