Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe patrzcie zebow nie mają a się wgryzają
Czesć laseczki jak tam samopoczucie ?
Hehehe stale pytanie co pichcicie:-) ?
Ja robię naleśniki z parowką,żołtym serem,konserwowym ogurasem i papryką zawijane i podsmażane polane czosnkowym sosem -
Hehe z ta grą wstępną to się uśmiałam
Tak to robiła taka jedna co ją pojemnik na sperme nazywali w moich okolicach -
Elfik wrote:Aha i pisza żeby gra wstępna nie ograniczała się do skoku do łazienki, co by sprawdzic śluz w majtkach, hihih
-
Ja tam nie patrzę na kalorje wystarczy eż głodna zasypiam to i tak mój sukces . Jem do 18 a zawsze jadlam od
-
kapturnica wrote:Kacha tempka spadla serducha sie zaczynaja .,.teraz na moje oko to ty zacznij meczyc pytona codziennie
no ale ku chwale ojczyzny zrobię wszystko:P
ELFIK moja się sama odpieluchowała na 3 lata:) nie zmuszałam jej bo szkoda było mi moich nerwów;) wiem egoistka jestem;)
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:wiesz jak jest z tym męczeniem.....dla mnie trauma:P
no ale ku chwale ojczyzny zrobię wszystko:P
ELFIK moja się sama odpieluchowała na 3 lata:) nie zmuszałam jej bo szkoda było mi moich nerwów;) wiem egoistka jestem;)
EDIT-nie zaczal-ja go sadzalamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 08:36
-
Moj przed roczkiem tv ogladał na nocniku z czekoladą żeby dluzej siedział o tej godzinie co zawsze kupka byla a jak zrobił nieswiadpmie bo bajka plus czekolada była ważniejsza to caly rytuał radosci odprowadzenie kupki do fontanny i zjazd po niej czyli spukanie w kibelku bylo dla niego radochą był w szoku jak widział jak mama się cieszy i chciał potem codziennie to powtarzać
-
Joanna0071 wrote:Moj przed roczkiem tv ogladał na nocniku z czekoladą żeby dluzej siedział o tej godzinie co zawsze kupka byla a jak zrobił nieswiadpmie bo bajka plus czekolada była ważniejsza to caly rytuał radosci odprowadzenie kupki do fontanny i zjazd po niej czyli spukanie w kibelku bylo dla niego radochą był w szoku jak widział jak mama się cieszy i chciał potem codziennie to powtarzać
-
A wie ie ze podobno z tym czerwonym winem to trzeba umiar zachować bo zakwasza organizm i śluzuwke przy okazji nie wiem ile w tym prawdy
-
No niestety Kasia kiedys bylo lepiej szybciej mamy sie za to brały a wiesz dkaczego bo pamper byl tylko do lekarza i na spacery a na widok pieluchy to mam besiora ile ja się tego napralam a w grudniu nie mialam jak suszyć wiec motywacje mialyśmy większą a teraz to pampersy tanie jak woda wiec motywacji brak:-)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kaska!!o ktorej ty te swoje testy lh robisz??I robisz raz czy 2razy dziennie??
-
Joanna0071 wrote:No niestety Kasia kiedys bylo lepiej szybciej mamy sie za to brały a wiesz dkaczego bo pamper byl tylko do lekarza i na spacery a na widok pieluchy to mam besiora ile ja się tego napralam a w grudniu nie mialam jak suszyć wiec motywacje mialyśmy większą a teraz to pampersy tanie jak woda wiec motywacji brak:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 08:47
-
Niedlugo majty wymyślą że zmieniać kolor bedą w plodne hehehe
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja robię jeden popołudniu koło 17 jak wrócę z pracy. czasem w okolicy owulacji czyli raz lub dea zrobię jeszcze na drugi dzień rano sprawdzić czy kreska ciemnieje czy może już znikła.