X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Baloninka Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tutaj masz 3 aplikatory http://allegro.pl/conceive-plus-aplikatory-3szt-pomaga-zajsc-w-ciaze-i4267623625.html
    Dziekuje za pomoc. Chyba się skuszę w tym cyklu, a w następnym jak ocet pomoże to przecież nie będę przedabrzać, zeby plemniczki się nie potopiły :)Na innych forach (parenting) jakoś straszne ten żel dziewczyny obsmarowały - że to sztuczne podtrzymywanie plemnikó przy życiu i więcej z tego złego niż dobrego... Wydawalo mi się, że to tylko taka mała pomoc na suchoty - coś jak durex play czy inne lubrykaty, ale ten nie blokuje żołnierzom drogi.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski pierwszy raz w tym roku użyłam depilatora... Normalnie masakra. Tak bolało, że szok. Ale nastepny raz już będzie lepszy :)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mój pierwszy raz też był w ciązy:D do dzis sie nim nie rozstaje:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)
    No ja wam powiem ze moj po paru uzyciach wyladowal gleboko w szafie..Jakos za bardzo boli..Pitole wiec nogi gole ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja mam depilator już kilka lat i dlatego napisałam, że następny raz będzie już lepszy :) Zawsze potem mnie mniej boli. A że w tym roku dopiero pierwszy raz użyłam, to bolało. Zimą tylko maszynka wchodzi w grę :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa sorki Milcia nie doczytałam że to pierwszy raz w roku:) myślałam że w życiu:D
    nooo ja wystarczy że dwa miesiące przeholuje i ból jak za pierwszym razem, ale mówię sobie - dam radę,dam radę! no i daję:P
    fakt że potem mam spokój z goleniem nóg na jakiś czas no i nie mam tych kujących drapiących odrostów:P

właśnie byłam na szybkich zakupach, kupilam sobie bluzke białą do pracy i tunikę na wczasy;) to tyle dla mnie;)
    a tak to mi się spać chce:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hY HY HY nie dziwie ci sie ze cie spanie lamie..U nas zanioslo sie porzadnie..Pewnie lunie z niebios....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas juz padało potem było słońce potem znowu ulewa i tak cały dzień.Nom a tak wogóle byłam u endo wyniki super dawka euthyroxu bez zmiany poki co czyli 50 kolejna wizyta 4.07 :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    U nas juz padało potem było słońce potem znowu ulewa i tak cały dzień.Nom a tak wogóle byłam u endo wyniki super dawka euthyroxu bez zmiany poki co czyli 50 kolejna wizyta 4.07 :)
    Superr ja sie umowilam na 20ty czerwca musze zwiekszyc dawke 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak młody??? najedzony jak królewicz??? wynagrodzony za trud???

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Superr ja sie umowilam na 20ty czerwca musze zwiekszyc dawke 8)

łooo...ale Ty chyba miałaś wyniki w normie

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, zabrzmię jak stara ciotka, ale dziewczyny, moze jednak odpuscic ta depilację w ciązy. TO jednak stres i ból dla organizmu, który wydziela kortyzol, co nie jest dobre dla dziecka...

nie mówię, zeby wpadac w przesadę, ale jednak po co sobie pluć w brodę, akurat kortyzol mały dostaje bez pudla od mamusi :)
    tak jak alkoholu się nie pije (choć niektorzy twierdzą, ze małe ilości mozna), nie siedzi w saunie, fajek nie pali.
    jednemu zaszkodzi, drugi się rodzi zdrowy jak byk...
    ale po co szkodzić jak można nie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ewik a wiesz, że o tym kilka dni temu myślałam, jak goliłam swoje krzaczory maszynką....wzięłam najpierw depilator, ale pomyślałam, że "mamusia" i tak zestresowana jest, a jeszcze ból od depilatora zrobi swoje...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski pomocy !
    Powiedzcie mi czy mam uzasadnione nerwy.
    Mój gin nie da mi na bad genetyczne bo muszę być min po 2 poronieniu.Na żadne badania mi nie da
    Każe mi być 3 mc na antykoncepcji bo nie wolno szybciej zajść w ciążę. Więc jego zdaniem terz powinna bezczynnie 3 miesiące się zawiesić we wszystkim. I stwierdził że z moją miażdżycą to ciąża jest kiepskim pomysłem ?Załamałam się czuję się jakbym zawiodła na całej lini i nie nadawała się do niczego jak bym miała z 80 lat.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu a może powinnaś do innego gina zajść...???
    3miesiące może nie w zawieszeniu, powinnaś zadbać o siebie, o swoje zdrowie, mojej siostrze po poronieniu zabroniono przez 5miesięcy...
    On jest lekarzem, będzie mówił, że "nie jest dobrym pomysłem" bo to TY jesteś Jego pacjentką.....więc wybacz mu to i rób swoje...
    nie wiem słońce co Ci doradzić :-/

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu ja chyba tez uderzyłabym do innego gina nie ma co z założonymi rekami warto skonsultowac to z innym lekarzam.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra ja już nadzieję tracę że znajdę gina który mnie wysłucha a nie odbębni wizytę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś
    A ja polecilabymm ci wizyte u innego to raz....dwa niestety tak jest ze maja prikaz dawania na badania genetyczne dopiero po2 lub 3poronieniach...A co do wstrzemiezliwosci..Z tego co wiem to ten miesiac , dwa to doradzaja ale wiem ze laski staraja sie jak lekarz powie ze wsio sie zaleczylo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ