Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:tutaj masz 3 aplikatory http://allegro.pl/conceive-plus-aplikatory-3szt-pomaga-zajsc-w-ciaze-i4267623625.html
-
aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)
-
aaa sorki Milcia nie doczytałam że to pierwszy raz w roku:) myślałam że w życiu:D
nooo ja wystarczy że dwa miesiące przeholuje i ból jak za pierwszym razem, ale mówię sobie - dam radę,dam radę! no i daję
fakt że potem mam spokój z goleniem nóg na jakiś czas no i nie mam tych kujących drapiących odrostów:P
właśnie byłam na szybkich zakupach, kupilam sobie bluzke białą do pracy i tunikę na wczasy;) to tyle dla mnie;)
a tak to mi się spać chce:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:U nas juz padało potem było słońce potem znowu ulewa i tak cały dzień.Nom a tak wogóle byłam u endo wyniki super dawka euthyroxu bez zmiany poki co czyli 50 kolejna wizyta 4.07
-
nick nieaktualny
-
kurczę, zabrzmię jak stara ciotka, ale dziewczyny, moze jednak odpuscic ta depilację w ciązy. TO jednak stres i ból dla organizmu, który wydziela kortyzol, co nie jest dobre dla dziecka...
nie mówię, zeby wpadac w przesadę, ale jednak po co sobie pluć w brodę, akurat kortyzol mały dostaje bez pudla od mamusi
tak jak alkoholu się nie pije (choć niektorzy twierdzą, ze małe ilości mozna), nie siedzi w saunie, fajek nie pali.
jednemu zaszkodzi, drugi się rodzi zdrowy jak byk...
ale po co szkodzić jak można nie? -
nick nieaktualny
-
Hej laski pomocy !
Powiedzcie mi czy mam uzasadnione nerwy.
Mój gin nie da mi na bad genetyczne bo muszę być min po 2 poronieniu.Na żadne badania mi nie da
Każe mi być 3 mc na antykoncepcji bo nie wolno szybciej zajść w ciążę. Więc jego zdaniem terz powinna bezczynnie 3 miesiące się zawiesić we wszystkim. I stwierdził że z moją miażdżycą to ciąża jest kiepskim pomysłem ?Załamałam się czuję się jakbym zawiodła na całej lini i nie nadawała się do niczego jak bym miała z 80 lat. -
nick nieaktualnyAsiu a może powinnaś do innego gina zajść...???
3miesiące może nie w zawieszeniu, powinnaś zadbać o siebie, o swoje zdrowie, mojej siostrze po poronieniu zabroniono przez 5miesięcy...
On jest lekarzem, będzie mówił, że "nie jest dobrym pomysłem" bo to TY jesteś Jego pacjentką.....więc wybacz mu to i rób swoje...
nie wiem słońce co Ci doradzićkapturnica lubi tę wiadomość
-
Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś
-
Joanna0071 wrote:Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś