Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj głowa już nie boli:) mam nadzieję, że tak pozostanie do wieczorka
nawet całe śniadanie zjadłam, zwrotu nie było....hehehe
ale zagubiona ja serio napisałam, jak brałam dupka i jeszcze nie byłam w ciąży, to bardzo dużo jadłam i wiedziałam, że to przez ten lek....
Kasiek jakie plany na dziś?jak młody? już lepiej?
Elfik skarbie jak tam malutka? czy u niej się poprawiło??
Robotka hę??? w pracy? czy już się pakuje? czy już na wyjeździe?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:
Kasiek jakie plany na dziś?jak młody? już lepiej?
A plan na dzis za chwile do mnie zadzwoni ;0
huhhihihi
Mojej mamy siostra przyjechala z Wawy , jest tylko 6lat starsza ode mnie bo to jej najmlodsza i pewnie ja troche poniancze bo matka w robocie Takze na jakies zakupy tzreba ja poopropwadzac
Dodam ze to zakonnica bezhabitowa z zakonu siostr pasterzanek....Niezle nie?? ehehhe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 08:28
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek fajnie:) mieć ciocię starszą o 6lat tylko....
na serio fajnie, a do tego można strzelić jakąś małą modlitwę
to miłego spędzania, łażenia po sklepach itp.Poza tym ona ze mna na tematy religijne nie wchodzi bo zna moje zdanie na ten temat ehehh
Wiesz jak to jest jak sa ludziue nawiedzeni?To nic do nich nie dociera..Wiec coby sie nie poklocic unikamy tego tak drazliwego tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 08:46
-
nick nieaktualny
-
jestem:D
widzę że jestem wywoływana do tablicy to się zgłaszam:)
musiałam się rano ogarnąć trochę
wczoraj dzień minął fajnie, miałam oprócz młodej jeszcze jedną dziewczynkęależ ona się do mnie przytuulała:) fajnie było by mieć dwie 6latki w domu:D hahaha
dziś juz na pełnych obrotach, w domu kostkę kładą w pracy zapieprz, no nic tylko się cieszyć
dziś musze młodej po strój jechać kąpielowy i jutro już pierwsze pakowanie bo w sobotę idziemy z moim na wesele dorobić na te wczasy a w niedzielę spadamy:) jak wejdę na owu z telefonu małża to wieczorami was podczytywać będę i może nawet napiszę cośkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KAśka jestem zesrana jak nie wiem....mam mieszane uczucia i strasznie jestem ciekawa co bedzie.
no murzynką na pewno bede;) heheWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 09:36