Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane:)
dziękuję Kasiek i też życzę miłego weekendu....mężuś wczoraj wymasował ciałko, to głowa trochę przestała boleć.....
pogoda pikna, nic tylko korzystać....
wpadnę pewnie wieczorkiem, więc do późniejkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
witam
nawet na Pomorzu świeci
a ja dzis muszę chałupę ogarnąć, gości mam jutro w domu, a tutaj mam ... lej po bombie...
trzeba przebrane zabawki Idy i ciuchy wynieść - jakoś same wyjśc nie chcą, i w ogóle masakra, tydzien cięzki nic się nie robiło, a czasem jak patzrę to jakby u nas 30 osób mieszkało - po ilości kubków i lyżek od mycia, i jakbysmy hobbistycznie uprawiali zapasy w blocie, tyle sie zawsze brudu naniesie..
ja mam duzo książek, one pięknie zbierają kurz..
żeby to wszytsko ogarnąć to w akcie desperacji chce wysłać małża z młoda na dzień dziecka do zoo..
a zeby bylo smiesznie, o tym, ze jest tam impreza dowiedzialam się z forum ovufriend)))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:24
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
to mnie ubawiłaś, jak się konia... poklepuje, to i go umyc tzrba od czasu do czasu...
)))
no tzreba dzień gospodarczy, ale ładnych dni w Polsce malo, jak się trafi, to aż głupio w czterech scianach na szmacie jeździć..
ale cóż, dobra wróżka się chyba nie pojawi, tzreba samemu zakasać rekawki..
a na dobry pocztek dnia, lece znowu kupę dziecka oddac na badania, teraz jak mnie zapytacie, co tam u mnie z rańca slychac, to moge uczciwie odpowiedzieć - a gówno))))))))))))
sorry za chamówe, sie nie mogłam powstzrymać...
)))))))))))))))))))
kapturnica lubi tę wiadomość
-
A c robisz jej badania na nosicielstwo??Bo widze ze lotosz kilka razy..
Uff no ja wykosilam sobie slicznie trawencje kolo domu bo pogoda zaczyna byc podejrzana o podejrzenie..Znaczy sie zaniosly jakiesik chmury..
A chcialabys wrozke chcialabys..A guzik zasuwaj na szmajorzeElfik lubi tę wiadomość
-
no, jak trawnik obrypałas, to ci wybaczam brak współczucia
paosozyty sprawdzam, na te nocne bóle brzucha (chyba) - w sensie ze chyba brzucha, bo nie wiadomo..
a propos
problemów z pamięcią, ja jestem mistrzem
a hit na dziś
wskoczyłam w kieckę, bo u nas piękna pogoda, tak byłam nakręcona, że wreszcie ciepło, i tym, ze muszę zdazyć do lab, i po drodze maslo i bułki na sniadanie kupić zanim się dziecko obudzi, że stanik włożyłam, kieckę, ale przed wyjściem z domu jakoś mi tak za luźno i fajnie..
majtek zapomniałam...
kiecka do ziemi, to nikt nie miałby szans nawet zajrzeć, bo nie mam w zwyczaju oddając próbki do badania fikołkow kręcić, ale jednak))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:09
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Eyy masakra laska rozwalilas mnie hihihihihi Bez majcioch w sumie taki wiatr miedzy nogami hmmmhmmm nie no musi byc fajne,,,,
No zbadaj bo moze ma jakies pasozyty..A ze tak zapytam odrobaczas mloda??Wiem ze brzmi jak by o psa chodzilo..Ale u mnie mlodemu raz na pol roku podawalam tabletki na odrobaczenie..Dzieci bawia sie w piasku , dotykaja zanieczyszczone miejsca..Sa idealna tarcza strzelnicza dla owsikow i innych paskudztw... -
nick nieaktualnyhahahaha mało monitorka w lapku nie oplułam....niezła Ewcia jesteś....
Kap tu nie ma z czego się śmiać, ja jak pracowałam trochę w pewnym instytucie ze zwierzakami, to nas odrobaczano jak szczeniaczki kilka razy do roku:)
u czapki z głów Kasiek - u mnie mężulek trawkę teraz kosi, wyniósł mi leżaczek na taras, zrobił kawkę (inkę), podał lapka i sobie siedzę i wdycham śliczny zapach skoszonej zieleninki:)
u mnie pogoda jeszcze jest, zero chmurek itp. mam nadzieję, że chociaż przez week się utrzyma;)
nio jutro święto to nie ma ten teges, sklepy pozamykane, więc ludziska po rodzinie jeździć będą... -
No u mnie cpby nie czarowac mlody lapal owsiki..A znak rozpoznawczy to byl zgrzyt zebami przez sen , lekkie zasinienie pod oczami , pobokewanie brzucha i luzny stolec..Zaraz wiedzialanm co sie dzieje..A wieczorem po kapieli robilo sie test..Ohydny ale dawal 100%pewnosci..Mianowicie u dziecka delikatnie pociera sie odbyt i sukinsyny na wieczor po takim ruszaniu zaraz wylazily..Wstretny sposob ale jelsi chodzi o dzieciaczki wszystko dla nich tzreba zniesc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny