Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Ale sroki nie powinno sie pić letem bo twarz plamy dostaje bo tam jest dziurawiec i jeszcze jakieś zioło które żle ze słońcem reaguje
Ja pije ziola sroki na droznosc w skladzie jest tez dziurawiec , wystawiam sie na slonce ale plam nie mam..Mysle ze to kwestia osobowa kto jak reaguje na co -
Możliwe ja mam problemy z twarzą trądzik teraz trochę wyciszyłam więc wolę nie ryzykować
-
kUPIŁAM ZIOŁA W PACZKACH PO 50 g lub 25 g były więc do michy wsypołam te co miały 25 to całe te co miały 50 g to po pół pojemnikiem z miarką odmierzałam można też wagą ale ja nie mam. i mieszałam potem do wielkiego słoja i po łyżce kopiastej pażę sobie resztę pochowałam w woreczkach i opakowaniach na kolejny raz jak te skończę.
-
Po I porcji- przerwa 7 dni ( czyli jak te wszystkie po 50 gr wypijesz), po II- 12 dni ( czyli jak znowu kupisz i wypijesz
), III porcja profilaktycznie
-
no problemo
ja też w sklepie zielary pytałam jak krowa na granicy hehe było to super babka bo miała dla mnie czas
otworzyła księgę czarów i wyszukała cos dla mnie
a nie tak jak w innych zielarkich jak byłam to tylko co podać , co jeszcze, co jeszczejak ja nie wiem co to co mam powiedzieć a ta była super wszystko mi wytłumaczyła
-
jak masz tyle aptek to może skompletujesz je sobie tylko mogą w aptece być droższe ciekawe czy na allegro jeden producent miałby je wszystkie żeby za jedn przesyłkę zapłacić to by było dobre wyjście
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
mi te wszystkie po 50 g wyszło 30 zł z hakiem ale będę je piła myślę że długo bo pojemościowo zajmują mi te zioła 2 słoiki po 2 l pojemności więc jest ich sporo
mój się śmieje że palić zacznę
Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
magda8869 wrote:czesc dziewczyny ponawiam swoje pytanie wczoraj 18 test owu pozytywny ol owulacyjny wczoraj to owu mogla byc wczoraj czy dzis???
ovu to tylko Bóg i monit Ci wskazać możekapturnica lubi tę wiadomość
-
ja nigdy testów nie stosowałam , monit miałam i jak mi wyszło że pęcherzyk jest duży to się dziwiłam bo go nie czułam ale samo pęknięcie czułam doskonale i bardzo boleśnie
-
ja jednak nie miałam ovu w poprzednim cyklu to @ i się rozkręca
pierwszy raz się cieszę jak dzieciak , że nadeszła
Malenq lubi tę wiadomość
-
Zagubiona tu masz link do stronki na allegro wejdz w wszystkie przedmioty sprzedającego i mka on wszystkie 9 ziół mozesz sobie kupić i na jednej przesyłce ci wyśle tylko do koszyka dodawaj
sama sobie zapisałam tego sprzedającego przyda się bo za dojazdy więcej mi wyjdzie.
http://allegro.pl/ziola-ziele-przywrotnika-przywrotnik-i4253749735.html -
hehe Kasia nie chciałam tak sobie strzeliłam hehe lubię strzelać
kapturnica lubi tę wiadomość