Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniop ja w piżamce, ale mój A. nazbierał, umył, odszypułkował, i nawet podał... hehehe grzech nie zjeść...
a co do spania, jak ja Milciu chodzę spać po 20stej, to około 6.30 już nie śpię...
to u Ciebie już 15tydzień???? łoooo matko jak ten czas leci..... -
Ja chodzę spać 22-23 i po 6 się już budzę. No u mnie jutro koniec 15 tygodnia. Wizytę mam dopiero 25 czerwca, jeszcze niecałe dwa tygodnie, a trzy tygodnie już minęły od poprzedniej
Z objawów to tylko piersi mnie nadal bolą i brzuch już większy, ale nie aż tak bardzo.
A jak u Ciebie? Kiedy masz genetyczne? -
nick nieaktualny2-3 lipca jakoś tak mam się stawić hehehe...
a wizytę ostatnią miałam pod koniec maja i już kolejnej doczekać się nie mogę...
u mnie brzuszek wyskoczył, taki mały balonik się zrobił hehehe.....
a reszta to normalnie, tylko spanie większe....
tylko teraz takie nudy naszły....jak człowiek był w amoku starań, to jakoś wszystko się kręciło, a teraz tak powoli mija czas....(nie narzekam na obecny stan jakby co
-
nick nieaktualny
-
A bry bry dzieFFcynki....No mezul bedzie wiedzial pewnie dopiero w nastepnym tygpdniu..Niestety wszystko zalezy od tego jak wyrobia sie ze zleceniem..Ale..w najgorszym wypadku wsio sie przesunie o tydzien i juz..U mnie upal juz daje po garach
Az sie zast czy znow pod prysznic nie wskoczyc
No i pedicure czas odnowic..Zel sie przytarl eheheh -
nick nieaktualnynio to siup po prysznic....ooo tylko o tydzień, to jeszcze nie dużo - bo ty antykami się sterujesz tak???? będzie gites zobaczysz....
a co do pedi, medi itp. boszeeee mi też by się przydało odnowić, a tak mi się nie chce....hehehekapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Mi się wydaje, że test jeszcze nie jest pozytywny, bo testowa jest jaśniejsza od kontrolnej. Może jutro będzie mocniejsza.
Ehh
Milcia lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ale upał , dzisiaj beta 570,7 a wcześniej 234,8 prawidłowo wzrosła ?
progesteron 17,9 był dzisiaj 18,8, dziękiMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
dziewczyny mam pytanie ktore maja doswiadczenie co do testow owulacyjnych, dzis okolo 18.00 wyszedl pozytywny, ile tak na prawde godzin po pozytywnym testcie jest prawdopodobna owulacja???dzis mialam od rana lekkie pobolewanie w podbrzuszu i rano bardzo duzo rozciagliwego przejrzystego sluzu....
prosze o pomoc???i swoje opinie i przezycia?dzieki