Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja myślę,e twój organizm kap, może po tych Antykach dochodzi do siebie, cos sobie zebrał i wtyrzuca jak przypomniał
Może ty Weronie nasza bedziesz musiała ten ges, bo się okaże, zrzeczywiscei dong zwiększa krwawienie..
W sumie pierwszy cykl po Antykach, cło, pco i dong, może organizm ma burze hormonów? Dobrze, ze idziesz na minut, może się okaże ze jajca dopiero rosna?
Eeee, ja tez bym chciała, zęby wszystko jak w zegarku, ze masz owulke w 14 DC i wiesz kiedy się starać..
A tak, ost do kap pisalam, ze jak wstsko rozkminilam, to i mierzenie temp nic nie pomaga.
Trzeba seksowac i tyle
I dlago mlodki szybciej zachodzą..
Im się chce jeszcze brykac jak młode kuce:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
kURDE Ewka ale to nie mialo nic wspolnego z @ chwilowe krwawienie ze sluzem plodnym w kupie i koniec.
.A jakby to byl problem z estrogenami to bym plamila dalej czy cus..A to jak sie pojawilo tak zniklo..Tym bardziej ze sexik by wytlukl ze srodka jakby bylo wiecej.A tu jedynie plodny sluz i nic wiecej...
Moze rzeczywiscie przyspieszylo ovu???A tam walne dzis zastrzyka i spokoj..Do srody jakbym czekala to strusie jaja moglyby byc juzWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:41
-
nie nie, dong nie działa w ten sposób, on zwiększa krwawienie ale tylko to podczas @. no chyba że zaczęłabyś krwawić w innym dniu cyklu to należało by odstawić donga. dlatego się go nie poleca brać w trakcie miesiączki.
Kasiek nasze organizmy nie są zbadane....wiesz co? jak dziś nie będzie owulacji ani jutro to wiem że jej już nie będzie w ogóle.
kurde poszłabym do apteki zamówić sobie ten pregnyl bo wiem że mogła by mi go babeczka ściągnąć ale kurde nie chcę jej tak naciągać. może w przyszłym cyklu zaryzykuje. w tym już i tak nie chce mi się kombinować.
Ewik Ty masz teraz nieźle niską temperaturę, ja takową miewam przed owulacjąkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka, to masz fajnie, ze gdzieś masz znajomą aptekarke...
Ale masz racje, pewnie, ze trzeba szanować i używać z umiarem:-)
Dziolszki, dziękuje za mile słowa ale nawet mnie nie jest przykro, wiec tym bardziej wam nie musi
Nie liczyłam na nic, po plodniakach ciśnienie zeszło, plan wykonany dla spokoju sumienia, a potem mnie naszla ta spokojna pewność, ze nic z tego.
I tyle
Donga może teraz pozre, bo może się okaze, ze zioło, a pomaga na owulację, jak nawet przestane się starać, to dobrze organizm utrzymać w jakimś normalnym przewidywalnym rytmie..
A nie, ze nigdy nie wiesz kiedy cie krew zaleje:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
kurde Kasiek zrobilam test lh tak z glupia franca i wyszly 2kreski prawie identyczne , ta testowa niewiele mniej widoczna od tej kontrolnej... ....
A do tej pory za kazdym razem prawie niewidoczna byla ta krecha , nawet wydawalo mi sie ze sa jakies felerne... -
no to teraz Kasiu do 36 godzin powinna się pojawić owulacja:)
po teście pozytywnym;)
ja wczoraj zrobiłam po weselu to była ciemniejsza kontrolna;) a o dwudziestej była też ciemna ale ciut jaśniejsza jak kontrolna-jak u Ciebie.
laski mam dziś problem z netem;/ -
zauważyłyście , ze parami idziemy ja z Ewcią wy też razem
Ja tam nie robię sobie nadziei jakoś w głębi duszy po tym wszystkim boję się ją mieć. Cieszę się , ze nie mam sobie nic do zarzucenia , ze nie olałam tego cyklu i wsłuchałam się w siebie wtedy kiedy mi się chciało pobzykać to sobie pobzykałam od i cała filozofia moja w tym cyklu. Jeśli się sytuacja nie zmieni to w tym tygodniu zrobię test.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no to teraz Kasiu do 36 godzin powinna się pojawić owulacja:)
po teście pozytywnym;)
ja wczoraj zrobiłam po weselu to była ciemniejsza kontrolna;) a o dwudziestej była też ciemna ale ciut jaśniejsza jak kontrolna-jak u Ciebie.
laski mam dziś problem z netem;/ -
powodzenia oby to był ostatni mi tak piguła mówiła w szpitalu jak pregnyl mi dawała i trafiła
zagubiona_82 lubi tę wiadomość