Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiek wczoraj to już były pozostałości po tym z przedwczoraj, tak mi się zdaje, ale potraktowałam to kropeczka na wykresie;)
no nic, czekam, muszę jeszcze w necie na ten temat poczytać
Zagubiona wiem wiem:D ale ja nic nie obiecuje;)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to odebrałam oficjalnie dokumenty dotyczace wakacji więc mogę spokojnie wyjeżdżać
lista zrobiona, tera zaczynam kompletować wszystko:)
mam taki bajzel w głowie ostatnio ze chyba pójdę do psychiatry jak wrócę, moja skleroza nie jest normalna-zgubiłam ładowarkę od aparatu-musiałam zamówić nową;/
jakbym wam zaczeła wymieniać co zgubiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy to byście się za głowę złapały.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Zagubiona ostatnio mi mama artykuł fajny przeczytała na temat sklerozy, popatrz sama....ja np pracuje w biurze, moja praca ogranicza się do kalkulatora i słupków, druków, wypełniania kolumn. nie liczę w głowie, nie czytam tekstów, nie piszę długopisem, jednym słowem nie mam gdzie ćwiczyć wyobraźni.
podobno trzeba rozwiązywać krzyżówki, sumować cyferki z tablic rejestracyjnych i takie tam ćwiczenia na pamięć.
ja jestem na takim etapie że nawet jak czegoś nie zrobię to jestem w stanie przyjąć to na siebie bo nie pamiętam że coś robiłam;/ -
nick nieaktualny
-
no ja sobie siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu:)
ale już zmykam powoli, mężyk obiad zrobił, a potem zakupy wycieczkowe trzeba zrobić, młodej strój kąpielowy, sobie jakąś sukienkę letniąahh
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość