X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Baloninka Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tutaj masz 3 aplikatory http://allegro.pl/conceive-plus-aplikatory-3szt-pomaga-zajsc-w-ciaze-i4267623625.html
    Dziekuje za pomoc. Chyba się skuszę w tym cyklu, a w następnym jak ocet pomoże to przecież nie będę przedabrzać, zeby plemniczki się nie potopiły :)Na innych forach (parenting) jakoś straszne ten żel dziewczyny obsmarowały - że to sztuczne podtrzymywanie plemnikó przy życiu i więcej z tego złego niż dobrego... Wydawalo mi się, że to tylko taka mała pomoc na suchoty - coś jak durex play czy inne lubrykaty, ale ten nie blokuje żołnierzom drogi.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski pierwszy raz w tym roku użyłam depilatora... Normalnie masakra. Tak bolało, że szok. Ale nastepny raz już będzie lepszy :)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mój pierwszy raz też był w ciązy:D do dzis sie nim nie rozstaje:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    aha i następny raz nie będzie o wiele lepszy:) u mnie za każdym razem jak go użyję zbyt późno jest ból;) chyba że się używa jak włoski ledwo zaczną odrastać to tak nie boli;) no ale w praktyce ciężko;)
    No ja wam powiem ze moj po paru uzyciach wyladowal gleboko w szafie..Jakos za bardzo boli..Pitole wiec nogi gole ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja mam depilator już kilka lat i dlatego napisałam, że następny raz będzie już lepszy :) Zawsze potem mnie mniej boli. A że w tym roku dopiero pierwszy raz użyłam, to bolało. Zimą tylko maszynka wchodzi w grę :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa sorki Milcia nie doczytałam że to pierwszy raz w roku:) myślałam że w życiu:D
    nooo ja wystarczy że dwa miesiące przeholuje i ból jak za pierwszym razem, ale mówię sobie - dam radę,dam radę! no i daję:P
    fakt że potem mam spokój z goleniem nóg na jakiś czas no i nie mam tych kujących drapiących odrostów:P

właśnie byłam na szybkich zakupach, kupilam sobie bluzke białą do pracy i tunikę na wczasy;) to tyle dla mnie;)
    a tak to mi się spać chce:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hY HY HY nie dziwie ci sie ze cie spanie lamie..U nas zanioslo sie porzadnie..Pewnie lunie z niebios....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas juz padało potem było słońce potem znowu ulewa i tak cały dzień.Nom a tak wogóle byłam u endo wyniki super dawka euthyroxu bez zmiany poki co czyli 50 kolejna wizyta 4.07 :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    U nas juz padało potem było słońce potem znowu ulewa i tak cały dzień.Nom a tak wogóle byłam u endo wyniki super dawka euthyroxu bez zmiany poki co czyli 50 kolejna wizyta 4.07 :)
    Superr ja sie umowilam na 20ty czerwca musze zwiekszyc dawke 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak młody??? najedzony jak królewicz??? wynagrodzony za trud???

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Superr ja sie umowilam na 20ty czerwca musze zwiekszyc dawke 8)

łooo...ale Ty chyba miałaś wyniki w normie

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, zabrzmię jak stara ciotka, ale dziewczyny, moze jednak odpuscic ta depilację w ciązy. TO jednak stres i ból dla organizmu, który wydziela kortyzol, co nie jest dobre dla dziecka...

nie mówię, zeby wpadac w przesadę, ale jednak po co sobie pluć w brodę, akurat kortyzol mały dostaje bez pudla od mamusi :)
    tak jak alkoholu się nie pije (choć niektorzy twierdzą, ze małe ilości mozna), nie siedzi w saunie, fajek nie pali.
    jednemu zaszkodzi, drugi się rodzi zdrowy jak byk...
    ale po co szkodzić jak można nie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ewik a wiesz, że o tym kilka dni temu myślałam, jak goliłam swoje krzaczory maszynką....wzięłam najpierw depilator, ale pomyślałam, że "mamusia" i tak zestresowana jest, a jeszcze ból od depilatora zrobi swoje...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski pomocy !
    Powiedzcie mi czy mam uzasadnione nerwy.
    Mój gin nie da mi na bad genetyczne bo muszę być min po 2 poronieniu.Na żadne badania mi nie da
    Każe mi być 3 mc na antykoncepcji bo nie wolno szybciej zajść w ciążę. Więc jego zdaniem terz powinna bezczynnie 3 miesiące się zawiesić we wszystkim. I stwierdził że z moją miażdżycą to ciąża jest kiepskim pomysłem ?Załamałam się czuję się jakbym zawiodła na całej lini i nie nadawała się do niczego jak bym miała z 80 lat.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu a może powinnaś do innego gina zajść...???
    3miesiące może nie w zawieszeniu, powinnaś zadbać o siebie, o swoje zdrowie, mojej siostrze po poronieniu zabroniono przez 5miesięcy...
    On jest lekarzem, będzie mówił, że "nie jest dobrym pomysłem" bo to TY jesteś Jego pacjentką.....więc wybacz mu to i rób swoje...
    nie wiem słońce co Ci doradzić :-/

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu ja chyba tez uderzyłabym do innego gina nie ma co z założonymi rekami warto skonsultowac to z innym lekarzam.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra ja już nadzieję tracę że znajdę gina który mnie wysłucha a nie odbębni wizytę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Nie chcę iść na antyki cieszyłam się że w sierpniu je odstawiłam i czuję się już dobrze , może pójdę prywatnie do jakiegoś
    A ja polecilabymm ci wizyte u innego to raz....dwa niestety tak jest ze maja prikaz dawania na badania genetyczne dopiero po2 lub 3poronieniach...A co do wstrzemiezliwosci..Z tego co wiem to ten miesiac , dwa to doradzaja ale wiem ze laski staraja sie jak lekarz powie ze wsio sie zaleczylo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ