Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:To mi przypomnialas..
Mój nie dostał prezentu imieninowego, bo zaprosił swoje wujostwo i ukrył sia z gazetą
A inni zabawiali nadreaktywnego wujka i apatyczną ciocię, wrrr:-) -
Haj laseczki moje Ewka dzis zrobilam drugi test ten digital i pokazalo mi te usmiechnieta buzke ...Wczoraj bylo tylko kolko puste..
.Mysle ze on dziala liczac wzrost hormonow i po clo mam wiecej niz jeden pecherzyk i przez to bo pasek z testem lh pokazal slaba druga linie..Czyli tak biorac na glupi leb jeszcze nie czas na ovu..Ciekawe co pokaze sie jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 08:17
-
Elfik wrote:Oooo, no to postęp jest..
Mam nadzieje, ze pomimo opisu da rade z cło i PCo.
A wszystko się zgadza przecież teraz twoje dni plodne
Buzka high, nie peak? -
ja to nie mam problemu mówię młodemu , że może usiądziemy i pouczymy się tak z godzinkę a on wtedy że umówił sie z kolegą na dworze i zmywa się na kilka godzin hehe tak to się robi
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:ja to nie mam problemu mówię młodemu , że może usiądziemy i pouczymy się tak z godzinkę a on wtedy że umówił sie z kolegą na dworze i zmywa się na kilka godzin hehe tak to się robi
taa Asia w lecie na wakacjach pouczyc I ze ja z nim??ja mlodemu do ksiazek od4tej klasy nie zagladam wiec odpada....NIE ma parcia i tak pregnyl podaje jutro na wieczor dopiero -
Moj uczy się codziennie po godz nawet w wakacje inaczej cofnął by się badzo .
O to fajny dzień się zapowiada , i jeszcze lepszy wieczór:-) . -
Joanna0071 wrote:Moj uczy się codziennie po godz nawet w wakacje inaczej cofnął by się badzo .
O to fajny dzień się zapowiada , i jeszcze lepszy wieczór:-) .
AAAAAAAAAAA no to kurcze meczysz go niezle Ale napewno masz racje , jesli wymaga tego sytuacji
Na szczescie od strony szkoly i nauki mam totalny luz i szczescie..Nie trzeba go nigdy gonic do nauki.Srednia 5,3 na koniec podstawowki
.Zeszyty widze tylko wtedy kiedy musze podpisac oceny ..Przynajmniej do tej pory tak bylo , teraz gimbaza sie zaczyna to wszystko moze sie zdarzyc ehhehe.. -
Jajnik mnie strasznie boli. Nie napalam sie sama się zaskakuję kiedyś to już bym świrowala a teraz spokojna jestem co ma być to będzie
-
Joanna0071 wrote:Jajnik mnie strasznie boli. Nie napalam sie sama się zaskakuję kiedyś to już bym świrowala a teraz spokojna jestem co ma być to będzie
Nie nakrecam ale bol jajnika wieszc ze moze bycspowodowany wlasnie powiekszajacym sie nieznacznie cialkiem zoltym , ktory stymuluje progesteron i estrogen do utrzymania zarodka