Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnei , ze u nas przy remontach jestesmy zgrani jak dwa czlogi w natarciu..Gorzej jak nic sie nie dzieje wtedy sie szuka guza W tamtym roku na 6tyg co byl jak robilismy cala lazienke od podstaw to z raz zesmy sie zcieli tylko..Wiec cieszy mnie to ze cos sie bedzie dzialo..Nie ebdzie czasu na glupiy Ale w wolnej chwili bede zagladac oczywiscie
-
Ja dzis zaczynam powaznie czuc ciagniecie jajnikow...zawsze tak mam ze 3, 4 dni po clo zaczynaja dzialalnosc gospodarcza na pelnych obrotach...No i cieszy mnei , ze przewaza prawa strona..Co wcale nie musi oznaczac jajcow po niej..Ale kto mi zabroni sie łudzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 09:31
-
Elfik wrote:Faza 14 dni, to jutro dopiero powinna być
Dziś mnie brzuch ciągnie
A jeśli ten krem z progesteronem to nie żadna sciema, to tez się mogło pozmieniać, mnie dupki, lutki rozregulowaly cykl.
I nie mam testu w domu! Hihi, taki szwarceneger:-)
no fakt ten krem tez moze podnosic tempke..Ja pierwszy cykl na clo mialam 16dniowa druga faze cyklu..Masakra i najlepsze ze w 14dniu wywindowala masakra w gore a pozniej jebu dub o podloge ..Ok to czekamy na good newsWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 09:35
-
Cześć laski . Poczytalam Was i lecę do miasta dziś jedziemy do mojego ojca na ognicho więc mnie nie bedzie mileho dnia .
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:oo to cała nadzieja w tym pieprzonym nocnym stosunku:P podejrzewam że nie zdążę z kolejnym sexem już bo dopiero nad ranem będzie:P
-
Kasiek ale ja siły nie mam;) nad ranem jeszcze pokopuluje i tyle, potem stary do roboty idzie, bedzie w poniedziałek najwcześniej sex wieczorem.
a wiesz że ja zawsze myślałam że jak cycki bolą to już jest po owulacji? albo w trakcie?kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kasiek ale ja siły nie mam;) nad ranem jeszcze pokopuluje i tyle, potem stary do roboty idzie, bedzie w poniedziałek najwcześniej sex wieczorem.
a wiesz że ja zawsze myślałam że jak cycki bolą to już jest po owulacji? albo w trakcie?
ufff wrocilam, leje jak cholera dalej .Kacha no niestety z ta ovulejszyn to jest wielka niewiadoma...trza sie bzykac i tyle