X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i jak młody??? najedzony jak królewicz??? wynagrodzony za trud???
    najedzony jak krolik po marchewce hehehehe Ale i zadowolony byl bardzo 8) ...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia tak mialam dobrze ale wczoraj mi skoczylo z 0,5 na 2,0 i endo kazal miprzyjsc jesli przekroczy 1,5

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj...tak nie mozna napewno znajdziesz jakiegos porzadnego gina wiem po sobie ze tacy naprawde jeszcze istnieją

Joanna0071 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia tak mialam dobrze ale wczoraj mi skoczylo z 0,5 na 2,0 i endo kazal miprzyjsc jesli przekroczy 1,5

Kurcze unormowac ta tarczyce to wyższa szkoła jazdy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Kurcze unormowac ta tarczyce to wyższa szkoła jazdy
    No widzisz a od lutego miala idealnie..i nagle up w gore...Trzeba poprostu sie pilnowac i bedzie gitara :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze ten tego kochane Wy moje..Leze wyzwijana w te borowiny jak mumia...Jeszcze zostaly mi w sumie 2ostatnie jutro i pojutrze i finito na 3miesiace... =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 20:14

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochane kobitki..Udanego weekendu..Pieknej pogody i opalonych cialek ;)
    U mnie juz lampeczka z nieba zaczyna przygrzewac..Bedzie dawalo.... :D

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:)
    dziękuję Kasiek i też życzę miłego weekendu....mężuś wczoraj wymasował ciałko, to głowa trochę przestała boleć.....
    pogoda pikna, nic tylko korzystać....:)

wpadnę pewnie wieczorkiem, więc do później :)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    nawet na Pomorzu świeci :)

a ja dzis muszę chałupę ogarnąć, gości mam jutro w domu, a tutaj mam ... lej po bombie...

trzeba przebrane zabawki Idy i ciuchy wynieść - jakoś same wyjśc nie chcą, i w ogóle masakra, tydzien cięzki nic się nie robiło, a czasem jak patzrę to jakby u nas 30 osób mieszkało - po ilości kubków i lyżek od mycia, i jakbysmy hobbistycznie uprawiali zapasy w blocie, tyle sie zawsze brudu naniesie..
    ja mam duzo książek, one pięknie zbierają kurz..

żeby to wszytsko ogarnąć to w akcie desperacji chce wysłać małża z młoda na dzień dziecka do zoo..

a zeby bylo smiesznie, o tym, ze jest tam impreza dowiedzialam się z forum ovufriend :))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:24

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pewnie nie ma to jak odgruzowywania domu jak sie jest samemu i nikt sie nie placze pod nogami :P
    Niestety raz na jakis czas trzeba miec dzien gospodarczy..Znaczy umyc konia i wystarczy..Tak mawial jeden gosciu :P

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mnie ubawiłaś, jak się konia... poklepuje, to i go umyc tzrba od czasu do czasu...:))))

no tzreba dzień gospodarczy, ale ładnych dni w Polsce malo, jak się trafi, to aż głupio w czterech scianach na szmacie jeździć..
    ale cóż, dobra wróżka się chyba nie pojawi, tzreba samemu zakasać rekawki..

a na dobry pocztek dnia, lece znowu kupę dziecka oddac na badania, teraz jak mnie zapytacie, co tam u mnie z rańca slychac, to moge uczciwie odpowiedzieć - a gówno :)))))))))))))

sorry za chamówe, sie nie mogłam powstzrymać...
    :))))))))))))))))))))

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A c robisz jej badania na nosicielstwo??Bo widze ze lotosz kilka razy..
    Uff no ja wykosilam sobie slicznie trawencje kolo domu bo pogoda zaczyna byc podejrzana o podejrzenie..Znaczy sie zaniosly jakiesik chmury..
    A chcialabys wrozke chcialabys..A guzik zasuwaj na szmajorze :P

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, jak trawnik obrypałas, to ci wybaczam brak współczucia ;)

paosozyty sprawdzam, na te nocne bóle brzucha (chyba) - w sensie ze chyba brzucha, bo nie wiadomo..:(

a propos
    problemów z pamięcią, ja jestem mistrzem

a hit na dziś

wskoczyłam w kieckę, bo u nas piękna pogoda, tak byłam nakręcona, że wreszcie ciepło, i tym, ze muszę zdazyć do lab, i po drodze maslo i bułki na sniadanie kupić zanim się dziecko obudzi, że stanik włożyłam, kieckę, ale przed wyjściem z domu jakoś mi tak za luźno i fajnie..

majtek zapomniałam...

kiecka do ziemi, to nikt nie miałby szans nawet zajrzeć, bo nie mam w zwyczaju oddając próbki do badania fikołkow kręcić, ale jednak :)))))))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:09

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyy masakra laska rozwalilas mnie hihihihihi Bez majcioch w sumie taki wiatr miedzy nogami hmmmhmmm nie no musi byc fajne,,,,
    No zbadaj bo moze ma jakies pasozyty..A ze tak zapytam odrobaczas mloda??Wiem ze brzmi jak by o psa chodzilo..Ale u mnie mlodemu raz na pol roku podawalam tabletki na odrobaczenie..Dzieci bawia sie w piasku , dotykaja zanieczyszczone miejsca..Sa idealna tarcza strzelnicza dla owsikow i innych paskudztw...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha mało monitorka w lapku nie oplułam....niezła Ewcia jesteś....
    Kap tu nie ma z czego się śmiać, ja jak pracowałam trochę w pewnym instytucie ze zwierzakami, to nas odrobaczano jak szczeniaczki kilka razy do roku:)
    u czapki z głów Kasiek - u mnie mężulek trawkę teraz kosi, wyniósł mi leżaczek na taras, zrobił kawkę (inkę), podał lapka i sobie siedzę i wdycham śliczny zapach skoszonej zieleninki:)
    u mnie pogoda jeszcze jest, zero chmurek itp. mam nadzieję, że chociaż przez week się utrzyma;)
    nio jutro święto to nie ma ten teges, sklepy pozamykane, więc ludziska po rodzinie jeździć będą...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YYYY jakie swieto??? =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie cpby nie czarowac mlody lapal owsiki..A znak rozpoznawczy to byl zgrzyt zebami przez sen , lekkie zasinienie pod oczami , pobokewanie brzucha i luzny stolec..Zaraz wiedzialanm co sie dzieje..A wieczorem po kapieli robilo sie test..Ohydny ale dawal 100%pewnosci..Mianowicie u dziecka delikatnie pociera sie odbyt i sukinsyny na wieczor po takim ruszaniu zaraz wylazily..Wstretny sposob ale jelsi chodzi o dzieciaczki wszystko dla nich tzreba zniesc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kap zielone świątki - zesłanie ducha świętego - jedno z ważniejszych świąt w kościele....u mnie sklepy jutro pozamykane....
    a co do testu dobrze wiedzieć ;-/ :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kap zielone świątki - zesłanie ducha świętego - jedno z ważniejszych świąt w kościele....u mnie sklepy jutro pozamykane....
    a co do testu dobrze wiedzieć ;-/ :-)
    Uppps ze sie tak wyraze jestem wierzaca ale slabiusio praktykujaca =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek mnie mama wczoraj przypomniała :P

‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ