Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Serducha są więc zrobiłaś wsio reszta od organizmu zależy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:20
kapturnica lubi tę wiadomość
-
o Kasiek czyżby plamienie owulacyjne?
przewrażliwiłaś jajniki i teraz proszę na pewno ze trzy jaja pękają hehe:D
bedzie dobrze:)
ewidentnie to na owulacyjne wygląda:)
mnie też naparzają jajory od wczoraj, głónie lewy. boshhh co za ból.
dziś wieczorem albo popołudniu, bo mam głupie przeczucie ze owu mam właśnie teraz(czyli wtedy gdzie jest 24h po stosunku:P i jak na złość będzie luka przymusowa)
w ogóle to wyjątkowo w tym cyklu bede mieć późno owu o ile w ogóle bede ją mieć -
taaa na pewno na dobrą nie no ogólnie mam dobrze przeczucia ale wiesz jak jest. jakby dziś rano byl sex u mnie to by było ok:P ale Ty pisałaś że idealnie było by gdyby przeżyły 24h:P a u mnie już od 6 rano leci ponad 24 h a że idealnie to u mnie nie jest więc jeśli jajo nie pękło to klops......
a jak pęknie np dziś do południa to z kolei nie zdążę z wieczornym sexem:P więc widzisz, pesymism ze mnie wychodzi jak nie wiem.
choć podejrzewam że jeśli opierać się na temperaturze to ani wczoraj ani dziś tej owu nie bedzie;)kapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:KAP, ja to podziwiam twoją odwagę, że tak bez monitu się decydujesz, tylko tak na czuja
Mam cale podbrzusze obolałe , kurde tak jak wtedy w lutym po pregnylu..Cholera moze to owulacja byla?? no i cycki mnie zaczynaja bolec ....
Kasiek ty nie szukaj guza...z tego co weim minimum jakie zyja plemniory to24 w zlym sluzie do 48w dogodnych warunkach..wiec damy rade -
no własnie widzę;/ ehhh szkoda ale popatrz na jej komentarze:P
jak zwykle w sytuacjach beznadziejnych znajdzie się ktoś kto mimo wszystko udaje że wierzy w podniesienie;)
Kasiek a to Ty już po pregnylu jesteś???
kurde mi się wydaje że jak tak długo nie pękam to już nie pęknę-cóż szara rzeczywistość;/ -
Robotka1 wrote:no własnie widzę;/ ehhh szkoda ale popatrz na jej komentarze:P
jak zwykle w sytuacjach beznadziejnych znajdzie się ktoś kto mimo wszystko udaje że wierzy w podniesienie;)
Kasiek a to Ty już po pregnylu jesteś???
kurde mi się wydaje że jak tak długo nie pękam to już nie pęknę-cóż szara rzeczywistość;/
Nie Kasia ja pregnyl mam plan podac poznym popoludniem... Szkoda ze nie maszpregnylu zeby sobie strzala puscic..Ja podam pitole nic sie nie stanie a moze peknie co...Mam bol w szyjce przy siadaniu identycznie jakw lutym wtedy...Ale sama nie wiem..troche szybko by bylo u mnie na owulacje przeciez , no chyba ze przez to ze wczesniej zarlam clo i tego donga bralam..