Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
w sumie to już mnie tak nie nosi tydzień temu poszaleliśmy z moim tak że o 2 w nocy wylądowaliśmy u teściowej bo do domu 4 km mieliśmy i mój stwierdził , że sił mu braknie
-
Joanna0071 wrote:w sumie to już mnie tak nie nosi tydzień temu poszaleliśmy z moim tak że o 2 w nocy wylądowaliśmy u teściowej bo do domu 4 km mieliśmy i mój stwierdził , że sił mu braknie
-
kapturnica wrote:Boszzz ale na co ci chlopa???Chlop siedzi w domu a baby szaleja
kumam Kasieńko i nawet bym go nie ciągła mówię tylko , że już mnie nie ciągnie na imprezy ale zobaczę co i jak się rozwiniew sierpniu młody też na kilka dni pojedzie na zawody do Bydgoszczy to może akurat poigramy
bo teraz to niestety pościk ciąg dalszy
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya o jakim smaku?
mój buraczany: na duży garnek
2pęczki botwinki, 3 łyżki soku z buraków (ewentualnie z koncentratu), po 1 pęczku szczypiorku, młodych rzodkiewek, natki pietruszki, 2 ząbki czosnku, po 4 kubki kefiru lub zsiadłego mleka(ja wolę mleko, ale ciężko teraz mieć zsiadłe), 4 jajka na twardo, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz
Oczyszczoną botwinkę posiekać, zalać 1 szklanką osolonej i zakwaszonej sokiem z cytryny wody i ugotować. dodać sok z buraków, wymieszać, ostudzić. szczypior, rzodkiewki, natkę drobno pokroić. czosnek przecisnąć.
wszystko razem wymieszać dodać kefir lub melko, posolić, popieprzyć, dodać troszkę cukru, schłodzić.
na talerz pokrojone jajko i zalać chłodnikiem:)
to mój ulubiony....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny