Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Pięknie żeś korzeniowskim pojechała...
U mnie chwilowo bardziej nastroj z 'apokalipsy'
"Lubie zapach napalmu o poranku..."....
Jak dobrze ze juz jutro piateczek..Moj wyjezdza z antwerpii o 22 jak dobrze wszystko pojdzie to kolo19powinien w sobote juz w domku byc
Ale jestem ciekawa jak zareaguje na niespodzianke -
Co do pieluch moj od malutkiego byl zawsze franciski piesek na wszystko..pieluche ledwo siknal juz trzeba bylo zmienic takze jak skonczyl rok i zaczelo byc cieplo to latal z gola dupa na polu...Auczyl sie sikac nie w pieluche podlewajac krzaczki ..A z kupa u nas ogladalismy film i kto to mowi..No i pan kinbelkowy musial dosdtawac jedzonko-czytaj kupke..takze majac 2 i pol roku juz nie nosil pieluch..Tylko podklad stosowalam na lozko na noc bo sobie nie dawal juz zalozyc pieluchy..Poczul wolnosc w majtkach..Za to problem u nas byl inny..Wycieranie tylko..Boshhh tak sie brzydzil ze do 5tego roku zycia mu musialam podcierac w domu!!tak sie gnojek darl i wyl na kiblu..Za to poza domem jakos dawal rade heheh ale wpadal do domu i wiecie co robil?Sciagal szybko gacie i wystawial mi dupe i kazal spr czy jest czysta ehhehehe
zagubiona_82, Milcia, Elfik, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
No pms na całego zeszlam do kuchni po kanapkę z wedlina, jagodzianke, Cole i czekoladę...lekko lepiej, może dlatego, ze pizza monster SPI od dwóch godzin...
Uuuuf, dziękuje zagubiona, twój wpis spuścił mi ciśnienNW, po odrzuceniu myśli, ze robi mi na złość, zaczelam rozważać czy z jej lepetyną ok..
Gada za 5 osób, tworzy zdania podrzędnie złożone na 5 linijek, używa pięknie mowy zależnej, a nie kuma, ze trzeba siusiu do nocnika!!
Jej pieniądze na studia wydam na swoje cycki...
no żart, ale dobrze, ze mi uswiadomilas, ze to nie takie proste dla dzieci...
Aha, zaczelam jej dawać kawaleczki czekolady za sukcesy na nocniku (szkoła cesara milano) to potem siada i stęka, zęby choć kropelek wydusic i od razu," a gdzie jest ten kawałek czekolady, mamo przynies..z kuchni z lodówki na polce'
Od razu Pacyfikuje moje, ale nie wiem skąd...
Hihi, cukrzycę ma jak w banku..kapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Elfik u Ciebie 30 dc? będziesz testować czy czkasz na @?
Kochana, u mnie zazwyczaj FL 14 dni, to jeśli of się nie pomylili, to mam czas
Dwa, ost cykle po 28, wczesniej na cło 32, 34 dni, to tez mam czas...
A w ogóle, to jak napisalam malo poetycko, darmowy test znajdę w majciorach, hihi..
Czekam na @, na pewno mnie znajdzie...
Jak idealny członek partii
Mierna, bierna ale wierna....
To spalulki , niech sen wam poprawi urodę
Ja ponieważ jest blisko pełni, nie spie
Futro juz mam, czekam az mi się kły wydłuża i pazury auuuuuuzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Hihi, w radio wczoraj straszyli nawałnica, nie doslyszalam gdzie, teraz juz wiem...
Kap, deszczowa dobrze robi na cerę i włosy.
Wex krzeselko na taras i daj się obmyc
Dziendoberek, dziś nie wstaje, tak bede leżeć, lala, lalala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 07:46
-
Elfik wrote:E, to z młodym swoje przezzlas, nie wiadomo co gorsze, brudas czy pedant:-)
Zloty środek zazwyczaj pozostaje w sferze marzeń .. -
Elfik wrote:Hihi, w radio wczoraj straszyli nawałnica, nie doslyszalam gdzie, teraz juz wiem...
Kap, deszczowa dobrze robi na cerę i włosy.
Wex krzeselko na taras i daj się obmyc
Dziendoberek, dziś nie wstaje, tak bede leżeć, lala, lalala...
Dobrze ze juz jutro zjezdza bo wstyd sie przyznac ale ja chyba tesknie za moim zuzytym po 16latach malzem -
A i pytanie dla kobitek uzywajace zwykle testy lh..Prosze o informacje kiedy mam robic te testy lh ????Mam 22sztuki czyli na ten cykl zuzyje tak 10,11 bo niby mam obiecane przez dziolchy z dobrym sercem ale wiesz jak nie wiesz?Wiem ze trza 2razy dziennie robic z zageszczonego moczku...I teraz pytanie za 100pkt kiedy robic??Wczoraj tak se psiklam na jednego to kreske z lupa moglam szukac
Czyli jedno wiem u mnie lh nie bruzdzi napewno bo mimo pcos nie wychodza mi dodatnie..Wiec moze , moze testy mi sie przydadza..
Prosze o jasna klarowna łopatologicznie wylozona blondynie odpowiedz -
Elfik wrote:.
Aha, zaczelam jej dawać kawaleczki czekolady za sukcesy na nocniku (szkoła cesara milano) to potem siada i stęka, zęby choć kropelek wydusic i od razu," a gdzie jest ten kawałek czekolady, mamo przynies..z kuchni z lodówki na polce'
Od razu Pacyfikuje moje, ale nie wiem skąd...
Hihi, cukrzycę ma jak w banku..[/QUOTE
Kurde a nie trza bylo pomyslec by w nagrode dawac jej marchewke albo salate jak krolikowi ?
No tak takie zachety to wiekszosc z nas stosowala lub stosuje..Tylko trza wytyczyc granice coby nie stalo sie to regula..Bo pozniej ja nawet kieszonkowe wysokie nie ruszy....Nio a zrobienie wielkiej duzej planszy na ktorej razem malujecie i diorysowujecie sloneczka albo serducha za sukcesy..I 10serduch i nagroda???U mnie mlody sikal z radosci jak na planszy sie cos pojawialo..Zadanowiec akurat z niego ( taaa ciekawe kurffa po kim to ma )to plan mu spasilWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 07:58
-
Kap dokładnie tak jak tamte, trzy, no gora cztery dni przed domniemana owulka starczy, jak ty juz swoje cykle znasz.
Mnie te allegrowskie do d.. Nigdy druga taka sama. A te rossmana widzę najpierw pojawia się druga kreska, potem mocniejsza w kolorze, a potem jest ciemniejsza od kontrolnej, to tu nie ma wątpliwości...wtedy wiadomo, nie ma co robić dalej
Jak masz z darmochy i te allegrowskie, to sikaj dalej, co ci szkodzi.
Nauczysz się może interpretacji tego g, bo SA laski, KT biorą najlepszy wynik za pozytyw, ale moim zdaniem, żeby to stwierdzić, robisz dwa razy więcej testów... -
No zamowilam wtedy takie gowno za pare groszy z ciekawosci.Bo wszedzie trabia ze przy pcos zawsze maja pozytywne..A ze jam pcowiczka 100% to se mysle moze tez mmnie w uja zrobia
To chyba lepiej nawet ze na rzie nie wychodza..Ale to jak?sikac se kolo15?i np.o 21? Po przetrzymaniu moczu?I nie piciu 2godz nic??Toz ja kurwa uschne -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sierpniowe-fasoleczki,3378,11.html
Laski czytajcie ewelinkie
Jonomierz, no tego jeszcze w arsenale nie mamy
Afrodytę bym z gory do kosza, takie same wróżenie jak z gownianych LH...
Ale jonomierz?
Aha i pisza żeby gra wstępna nie ograniczała się do skoku do łazienki, co by sprawdzic śluz w majtkach, hihih