Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziękuję żeby nie zapeszać. Jeszcze to do mnie nie dociera.Nikomu nie mówimy jutro idę do gina po heparynę moze mnie mocno nie zrypie
Kasia mam focie ale na tablecie siedzę i nie umiem tu wrzucać są dwie kreski jedna bledsza ale duzo wyrazniejsza niz w poprzedniej ciaży odrazu widać dwieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:35
kapturnica, Angelabd, Milcia lubią tę wiadomość
-
Chyba to uczucie niepokoju zostanie jeszcze we mnie na dlugo zastanawiam sie czy brać na wlasną rekę lutkę czy poczekac do jutra co gin powie
-
Ide pichcic dziś ide na latwiznę mam z kamisa fiks palki kurczaka z konfotura śliwkową i jablkiem miesza sie z przyprawami i piecze w rekawie do tego pire i suruwka z pekinki
-
Ciekawa jestem jaki to smak wyjdzie nigdy tego nie jedliśmy ale dziś mi wolno zaryzykowac wpierdziel nie bedzie hehehe
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ewcia oddaję Ci tą czwórkę podziel ją na pół i stawaj za mną zasłużyłaś sobie ja ten cykl postawiłam na sluchanie ciałka a nie zagłuszanie go widać natura wie co i kiedy trzeba jej słuchać powiedzcie mi powinnam wziąść lutkę ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 15:55
-
Bardzo boli mnie lewy jajnik juz od kilku dni wieczorem to najbardziej chyba wezmę choć czuję że progesteron idzie bo piersi bolą az pod pachy bol ciągnie ale wole nie żałować wiem, że nie zaszkodzę tym na pewno
-
HAJ LASKI..ja sie wyzylam z kosiarka w łapkach...Chyba cos sie dzieje-znaczy pregnyl cos tam dzialac zaczyna bo szyjka macicy mnie boli tak ze napiac miesni nie moge , a siadam tez jak kaleka powolusiu.......Jakby mnie ktos w srodku zboksowal...I czujee pulsowanie ... Moze pekanko sie zaczelo..oby ten bol nie poszedl na marne ...
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Cierpienie uszlachetnia....
Nie wiem co za cymbal to wymyślił...
Kap, niech pękają, zanim małż do znajomych ucieknie przed orka:-P ...
Ewka jak to cierpienie ma zakonczyc sie sukcesem to moge kurFFa i na rzesach poperdalac przy nim..Byle nie szedl na marne -
A ja nadal jestem na działce z rodzicami, jak jeszcze raz matka będzie pytać a po co biorę ten garnek, bo ona wzięła by inny.. To mnie w teleekpresie pokażą czy innej uwadze...
Niektórzy mieszkają z tesciami, powinni mieć urlop coroczny dla poratowania zdrowia.. -
Elfik wrote:A ja nadal jestem na działce z rodzicami, jak jeszcze raz matka będzie pytać a po co biorę ten garnek, bo ona wzięła by inny.. To mnie w teleekpresie pokażą czy innej uwadze...
Niektórzy mieszkają z tesciami, powinni mieć urlop coroczny dla poratowania zdrowia..
Kiedy ty wracasz do cywilizacji??? -
A ja slyszalam dziś świetny tekst, jest na ale kino serial z Danielem radcliffem, gra przyjezdnego lekarza w małym rosyjskim miasteczku. Żali się miejscowemu, ze nie ma tam normalnych ludzi, a tem mu na to:
Wysiadles pośrodku niczego i czego się spodziewales? A nie, wysiadles z pociągu w środku niczego i jeszcze jechales dzień powozem aż tutaj...
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość