Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry Wieczorek Kobitki:)Uff..kamień z serca jestem po wizycie wszystko jest w jak najlepszym porzadku wyniki dobre Fasolinka tez dobrze sie miewa ma 0,3 mm smiejemy sie ze Byku jest po Tatusiu hihihi...wreszcie troszke emocjie opadły te dwa tyg były koszmarem teraz jestem juz zdecydowanie spokojniejsza od jutra L4 ze wzgledu na to ze dojezdzam autem do pracy gin powiedział ze lepiej poki co sie nie nadwyrezac i jazde samochodem odpuścic nom i chyba tyle w temacie:)
Milcia, kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Bry bry bry panienki,..
Kinia super ze dzidziol jest tam gdzie powinien i rosnie byku po tatusiu
Biala byc moze peka z lekkim trudem i po owu zrobi si cialko zolte krwotoczne..Nic zlego,,Najwazniejsze by peklo sobie
A poza tym to ide dzis na malo optymistyczna impreze,.,Pogrzeb sasiadaMoze i byl juz starszym czlowiekiem..Ale kurda szkoda goscia bo naprawde fajny , uczciwy facet...
Milego dzionka kobitki :* -
Siemka dziołchy
Wczoraj byłam na USG (w sumie dobrze, że z mężem) i zobaczyłam bijące
Jeszcze dwa tyg temu był jeden, a wczoraj widzieliśmy już dwa bąblelki! Jeden dwa dni młodszy od drugiego
Jak za dwa tyg zobaczymy trzeci to Kap Cie za proroctwa zamkną!! Hehehe... (śmieję się, bo to już mało prawdopodobne)kapturnica, Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszymy, szczególnie małż - ja to trochę przerażona jestem ogromem pracy, mam już dwulatka, to wiem ile to roboty przy jednym, a będę mieć jeszcze dwójkę, na głęboką wodę!
Oby tylko ciąża się utrzymała - bo w pierwszej też były bliźniaki, a został tylko Franek. -
nick nieaktualny
-
Zagubiona??ty nie ejstes zagubiona tys jest szalona
No z wszelkimi blogoslawienstwami dla was kobitki niech kazda z was ma tyle dzieciaczkow ile chce...
Ja tam az tak wysoko to nie planuje...jedno jak najbardziej ale blizniaki..Matko...Ze tak powiem do zajebania jeden krok...Nie wypbrazam sobie siebie ...
Ale gratuluje wam laseczki odwagiA tobie blizniacza mamo wszystkeigo naj oby ciaza byla zdrowoooowa i nuuuudna az do konca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 07:58
zagubiona_82, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
witam Was laseczki i gratuluję mistrzyni mistrzowskiego rozegrania
Ja dziś mam dzień porządkówwczoraj mnie nie nie było więc w chacie bomba wybuchła
, nie szłam na imprezę bo mi się nie chciało
ale cieszę się bo wczoraj wyciągnęłam swojego i pobiegaliśmy sobie po lesie
Powiem Wam , że kocham Klimuszkę za te zioła
- zasypiam jak niemowle
- przemiana materii działa prawidłowo
- bóle nerwicowe w klatce puściły jak ręką odjął
- układ moczowy wraca do normy
- i nawet już nie mam takich odrętwień rąk jak miałam ale to moze być od acardu
Zobaczę jak to będzie dalej i wychodzi na to że miałam ovu bardzo pózną ale dokładnie ją czułam i nawet dwa dni plamiłam nie wiem już czy to owu czy początek @ zobaczę czy dziś będą plamienia na razie zaznaczyłam , że będą choć tego nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 08:27
Malenq, kapturnica, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Asiu-a czy mogłabyś mi napisać coś więcej i dokładniej na temat tych ziół, bo w ziołach jestem głąb
to jest dokładna nazwa i je można kupić w aptece czy w zielarskich?
czy to jakaś mieszanka kilku nazw?
kurcze, nie wiem gdzie tu w mojej okolicy jest zielarski
a apteki mam na każdym rogu każdego bloku na osiedlu to by mi pasowało -
zagubiona_82 wrote:Asiu-a czy mogłabyś mi napisać coś więcej i dokładniej na temat tych ziół, bo w ziołach jestem głąb
to jest dokładna nazwa i je można kupić w aptece czy w zielarskich?
czy to jakaś mieszanka kilku nazw?
kurcze, nie wiem gdzie tu w mojej okolicy jest zielarski
a apteki mam na każdym rogu każdego bloku na osiedlu to by mi pasowało
poszłam do zielarskiego i kupiłam zioła i zmieszałam po 25 bo tego i tak jest dużo , resztę schowałam , poczytałam o każdym z tych ziół z osobna i widzę , że pomogą mi jak dobrze pójdzie na wszystkie moje dolegliwości, częste zap, gardła, śluzówki żołądka, zaparcia, bezowulacyjne cykle, zapalenia dróg rodnych i moczowych, zakrzepicę i miażdżycę , nerwicę i pewnie wiele innych
Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych"),
antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie
pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Wszystko po 50 gr.:
Szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją
szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko
podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem.
Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie
Ja zaparzam po południu na wieczór, wieczorem na rano, rano na południe i tak jakos już się przyzwyczajam po małupierwsza szklanka była najgorsza a teraz już mi nie przeszkadza gorzki smak
-
Ale sroki nie powinno sie pić letem bo twarz plamy dostaje bo tam jest dziurawiec i jeszcze jakieś zioło które żle ze słońcem reaguje