Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ale jaką dawkę masz? Mi się zawsze wahała. Jak w zeszłym roku zaczynałam z 4.28 to potem nigdy nie skoczyło mi powyżej 2.5.
no mam 75euthyrexu praktycznie od poczatku tj w lutym tydzien mialam 50tke a potem 75tka
A zaczelam brac w lutym i zeszlam od 5z hakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:53
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
ZAGUBIONA: jednym z objawów w trakcie brania duphastonu jest OKRUTNY ból głowy.... wczoraj z płaczem od tego bólu przeczytałam ulotkę i tam jest, że może powodować silne bóle głowy, babki po fioletowej które się pytałam potwierdziły....i radziły na luteinę zamienić, ale ja teraz nie mam jak bo mi gin na urlop wybył....
więc witam się niewyspana (od 3rano) i z bólem głowy - który nomen omen podobno w I trymestrze może nawiedzać co poniektóre lejdis...więc jestem tą szczęściarą....trzeba się przyzwyczaić....
słoneczko ślicznie grzeje:) wczoraj na krzaku jagód kamczackich zauważyłam pierwsze owoce:)i zerwałam miseczkę truskawek:)
Życzę miłego piątku....
wczoraj dzwoniła do mnie moja sis z Włoch i do mnie "wiesz dostałaś @??(wiedziała, że się staramy o maleństwo i zapewniała mnie że w Italii to już na pewno zaciążę hahaha), ja na to: nie a co?, ONA: a bo śniłam, że ciocią zostałam" hehehehe i się wydało, kolejna osoba z rodziny wie....miałam jej powiedzieć w niedzielę, a tu taka niespodzianka z jej strony:) telepatia czy jak????kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
bryyy ale dziś fajna pogoda:) taki cchłodzik z ciepełkiem się miesza:)
super:)
ja miałam koszmary ale już na szczeście się skońćzyły.
MALENQ ale telepatia:)
ja wczoraj odbrałam swój nowiusi tepefon, oddałam stary(tzn ma pół roku ale był już 4 razy w naprawie)i dostałąm nówkękupiłam sobie bikini na wczasy i młodej strój w tesco taki śliczny miętowy:)
jeszcze muszę sobie jakąś tunikę kupić i będzie już wsio;) nic więcej nie bioorę do ubrania na te 4 dni:P
dziś się zwalniam tak koło 15.30 po młodą i robię pakowanie:)Malenq, kapturnica, Milcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrob...przyjemnie się zapowiada....a miętowy to chyba szaleje w tym roku hehehe
żebyś wiedziała, jeszcze w środę gadałam z A. kiedy powiedzieć sis i podjęliśmy decyzję, że w niedzielę do niej sygnałka puszczę (ona za minutę płaci 2centy) i pochwalimy się nowiną...a ona wczoraj mi z tym snem wyskoczyła hehehehe -
No mala jak to mowia siostrzana telepatia dziala..cos o tym wiem
Jak mloda ma jakies problemy zaraz mi sie sni ...
Kasia kurde zabralabym dupe w troki i pojechala z Toba..Ehh my to na urlop pewnie na starosc pojedziemy przy takim trybie pracy mojego Palełka -
nick nieaktualnyKasiek to nie wymyślaj już remontu na przyszły rok
hehe taaa wiem coś o tym..my cały czas coś robimy..
tak to musi być telepatia starszej siostry...wczoraj byłam w szoku, dzisiaj jestem zadowolona z obrotu sprawy...
teraz trzymam kciuki za maturę mojej siostrzenicy: 16-17 czerwiec ma pisemną, a później ustną, w sobotę ma ostatni dzień w szkole i siup do dalszej nauki, sis mówi, że już od miesiąca nigdzie nie wychodzi, tylko z nosem w książkach....dobrze, zależy jej na tej Szwecji... -
KAsia dziąsła krwawią od tego??? ale przy myciu zębów czy samoistnie???
wiesz co....ja już ograniczyłam się tylko do bromka kwasu foliowego i inofoliku, nic więcej nie biorę, i widze poprawę u siebie...a i jeszcze ziółka ktore muszę spakować na wyjazd na wieczorne posiedzenia przy grilu ze starym:P
Kasia jedź z nami:) mamy wykupiony 6 osobowy domek, więc zakwaterowanie masz za free tylko sobie wstęp na baseny wykupicie i jedzonko jakieśokazja nie do przegapienia;)
-
nick nieaktualny
-
Taaaa a szkola ?
Maja zaliczenia w przyszlym tygodniu a to wazne bo na koniec szkoly podstawowej..Wiesz papier sie pozniej ciagnie....
No i dzis jesio mam nerwa ..Mlody zdaje matematyke..Na 6!!!!
Juz mu zapowiedzialam ze jak z matmy sie mu uda(dla mnie sukcesem bylo4-tepak ze mnie matematyczny)to dostaje ode mnie 3stowki