Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mi nos podpowiada ja tez miałam ochtę na kwasne słodkie moglo kołomnie lezeć i sie popsuć
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ooo Malenq była na urlopie??? a ja nic nie wiem?? przegapiłam???
Zagubiona fantastycznie było:P
Kap...odchudzać się to ja będę za rok:P
zagubiona_82, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Same dobre wiadomości, malenq ma się dobrze, zagubiona ma zachciewajki, milcia się rozwija kulinarnie, u aski słońce świeci, a kaski planują bliźniaki dwumatkowe....
A ja zdazylam oddać kupę malej do laboratorium...
Jaki człowiek, taki sukceszagubiona_82, kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewcia niesamonwita jesteś tak czytam a ja zdażyłam oddać kupę malej i myslę zapomniala napisć wielkości hehe a po chwili aha to małej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:słuchajcie...poradźcie....
brzuchol mam (wygląda na upasiony a nie ciążowy) za dwa i pół tygodnia idę na ponad dwa tygodnie urlopu, więc zagwozdka:
kiedy i czy w ogóle mówić kierownikowi, że jestem w ciąży? czy czekać aż się domyśli, że to nie tylko pasibrzuch ale i ciąża?
bo nie wiem czy podejść odpowiedzialnie do tematu moich obowiązków-bo ktoś tą papierologię w robocie za mnie będzie robił(część kobity umieją a części nikt nie chciał się uczyć), czy podejść na luzaka - bo ja też tu do wszystkiego muszę dochodzić sama
powiedziałybyście wcześniej czy nie? jak po 20sierpnia wrócę do pracy to będzie czwarty miesiąc.
?????
Jak szef ok to bym byla fair i powiedziala...w koncu musi miec czas przerzucic prace na inych..A jak skurffiel to olej niech sie sami mecza ehhehe
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiek a u Cb mi pachnie niespodziewanka na tym wykresie
Nie korci cie testowac???
Kasiek czekam na kuriera z pelnym pęcherzem od 2 w nocy dzwonił ze miedzy 11 a 15 hehe będzie chyba go opsikam jak przyjedzie z tymi lekami i testamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 12:16
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka ja nie pomogę bo nigdy tak wcześnie nie byłam, ale za to byłam 1 9dc i było widać. więc myślę że w 7 też będzie:)
no Asiek Ty tam testuj co by wiesz:) miec wszystko pod kontrolą a nie zwlekać. a wy serio macie tak mało w okolicy owu czy po prostu nie zaznaczałaś?kapturnica lubi tę wiadomość