Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez bym wzięła, ajk będzie chciał zbadać twój wlasny prog, każe ci odstawic i juz...
Kap, garuje dla Idy, bo niby tu ma zdrowiej i więcej na świeżym powietrzu i tu ma się większy apetyt.
Apetyt potwierdzać, najbardziej mój..
I co zaciskam zeby i siedze.
Mama nie zostanie z młoda, żebyśmy mogli wyjechać, - bo ona by bez dziecka nie odpoczela, cały czas by sie martwiła będąc matka..
Ja bym sobie martwiła, czego nie omieszkalam powiedzieć na glos, ale ona wie lepiej.
No Ida będzie zdrowa po tym lecie, a to, ze matka w wariatkowie lub wiezieniu..
Zdrowy organizm to przetrwa:-)
Teściów to bym chyba nie zniosła, juz bym na Śląsk do kopalni poszła z młoda pomieszkac dla zdrowia, niż z teściem...
Bo mam tylko teścia..
Tu uwaga, chamski tekst, ale nie mój, tylko z amerykańskiego serialu komediowego, który zabił mojego kolegę.
Para malżeńska z długim stażem siedzi w gabinecie terapeuty, który ma zażegnać ich wieczne dogryzanie.
Terapeuta mówi, teraz znajdź trzy pozytywne rzeczy, które mogłbys powiedzieć swojej partnerce o niej...
Małż myśli, myśli w końcu mówi,
Twoja matka nie żyje
Twoja matka umarła
Twojej matki nie ma
Są! Trzy!
I to tyle w temacie teściowej...
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Haj laski u mnie stypa... Temp stoi jak kurwa stala... , na jajnikach czuje guzy-ewidentny znak ze nic nie peklo , szyjka macicy boli ,ze siadam jak paralityk i ogolnie jest zajebiscie
W dodatku tak dzis patrze na instrukcje z digitala i na zdjecie buzki,.,i uwaga-Nawet kurwa odczytac ulotki nie umiem -blondynka prdolona ze mnie
Dodalam 2zdjecia tego digitala po zrobieniu w sobote i niedziele...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fca26e6499fa552f.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a16f9bb08b58819.html
Ewka , Kasia ta usmiechnieta buzia to nie high fertility ale wlasnie peak..A to mi pokazalo juz w niedziele..Takze jednak pcos chyba zaburza..Albo poprostu lh bylo za slabe by jajca rozbic
A ginek dzis mnie tylko upewni w tym , ze cykl bezowulacyjny bedzie.Od jutra wale dupka coby sie wchlonela o wsio.....Kopanie z koniem..
No coz chyba tyle w tym temacie..A kolejny cykl jade na naturalnym , nie biore clo , pregnyli , nic...
I tak to na mnie nie dziala..Po chVj sie faszerowac....A sierpien-jak znam zycie pewnie ovu nie bedzie , albo sie pokaze po wyjezdzie mojego...
Takze ten tego mikrofon , ktory zabralam Ewce oddaje kolejnej osobie i dziekuje za uwage
A teraz ide prdolnac sobie kawe..A na wieczor pewnie jebne drina... usmiech z zacisnietymi zebami..
Tak tak kochane jestem wkurwiona. Nie bede cukrowac , ze zawierzam swojemu org i sie w niego wsluchuje..Jak ma sie udac to sie uda i bez wsluchiwania..
Kolejne super inf z placu boju pewnie kolo 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 07:44
Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
no to mikrofon teraz należy do mnie:)
ja zaliczam wczorajsze popołudnie do udanych:) oprócz tego że córa zgubiła mi gdzieś złoty łańcuszek z medalikiem(pamiątka po mojej komunii) i nie wiadomo gdzie. szkoda mi go no .....
wczoraj była u koleżanki a my z mężem na rowerach pojechaliśmy po nią, godzinka drogi w jedna stronę fajnie było, wieczorem grilowany łosoś i pstrąg:)
kurcze ja ostatnio za późno chodzę spać, budzik od dwóch dni źle nastawiam. dziś ustawiłam na 5.45 zamiast na 6.45.
KAsiek ale się w Ciebie pesymizm wdarł powiem Ci że do mnie też jakoś czuję że nie pękłam. a to clo tylko mi śluz płodny zabrało;/ ehhhh
Ewik spokojnie na tej działce:D nie pozabijajcie się
Asiek a Ty jak się czujesz???? o której wizyta???
MILCIA no a Ty się pochwal co tam małej kupiłaś na ciuchach:D uwielbiałam te maleńkie zakupy:)
MALENQ, ZAGUBIONA hop hop:)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:KAP jak dzisiaj idziesz do tego gina to będziesz wiedziała na czym stoisz....może następny cykl weź z monitoringiem, żeby mieć większą kontrolę, bo tak zdanie się na ślepy los to nie bardzo jak chce się szybko osiągnąć cel
Co z tego ze pregnyl w cyklach monitorowanych podany w dniach odpowiednich jak i tak nie pekaja..nie chodzi u mnie o jaja ale o to , ze otoczka na nich nie peka..W tym u nie tkwi problem . -
Robotka1 wrote:n
KAsiek ale się w Ciebie pesymizm wdarł powiem Ci że do mnie też jakoś czuję że nie pękłam. a to clo tylko mi śluz płodny zabrało;/ ehhhh
)
Troche przykro ale moj mi dzis rano mowi..Nie ma tego zlego przynajmneij sexior nam sie rozbujal No rozbujal rozbujal bez antykow jest calkiem inaczej -
hehe widzisz? zawsze coś dobrego się wyciągnie ze starań
u nas przynajmniej armię porządnie wymienimy:P hehehe
Kasia tak sobie pomyślałam o tym cyklu jak ładnie pękłaś bez wspomagaczy:)
ale ja i tak wierzę że wszystko u Ciebie dobrze a Twój strach jest bezpodstawny, najważniejsze że masz ten monitoring, kurcze bez niego to być nam tu lamentowała do końca cyklu a tak to bedziesz wiedziała na czym stoisz:D
i pamiętaj, bier clo od doktorka:D
no:) -
mój oczywiście już trzy razy zdążył mnei wczoraj zapytać czy jestem już w ciąży i snuł plany co bedziemy za rok robić, ze na wczasy nie pojedziemy hahaha:) a Tyle razy mówiłam że cały proces trwa około 2 tygodnie zanim wyjdzie druga kreska:P widocznie faceci tak mają
KAp a Ciebie mąż nie pyta po sexie czyś już w ciąży??
Ewik no a Twój??? pewnie się cieszy że sexu nie ma;)
mój chyba się cieszy;) choć wczoraj go podpuszczałam ale powiedział że mu się nie chce;) choć z taką miną że jakby było trzeba to by się zgodziłzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Kap, dostajesz bana na mikrofon, kobietom idź najpierw na monitoring!
Bolalo cie, może pękło..
Ja nigdy nic nie czuje, ani jak rośnie ani jak pęka.
Obrazków nie mogę otworzyć, ale to miało być dwa dni migajacych i dwa stałych buziek..
No u ciebie dwa zaburzacze, cło, pco no i jeszcze pregnyl...
Dlatego ja w lipcu nie biorę niczego i zrobię testy z czystej ciekawości..
Nawet chyba leki na tarczycę odloze, może poczuje się lepiej?
Kap, ja tez dziś będę drinkowac, jakby co, nasze zdrowie...
Ale do ciężkiej cholery, co ty wróżka, zobacz najpierw co piszczy! To rozkaz wykonać!
Robotka, wiesz teraz brak, to może by i chciał, ale miałam ost Focha za mecze pracoholizm i czytanie gazet w wolnym czasie z mloda na TV.
Teraz wiem, jak juz zmadrzalam, ze to oczywiscie głownie Pms...
A mój ostatnio tak się wziął do bpteamtu, ze nie wiem, czy nie będzie żałował, ze się juz nie staramy:-)
Zagubiona, a co ty tak cichutko? Zasyp nas informacjami o wizycie w toalecie, skurczach, bólach, i innych, inaczej pomyslimy ze tą ciąże markujesz INO, hihihi;-)
Żart
Malenqa, dobrze pamiętam, ze to ty mialas być chrzestna w Italii?
A i robotka, pierwsze syndromy przepracowania..
Ja ci to mowie, były pracoholik...
Wrzuc na luz, zanim jajniki stwierdza, ze one w tej chińskim obozie pracy pracować nie będąkapturnica lubi tę wiadomość
-
Obrazków nie mogę otworzyć, ale to miało być dwa dni migajacych i dwa stałych buziek..
Ewa w tych digitalach nic ci kurfaa nie miga.,chyba ze w oczach ehheheh miga w tych zwyklych nie duo hormone kochanie...pOCZYTAJ ulotke albo ogladnij filmiki na you tube...
Dlatego ja w lipcu nie biorę niczego i zrobię testy z czystej ciekawości..
no ja w sierpniu nie biore nic ale odstawiac lekow na tarczyce ja nie odstawie..i dzis zm olestuje gina o prolaktyne na obciazenie..moze to jest moim probleme kurfa zwykla moze jest iok ale po obciazeniu moze gory przenosi.Teraz zaluje ze nie poprosilam myszy o ten bromergon...fuck!!!
Ewka stad wiem ze nie peklo ze czuje ewidentny ucisk w jajnikach zwl przy napieciu meisni wiec na nich nadal sa,jest jajko zarowno na jednym jak i na drugim..Takze wizyta u gina to formalnosc , no i poza tym wypisanie recept..Kasiek pamietam o clo dla ciebie pamietam , a sobie mimo wszystko kaze pregnyl wypisac no i metformine oczywiscie..
Jak mi nie da skierowania na prolaktyne to ide sama w 3cim dniu zbadac...moze kurwa tu jest problemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:59
-
Hejka gina dziś nie ma zapisala mnie na jutro ale tu burzowo ja tam myślę że Kap pękła tylko świruje z nerwów od i juz mi mikrofonu nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:58
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie jak na teście nigdzie nie pisze od ilu jest wykrywalnośc to raczej jest to z tych 25 test co nie? Bo dziś kupiłam test zeby jutro zrobić rano zeby sprawdzić czy kreska bedzie wyrazniejsza po dwóch dniach ale patrzę, że kupiłam teraz 10 i chyba żle zrobiłam bo jeśli poprzedni był 25 to nie da mi teraz porównania.
-
Elfik wrote:Kap, ja tez dziś będę drinkowac, jakby co, nasze zdrowie...
Ale do ciężkiej cholery, co ty wróżka, zobacz najpierw co piszczy! To rozkaz wykonać!
Dobra to dzis drinkujemy razem...u mnie widze w barku zubrowka i finlandia zurawinowa i zwykla..to ja zurawinowa chleje..Bedziemilej jak we2pociagniemy se
Nie wrozka ale sama znasz tez swoj organizm na tyle ze czujeszkiedy cos sie dzieje a kiedy nie..Ty nie czujesz owulki ale ja znow w maju czulam ewidentnie ze ona byla..
Takze chlejemy dzis coby lzy z oczu wytrzec