Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:Wiesz co, nie wiem czy w twojej okolicy jest ale poszukaj takiego sklepu PEPKO-tam ubranka to prawie darmo sprzedają-a jak jeszcze się na promocję trafi to już w ogóle...
Mam Pepco dwa km od domu. Już kupiłam jedne body za 4.99 zł -
Robotka1 wrote:wiesz jak jest z tym męczeniem.....dla mnie trauma:P
no ale ku chwale ojczyzny zrobię wszystko:P
ELFIK moja się sama odpieluchowała na 3 lata:) nie zmuszałam jej bo szkoda było mi moich nerwów;) wiem egoistka jestem;)
Kocham cie!!!
Planuje tak samo, hihi, ale nie zdradz mnie na forum matek doskonalych, cssssiiiikapturnica lubi tę wiadomość
-
ej nie mam fazy na chazana ale fajnie dziewczyny piszą i się fajnie czyta:)
dobra laski robota czeka:P
a pepco uwielbiam:) czasem;) wolę reserved juz w tym wieku dla młodej. w pepco zależy na co trafisz. nieraz fajny materiał a nieraz po praniu szmata się robi.
a w lumpie młodą dłuuugo ubierała;) i zawsze była elegancka czysta i na czasie;) hehezagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kocham cie!!!
Planuje tak samo, hihi, ale nie zdradz mnie na forum matek doskonalych, cssssiiii
nigdy nie byłam za chuchaniem i dmuchaniem na dziecko, oczywiście mówiłam co jest dobre a co złe, karciłam za złe zachowanie i patrzyłam z boku jak sobie radzi w pewnych sytuacjach:) zazwyczaj sobie radziła;)
nie nie jestem matką doskonałą mam swoje wady których żałuję przy wychowywaniu dziecka ale powiem wam tak: staram się być jak najlepszą mamą dla mojej córy:)zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:a prasowanie?
lubisz prasować? czy nie prasujesz? bo znam taką osobę co pierze i zakłada bez prasowania!
To ja... Opanowalam sztukę wieszania na wieszakach prania, maz mi prasuje raz na rok
Kupuje rzeczy nie do prasowaniakapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja staram się byc taka mamą jaką sama chciała bym mieć jak bylam młodziutka to czesto mowiłam jak bede miała dzieci to na pewno pozwole na to czy tamto nie bedę krzyczała jak to czy tamto zawsze gdy wnerwiala mnie mama i wiecie co zakodowałam to teraz nie zabraniam i nie krzyczę gdy nastaje taka sytuacja:-) moj ma dobrze może sie uświnić podrzeć ja to rozumie bo sama tak robilam brud to się do mnie lepił
-
Ja też mam techniki wieszania i strzepywania zelazko raz w roku mam w rekach
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja też mam techniki wieszania i strzepywania zelazko raz w roku mam w rekach
choć zazwyczaj prasuje mój mąż. ale kiedy mam czas to biorę krzesełko deska i jadę ze 2 godzinki wszystko:D -
ufff pierwszy etap za mna -zakupy Mlody dzielnie robil za tragarza teraz czeka mnie gotowanie , pieczenia smazenie i cholera wie co jeszcze heheheh
zagubiona nie czepiam sie pytalam czy to o en sam sklep nam chodzi
Chujowe matki z was jak mozna pozwalac na tyle swoim dzieciom!!! Wstyd normalnie
-
He he no dlatego ja ekalam do lata, zima na spacerze szukać miejsca i zdejmować kombinezon na wietrze..
Jej mokrosc nie przeszkadza...
A tam, nauczy się końcu, kupilam skrzyneczke z pieskiem, bedzmy zbierać do niej nagrody na końcu lizak. Jak pod powiedziała kap i superniania.. bo tez bym zbankrutowała:-)
Ja mam rzey głownie odkupione na allegro, chwale sobie:-)
Nowe ciuchy drogie, jak jeszcze dziecko tak rośnie:-)
Milcia co do sprzętu zobacz dawna tablica pl. Podjezdzasz, ogladasz, bierzesz... Przy takim staffie bezcenne..
Nie wiem co kap lasce odpowiedzialas, ale mam nadzieje, ze nie płacze teraz porzuciwszy wszelką myśl o prokreacji....
Hehe zagubiona, babki z lab monituja nasz wątek, i ci karniaka dolozyly, hihi
A to, ze sprzedawcy supli i niektorzy inni zainteresowani mam pewność.
Kiedyś rozmawiać z jedna laska, po cichu mi powiedziała, ze tak dorabiała, w jednej z klinik, monitorowala fora i jako zarejestrowana dziołcha z duża lista komentarzy chwalila co trzeba..
Jej opcja była taka, jpierw atak, potem skrucha i chwalenie...
No w końcu internet nie może się różnic od rzeczywstego rynku i zasad handlowych:-)
Kap, ja się kieruje od jednej laski, która juz się zorientowalam glupot zazwyczaj nie pisze, test o 11 i 18..
No zaczynaj te clearblue, ja tu nogami przebieram
Zwłaszcza, ze my pcowiczki, a jednak mi testy LH wychodzą jak trzeba, tak jak tobie...
Byłam na zakupach, kupilam odzywke do pazurów npolepszenie nastroju....
Hihi, jedna z dziewczyn zazartowala, czemu nwykresie objawów nie zaznaczam, hihihi
Bo nie mam, a poza tym na pewno dzięki dziwnym snom jestem w ciąży...
Buhahahaha