Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam z glowy u mnie imie ma wymyslic mlody...Maja mu sie podoba po Kaski corce..Mi zuzia ale w klasie mlodego jest zuzia w ktorej sie kiedys podkochiwal i nie ma opcji..A syn??nie mam na ten moment ale biore pod uwage ze clopek moze byc...Swoja droga pocieszam sie ze w naszym wieku czesciej dziolcbny sie trafiaja
-
Elfik wrote:Tylko pamietaj co te testy krzyczą przy high i przy młodym nie testuj
Buhaha
EEE moj mlody sie nawet orientuje w moich dniach plodnych hehhe.,Kiedys byl ciekawy o co chodzi z wykresami temperatur itd..I nawet wie co to pik lh hehehhe Wiedza nie ucieka moze sie mu przydacMilcia lubi tę wiadomość
-
Tak jak kiedyś pisalysmy, każde imię cos ma dla kogoś niefajnego...
Ale, ale Abelard Giza.. Nazwisko dość oryginalne, a imię...
Ciężkie pewnie miał życie jak czytali Abelarda i heloize i nauczycielka może uświadomiła kolegów, ze ojciec Heloizy wykastrowal Abelarda za uwiedzenie swojej uczennicy...
Juz to widzę..
Pewnie dlatego został kabareciarzem:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja dziś probowalam odpieluchowac IDE...
Mam dość..
Wszystko mam w trąbce, tak myślę, oprócz przypadków chorobowych, nikt dorosly w pieluszcze nie chodzi, a niektórzy z patolskich rodzin, nikt się nad nimi nie pochylal...
Może ja zostawie, AZ xsama zacznie się wstydzić chodzić do podstawówki w pieluszce...?
Jestem za stara na dzieci, jestem zmęczona, moje żyłki na nodze popekaja podczas ciąży, nie chce mi się juz kombinowac czy to ujowe szczęście czy wiotkie jajowody...
Pms jak się patrzy, ale...
Powoli zmierzam do odstawienia myśli o dziciaku,
Tylko jeszcze testy muszę sprawdzić, bo kasa wydana, ale sprawdzać sobie mogę i nie seksowac, hihihi
Tyle u mnie
Ps. Przynajmniej botwinka dziś mi wyszła, jak ja Lubie te zupę
-
No dobra limit na dzisiej wyczerpalas na marudzenie hyhyhyyh..Ja pare dni temu po clo schizy, dzis widze , ze ty....Mowisz , ze mala lubi pieluchy nadal nosic??Kurcze musisz brac na nia poprawke ze juz na starcie miala pod gorke.,to potrzebuje jednak wiecej czasu niz inne dzieciaczki..Aj pierodlisz , ze nie masz sily...masz!!!
-
kapturnica wrote:..Aj pierodlisz , ze nie masz sily...masz!!!
Taaa, supel na lince i wejść na stołek sama dam rade...
Taki wisielczy humor...
Spędzenie całego dnia z wyjacym dwulatkiem może cie natchnac myślą o podwiazaniu jajowodów...
Tyle, ze ja nic nie musze
Moje jajka maja wywalone na cały świat
Dla równowagi ja zaczynam mieć wywalone na nie... -
No dobra ale kto ci ten stolek spod stop pchnie jak ci sil na to juz zabraknie??? To co mala tak mocno rozrabia???
No widzisz wywal na nie one na ciebie i moze jak sie powywalacie na siebie tak porzadnie to sie moze te jajka obudza rozgrzeja jadro ciemnosci i dadza sie zaplodnic