Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kasia, my w tym roku też nigdzie nie pojedziemy na wakacje. W zeszłym roku też nie byliśmy na dłuższym wyjeździe. A z chęcią bym gdzieś pojechała. Góry to w tym roku odpadają, ale morze jak najbardziej.
Problem w tym ze moj ma zbyt krotkie te urlopy by polaczyc wyjazd z czymkolwiek do zrobienia wokol domu..Niestety to priorytet,.,I tak od dobbrych 4lat to raczej sama z mlodym wyjezdzam gdzies dalej a z mezem to jak juz to gora 3dni -
Robotka1 wrote:KAsia dziąsła krwawią od tego??? ale przy myciu zębów czy samoistnie???
wiesz co....ja już ograniczyłam się tylko do bromka kwasu foliowego i inofoliku, nic więcej nie biorę, i widze poprawę u siebie...a i jeszcze ziółka ktore muszę spakować na wyjazd na wieczorne posiedzenia przy grilu ze starym:P
Kasia ja sie ograniczylam etz do minimum lekow..Ale jak widac trzeba znow powiekszyc szkatule z lekami
Niestety krwawia przy myciu nawet miekka szczoteczka:-/ No i jak cos nie tak z zelazem od razu po pobraniu krwi robia mi sie bolesne siniaki..Jak zelazo jest i tsh ok..Nc takiego sie nei dzieje.. -
nick nieaktualnyKasiek gratulations:) łoj mamuśka opić to musisz:) zdolniacha:)
wiedziałam, że jak pranie pójdę rozwiesić...to takie wieści zastanę
heh nie ma co kasiorki żałowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 09:11
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny w ten piątkowy poranek
niestety w centrum leje deszcz... może nie jest za zimno, ale wilgotno i szaro ponuro... W sobote odbieram wyniki męża, a sama udaję się zbadać hormonki. Zobaczymy co tam u nas się dzieje. Za tydzień wyjeżdzamy na urlopik i trafimy idealnie w płodny tydzień - zastanawiam się nad kupnem takiego żelu wspomagającego zapłodnienie. W zeszłym miesiącu ze śluzem nie poszalałam. Teraz piję siemie, ale taki wspomagacz mógłby pomóc. Macie jakieś doświadczenia z tym specyfikiem?
-
nick nieaktualny