Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bryyyy:D
mówcie co chcecie ale mnie na serducha już w tym cyklu nie namówicie:P to szczyt moich możliwości:)
przy kolejnym małż na bank by wyczuł że mi się nie chce;)
ale wczoraj mu mówię tak:P nie ubieraj siępo kąpieli a ten, czemu? bo mam ochotę Cię przelecieć tak bez przymusu staraniowego:D
hehehe oj pomęczyliśmy się trochę
wiecie że przez ostatnie 4 miesiące to nawet nie było o czym marzyć a teraz 3 dni pod rząd:P fiu fiu:P
my wczoraj zrobiliśmy grila, przyjechali moi rodzice, wpadli sąsiedzi:) do 23 posiedzieliśmy:)
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Kasiek jak się czujesz?
Ale ogolnie jest ok..
No i wreszcie sie wczoraj wyzylam sexualnie na moim..Bez lezakowania, uwazania na pozycje../...Normalny zdrowy ruchowo sexik ...I od razu lepiejMalenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bryyyy:D
mówcie co chcecie ale mnie na serducha już w tym cyklu nie namówicie:P to szczyt moich możliwości:)
przy kolejnym małż na bank by wyczuł że mi się nie chce;)
ale wczoraj mu mówię tak:P nie ubieraj siępo kąpieli a ten, czemu? bo mam ochotę Cię przelecieć tak bez przymusu staraniowego:D
hehehe oj pomęczyliśmy się trochę
wiecie że przez ostatnie 4 miesiące to nawet nie było o czym marzyć a teraz 3 dni pod rząd:P fiu fiu:P
my wczoraj zrobiliśmy grila, przyjechali moi rodzice, wpadli sąsiedzi:) do 23 posiedzieliśmy:) -
No teraz to będziesz jak nufka funkiel pytam bo ja pi pregnylu to fruwałam takie zawroty były
-
Joanna0071 wrote:No teraz to będziesz jak nufka funkiel pytam bo ja pi pregnylu to fruwałam takie zawroty były
eee ja zawrotow nie miewam..3ci raz wzielam w sumie i nigdy zawrotow nie mialam..Jak co to mdlosci i sennosc najbardziej....A tak to luzik...
Ale to pregnyl jeszcze ma czas dzialac...doba o podaniu kolo16tej dopiero...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:22
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hehehe nie uwierzysz ale tylko raz makaron jadłam....tam jest tyle smacznych rzeczy, że szkoda mi było makaron jeść hehehe....
ale cm w bimbołkach i brzusiu się przybyło heheheh....Malenq lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Dobry wszystkim
Malenq jak tam urlopik się udał?
Ja dzisiaj na obiad robię kapuśniaczek-albo bardziej pod kwaśnicę bo mam taka ochotę na kwaśne że szok!
i do tego może jeszcze zasmażka na odrobince słoninki mmmmniam
może się skusicie -
kapturnica wrote:Kaska popatrz na swoj i na moj wykres ...Nawet dzwigamy sie stopniami tak samo heheheheh Ktora od ktorej odgapila??
ooo Malenq była na urlopie??? a ja nic nie wiem?? przegapiłam???
Zagubiona cześćkapturnica lubi tę wiadomość