X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu kilku dni się okaże moj mężczyzna robił zakupy w necie leki brał i kupil mi test ciążowy i testy owulacyjne lh, nigdy ich nie stosowalam więc w kolejnym cyklu mnie poinstujecie co i jak i kiedy :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    W ciągu kilku dni się okaże moj mężczyzna robił zakupy w necie leki brał i kupil mi test ciążowy i testy owulacyjne lh, nigdy ich nie stosowalam więc w kolejnym cyklu mnie poinstujecie co i jak i kiedy :-)
    heheheh naszlo cie widze na te testy tez 8) oby ci nie byly w next meisiacu potrzebne.... =D ja yez mam te paskowe...i zrobilam przed chwila i jest druga slabakreska wiec lh jest niskie...czyli-negatywny..ciekawe jak jutro na wieczor podam pregnyl(na oko oczywiscie)hehehe czy juz ranopokaze piklh-sztuczny oczywiscie =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedę was podglądać z tymi testami :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam pileżeć :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helou:d ja dalej przed owu:P dzis nad ranem po weselu byl pozytywny test:P
    ogolnie jakoś na dzien dzisiejszy daję sobie luzik bo poszlam spac o 6 rano:P
    zobaczycie owu mi wyznaczy na dzis akurat mojego nie ma i najbliszsy sec bedzie jutro wieczorem.jak tam bedzie to bedzie dla mnie znak ze chyba ktos na gorze nie chce tego co ja chce;) taki sarkastyczny akcencik na niedziele:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) powiedzcie mmijak to jest z pecherzykiem ? Bo mi rośnie około 1mm na dzień to chyba trochę mało :/ w zeszłym mcu w 12dc miał 14mm a w 16dc miał tylko 18mm. Czemu tak mało rośnie ?

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jak tam bedzie to bedzie dla mnie znak ze chyba ktos na gorze nie chce tego co ja chce;) taki sarkastyczny akcencik na niedziele:P

Hihi, jak juz będziesz wiedziała kto i gdzie jest przeciwny naszemu zaciązeniu, to daj znać, ręcznie we dwie wytlumaczymy delikwentowi, ze to gruby błąd...:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hihi, ja dla porządku czekam na @, a potem nabąbluje się Finlandia z soczkiem, jakoś mam ochotę..:-)
    Robus, jak nie urok to przemarsz wojsk, ale i tak serduchowanie było porządne :-)

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia a Ty jak się czujesz?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytałam właśnie , że po 30 szanse na bliżniaki rosną :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze pozne lata po 30tce to na corcie =D I chce corcie..ale blizniaki hmmm oijjj nieeee ja kcem tylko jedno
    a Kaska jak sie dowie kto nie chce nam dac zaciazyc to spiuscimy mu wszystkie normalny jawny łomot =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Hej dziewczyny :) powiedzcie mmijak to jest z pecherzykiem ? Bo mi rośnie około 1mm na dzień to chyba trochę mało :/ w zeszłym mcu w 12dc miał 14mm a w 16dc miał tylko 18mm. Czemu tak mało rośnie ?

czasem taki sie ma urok , ze ovu masz pozniej bo jajka rosna wolniej, raczej nic w tym zlego.......Najwazniejsze , ze rosna wogole..srednio wzrost jest miedzy mm a 3 wiec chyba sie meiscisz... 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, nie zgadniecie co mnie dzisiaj pogryzło.. Biedronki. Masakra. Byliśmy na działce u teściów na ognisku i co spojrzałam na nogi, to biedronka. Środkowy palec u lewej nogi mam spuchnięty

W ogóle to dzisiaj bolą mnie jajniki, o ile nadal są w tym samym miejscu co przed ciążą. Słaby dzień dzisiaj mam. Od rana głowa i brzuch mnie boli. Niedobrze mi było. A o senności nie wspomnę. Po południu trochę przeszło, ale już pod koniec ogniska brzuch znowu się odezwał.

Teraz mykam spać, bo oczy się same zamykają.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski co tam??
    Ja mam zagwozdke..Wczoraj , znaczy jakby sie uparl dzis juz kolo wpol do 1szej w nocy poszlam na siku i sie przed tegesem jesio lekko odswiezynkowac..Patrze a tu kurffa krew na papierze po podtarciu po siku...Wiec palec grzebalec w ruch(oczywiscie umyty ;))i grzebie w srodku.A tu krwi wiecje!!sie z lekka zdenerwowalam bo kurfaa skad , jak??wiec grzebie znow jesio raz i wyciaglam taki maly kurffa (hamskie ) okreslenie glutek , z ktorego ta krew sie pokazywala!!!..Umylam sie i nic wiecej sie nie pojawilo :-/
    Gdyby bylo po sexie to ok pomyslala bym , ze mnie wytluklo w srodku ale to bylo przed..I tak wam powiem , ze mnie to wytracilo calkiem z amorow :( Bo caly czas podczas sexa , zem myslala czy sie ze mnie leje :-/ Potem pobolewal brzuch jak na @ przed spaniem , dosc to niekomfortowe powiem wam bylo..A tu wstac nie moglam coby arsenalu nie wytrzepac Jak nie urok to przemarsz wojsk :( ....
    Kurffa co to moglo byc??Plamienie owulacyjne???Nigdy czegos takiego nie mialam..Jak na zlosc wczoraj test owulacyjny zrobilam tylko z ranca w tym digitalu byl negatywny,,,,Dzis rano digital pokazuje usmiechnieta buzie 2gi raz -w sensie ze sa plodne...Natomiast i test owulacyjny w nim negatyw i w tych paskowych z allegro...Skopku tempki tez nie ma...Lekkie pobolewanie w dole brzucha mam dalej... :-/ cycki bez zmian , Moglam przegapic pik lh???
    I sie kurde pogubilam,.,,Nie wiem co robic..bo mam dzis na wieczor se zastrzyk walnac ale jesli ovu byla?to co?? to zastrzyk najwyzej zadziala na inne lub nie zadziala wogole wtedy chyba??? .....
    Asiek jak u Cuebie wygladalo plamienie owulacyjne???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 07:40

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie napieprza wtedy wszystko aż blokuje choxzenie i na wkladce mam brazową wydzielinę i na papierze ale to tylko jednorazowy incydent. Tak mam teraz ale jak brałam progesteron to raz miałam masakrę, kochaliśmy się a tu na członku jak się podniosłam żywa krew i to dużo slabo mi się zrobiło i oczywiscie po seksie już nieliśmy potym jakieś 3 dni brudziłam. Niewiem w sumie co to było. Ale u ciebie to najważniejsze że już tego nie masz oczyściła się macica z czegoś co pozostało @ byla uboga wydaje mi się ze jajo jeszcze masz na skraju pęknięcia.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogule to cześć laski :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mnie napieprza wtedy wszystko aż blokuje choxzenie i na wkladce mam brazową wydzielinę i na papierze ale to tylko jednorazowy incydent. Tak mam teraz ale jak brałam progesteron to raz miałam masakrę, kochaliśmy się a tu na członku jak się podniosłam żywa krew i to dużo slabo mi się zrobiło i oczywiscie po seksie już nieliśmy potym jakieś 3 dni brudziłam. Niewiem w sumie co to było. Ale u ciebie to najważniejsze że już tego nie masz oczyściła się macica z czegoś co pozostało @ byla uboga wydaje mi się ze jajo jeszcze masz na skraju pęknięcia.
    Tak wczoraj ewidentnie silny bol podbrzusza , klucvia w szyjce i macicy.I jajniki naprzemiennie z dominacja klucia prawego.....No glupia jestem wlasnie :-/
    No Nic i tak sobie podam pregnyl dzis poznym popoludniem..Moze przekrwienie sluzowki macicy jest przy clo
    Ten glutek to byl zlepek sluzu plodnego i krwi , zywoczerwonej ..Dzis susza nic nie ma plamieni :-/ wlasnie czytam , ze moze sie zdarzyc takie jednorazowe krwawienie ..A patrzac na to , ze u mnie problem z pekaniem , moze ktory peka , a ze skora na jajniku gruba to i krew poszla :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ta krew to mialas jak piszesz w drigiej fazie cyklu , bo z progesteronem..U mnie nadal 1sza wiec napewno zadna niedomoga lutealna nie wchodzi w gre :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to raczej było za duzo progesteronu :-)
    Ja bym pregnyl wzieła jajka i tak robia co chcą wiec ty rob swoje nawet jak juz pekłaś to pregnyl ulatwi zagnieżdżenie i wzmocni cialko :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    U mnie to raczej było za duzo progesteronu :-)
    Ja bym pregnyl wzieła jajka i tak robia co chcą wiec ty rob swoje nawet jak juz pekłaś to pregnyl ulatwi zagnieżdżenie i wzmocni cialko :-)
    Tez tak pomyslalam , ze napewno nie zaszkodzi..A moze jak peklo ze zlej strony to wymusze pekniecie z dobej :P

Hheheh tak se tlumacze wqlasnei , ze nie zaszkodzi..Bo daja na zagniezdzenie rowniez.......Ale nie przestaje mnie zadziwiac moj organizm :)
    Nie nadazamy za nimi heheheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj znam to odczucie :-) ja też jestem zdziwiona moim ale co tam przynajmniej na monotonję nie mogę narzekać :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 910 911 912 913 914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ