X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    chodzi ci KAP o mleko co kiedyś było dawno temu dla dzieci w woreczkach niebieskich "humana"?
    nie humana,..woreczek plastikowy granatowy starodawne mleko w proszku pelne...nie typowe dla dzieciakow...
    https://www.google.pl/search?q=mleko+w+proszku+pelne+grafika&tbm=isch&imgil=vHWzl_cH-GgBjM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn3.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSYKuK5ngZwpBOMGk-G6I3Uv9H3IbHm5GXgH6l50o-yMBzJ5cx0%253B600%253B600%253BczytUygMfLSL1M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.kmdelikatesy.pl%25252Fnode%25252F23777&source=iu&usg=__64XCDYc1uRjpevksL22S00p56Ow%3D&sa=X&ei=6Mi_U6XiOcXFOcHTgPAF&ved=0CCEQ9QEwAA&biw=1024&bih=499#facrc=_&imgrc=vHWzl_cH-GgBjM%253A%3BczytUygMfLSL1M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kmdelikatesy.pl%252Ffiles%252Fzdjecia_produktow%252F08010078.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kmdelikatesy.pl%252Fnode%252F23777%3B600%3B600

cos takiego

Takze Ewka mleko bez laktozy se kup w biedronie
    polecam..jest zajebiste w smaku a kosztuje 2,69za litre tylko =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:24

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tyle roboty a jestem padnieta///chyba kawe musze walnac bo zasypiam na siedzaco ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWIK powiem Ci że na dwie roboty z małżem mamy się całkiem nieźle, nawet od dwóch lat zmniejszyłam częstotliwość dorobku i jest dobrze. ja na dorobku drugą wypłatę swoją zarabiam idąc ze 4-5 razy w miesiącu.... przez 6 lat tak robiłam. ale nie ma się co tu mówić- z niewielką pomocą kredytu wybudowaliśmy sobie domek i teraz go wykończyliśmy praktycznie do zera. włącznie z elewacją czy kostką....
    ale wiesz jak to jest....co z tego jak dziecka nie ma....tzn jedno jest ale drugiego brak;/

lecę na ten dorobek:P

paaa i do jutra:) mam sobotę pracującą u siebie a potem wesele;) do jutra!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko Kaska ty robocopie =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj Kaśka kap,
    Kap, kap, kap...:-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haj laski Ewka ale co ci mam dawac???Pierwszy test zawsze wychodzi ujemny ;D W koncu z jakiegos pulapu trza startowac..powiem ci ze bardzo latwy do zrobienia cyk cyk wkladasz sticka moczysz patyka w sisurach przez 15sek i czekasz :)
    Wyszlo mi to kolko puste plus laska jak sie juz wyciagnie sticka to jest tak jakby drugi test w tym -test paskowy lh ..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka na co ty czekasz -przeciez ciaza jak kurFFa mac marzenie a nie..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyyyy:D

kurwa ale miałam wczoraj z moim burzę. myślałam że go zabiję....ale jak się powiedziało A to trzeba było powiedzieć B i "ku chwale ojczyzny"
    na te 10 minut kazałam zapomnieć o konflikcie:P

ja piernicze impreza mi się do 2 w nocy przeciągnęła, jestem niewyspana że hej. no nic, jeszcze dziś wesele jakimś cudem pociągnę i w niedzielę wstaję na wieczór:P

wiecie że testy owu wychodzą mi mega negatywne??? może ja jakąś partię dziadoską dostałam;/ przedwczoraj jeszcze byl cień cienia a dziś już nic....
    czy to możliwe że po połowie clo mi nie urosło żadne jajo???

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty maryśka-Ewa na co czekasz z tym testowaniem???? dziś 14 dpo franco a mówiłaś że masz taką FL więc nas tu w napięciu nie trzymaj bo Ci nakopiemy:D zrozumiano maleńka?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryyyyy:D

kurwa ale miałam wczoraj z moim burzę. myślałam że go zabiję....ale jak się powiedziało A to trzeba było powiedzieć B i "ku chwale ojczyzny"
    na te 10 minut kazałam zapomnieć o konflikcie:P

ja piernicze impreza mi się do 2 w nocy przeciągnęła, jestem niewyspana że hej. no nic, jeszcze dziś wesele jakimś cudem pociągnę i w niedzielę wstaję na wieczór:P

wiecie że testy owu wychodzą mi mega negatywne??? może ja jakąś partię dziadoską dostałam;/ przedwczoraj jeszcze byl cień cienia a dziś już nic....
    czy to możliwe że po połowie clo mi nie urosło żadne jajo???
    Jak roslo bez clo to czemu po nim mialoby nie urosnac???
    Jprdl dalas rade???zawissic miecz na kolku, sex i po powrpt do awantury ??ahahahahahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka my już po awanturze byliśmy:D tylko potem była cisza więc hop miecz na kołęk i dawaaaaaj. no co....jak mus to mus, chyba robię się starą piczką jeśli już na takie rzeczy się godzę;) nie powiem bo było całkiem fajnie;) ale szybko potem zabrałam się do siebie;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bpshh moj w slubicach kiluje :-/ czekaja juz godzine na polaczenie grup a z h9ollandi jeszcze nic nie widac zeby zjechalo.. :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka my już po awanturze byliśmy:D tylko potem była cisza więc hop miecz na kołęk i dawaaaaaj. no co....jak mus to mus, chyba robię się starą piczką jeśli już na takie rzeczy się godzę;) nie powiem bo było całkiem fajnie;) ale szybko potem zabrałam się do siebie;)
    Eyyy kurffa ale jak tak dalas rade..to co weszlas i mowisz awantura awantura ale dziecko sie samo nie zrobi ? :D
    Daj patent!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyy kacha a nie myslalas ze clo moze zaburzc testy??czy jak baralas clo w tamtych 2cyklach tez testy robilas??bo na tych testach digital pisze , ze nie wskazane ich robienie podczas brania lekow na plodnosc i tak kminie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde Kasiek, no nie pomyślałam o tym, zaraz na necie poszperam.
    nie pamiętam czy robiłąm testy owu ale chyba nie bo przecie miałam non stop monitoring.
    Kasia no co. podeszłam zapytałam czy będziemy się kochać, on powiedział że nie ma ochoty a ja na to że dziś mam owulację i szkoda mi tego dnia więc radzę "niechcemisię" odstawić na później i wziąć się do roboty:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o kurde Kasiek, no nie pomyślałam o tym, zaraz na necie poszperam.
    nie pamiętam czy robiłąm testy owu ale chyba nie bo przecie miałam non stop monitoring.
    Kasia no co. podeszłam zapytałam czy będziemy się kochać, on powiedział że nie ma ochoty a ja na to że dziś mam owulację i szkoda mi tego dnia więc radzę "niechcemisię" odstawić na później i wziąć się do roboty:)
    dobre ;D heheheh
    Ey swoja droga...omysl ze kilka miesiecy wczesniej foch wisialby ci po kostki i bys go olała.. ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proste, dla mnie to ujma na honorze by była serio.
    ale pomyśl, gdybym nie była stanowcza i strzeliła focha to tak na prawdę cykl poszedł by się walić, a tak przynajmniej patrząc na wykres wiem ze zrobiłam co się dało.
    Kaśka trening czyni mistrza:D nawet w byciu wredną i opanowaną suką:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokaldnie o tym mowie..Ze czl umie opanowac sie i jakos tak poodkladac wsio na polke , ze bierze sie w garsc i jedzie z koksem./..Powuiem ci , ze u nas jak byla klotnia to moj sie zawsze wtedy łasi jak szczeniak..A mnie to dodatkowo wkurFia i zamiast sie godzic to kolo sie zamyka ja sie wkurzqam bardziej..Ale nastapil odwrot i teraz nie bedzie raczej sie szlo ze swoja koldra do salonu..Bo kurde tzra dzieciaka robic..Jak ja przezyje zlamanie karku przed moim ;D Toz mnie to przeraza wlasnie w te dni..Dobrze ze teraz sie zblizaja to moze tak szybko na sciezke wojjenna nie wejdziemy..Ale w next meisiacu obawiam sie ze ebda iskry :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee, jakbym siebie czytała. Kiedyś to na myśl o seksie jak jesteśmy pokloceni to bym chyba prędzej na widły się nadziała..
    A teraz pilnuje cło, suplementów, mierze Tempe, ogladam śluz, biegam na monitoring i co? Wszystko w d... Jeża? Kurcze a owulacja to jeden dzień w miesiącu, a cały miesiąc pracy na to...
    Zaciskami zęby, ale mnie to uwiera
    Robotka się śmiała, ze się podniecalam wypełniem harmonogramu, ale zamiast jak zawsze rzuty na glebę, dyplomację musialam stosować...
    No zęby to mam chyba o polowe krótsze od zagryzania:-) :-) :-) :-) :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faza 14 dni, to jutro dopiero powinna być
    Dziś mnie brzuch ciągnie :-\
    A jeśli ten krem z progesteronem to nie żadna sciema, to tez się mogło pozmieniać, mnie dupki, lutki rozregulowaly cykl.
    I nie mam testu w domu! Hihi, taki szwarceneger:-)

Pozyjemy, zobaczymy :-)

Kap, przy remoncie najłatwiej o kłótnie, ty się po prostu nie odzywaj, ino usmiechaj jak potluczona:-) :-) :-)
    Po plodniakach sobie odbijesz...;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 09:24

‹‹ 907 908 909 910 911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ