Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eyy ziwene sny to naprawde miewam od dnia barnia clo..Nie chcecie wiedziec jakie W kazdym razie pojevane z poplataniemw nich..Nie wiem jak dlugo jeszcze bede na necie bo wokol niebo jest laski wrecz granatowe..Az sie jawnie zaczynam bac zeby jakis okropny armagedon nie byl koszmar
Super Ewaa.Dzieci lubi takie zabawy, naprawde..To rozwija w nich rowniez zmysl rywalizacji..A jesli na koncu czeka nagroda to to motywuje do dzialania...Oczywiscie milosc i chwalenie matczyne tez wystarczy ale gylko dla matki..Dzieci sa amterialistami czy sie ktos z tym zgadza czy nie..Lubia dostawac bbo w gnach mamy syndrom gromadzenia hehehe -
Kap, ja się kieruje od jednej laski, która juz się zorientowalam glupot zazwyczaj nie pisze, test o 11 i 18..
No zaczynaj te clearblue, ja tu nogami przebieram
Zwłaszcza, ze my pcowiczki, a jednak mi testy LH wychodzą jak trzeba, tak jak tobie...
Juz jutro zaczynam to napewno bede cie informowac na biezaco...
Takze jak piszesz tak bede robic 11 i 18 testy
Widzisz??ja tez umiem dobrych rad posluchac..A lasce wytlumaczylam jedynie co to jest owulacja...napewno nie placze -
Dziewczyny kupilam to mlko bez laktozy z biedrony takie neibieskie poltora proceta tluszczu-niestety ma heheh I powiem wam ze smakuje jak dla mnie zajebiscue..Nie wiem czy ktoras kojarzy mleko niebieskie pelne w proszku???Takie w workach na babeczki krem sie kupuje I ma smak tego mleka..Juz wiem na co sie przerzuce Jest troche drozsze od zwyklego ale zajebiste
-
no majtek może i skarpetek nie prasuję ale ja z tych co lubią mieć wszystk ładnie wyprasowane nawet jeśli po 5 minutach noszenia miało by sie wymiąć
a teraz laski pytanie za 100 punktów:
w sobotę idę na wesele i wrócę nad ranem pewnie koło 6-7 do domu. jak mam zmierzyć temperaturę? -
Robotka1 wrote:no majtek może i skarpetek nie prasuję ale ja z tych co lubią mieć wszystk ładnie wyprasowane nawet jeśli po 5 minutach noszenia miało by sie wymiąć
a teraz laski pytanie za 100 punktów:
w sobotę idę na wesele i wrócę nad ranem pewnie koło 6-7 do domu. jak mam zmierzyć temperaturę? -
o płateczki też bym wcięła:D
a tak to dziś wychodzę przez 14 do domu:) idę zrobić jakąś firmówkę w sensie do obsługi;) to wpadnie trochę grosza i znowu pewnie skosztuję grila:P haha:) dietetyczne jedzienie taaaa już to widzę
wiecie co....tak sobie biegam od jakiegoś czasu i zauważyłam że mi boczki zaczynają twardniećkapturnica lubi tę wiadomość
-
Eee, robotka jak wy jeszcze oprócz własnej roboty z malzem fuchy na weekend bierzecie, to szacunek..
Takich bieda nie ubodzie...
Ja tak kiedyś pracowalam, teraz zdrowie styrane...
Jej, akurat w tym poście nie powinnam o tym pisać, ja mam słabsze zdrowie bo matka paliła w ciąży, ty robus jak jeszcze masz siły na bieganie, to dobrze ciagnieszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:17