Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:40 zł u mnie. a Ty nigdy nie miałaś badanej po obciążeniu????
ja bromeczka musze cały czas brać do puki w ciążę nie zajdę.
ejj ja też piję dzisiaj. nasze kółko wzajemnej adoracji dziś przybiera na sile:P
tak kacha mialam tylko zwykla..i gadalam z laskami na plus 36 i pomysl ze moze kurffa tu jest problem..Bo po obciazeniu nie robilam nigdy..N nic bede z ginem gadac kaze mu se wypisac bromka Jak nie da to trudno ale zrobie jesio raz zwykla prolaktyne i prolaktyne po obciazeniu...A NIECH TAM STREACE\Ok to pijemy we 3 -
Kasiek no nie gadaj, w sumie nigdy o tym nie myślałam ale powinnaś marszem iśc na obciążenie prolaktyny!!!
ja się wkurzyłam jak ostatnio mi ginek dał skierowanie bez obciążenia, i też jak będę u niego to poproszę o skierowanie z obciążeniem a jak nie to sama zrobię. muszę wiedzieć jak się sprawy mają
ejj a jak zbić naturalnie TSH??? wiem że nie mam wysokiego bo 1.6 ale chciałam zejść niżej jeszcze.
MILCIA ja wypiję za Ciebie:)
piwko z energetykiem(bo nie mam soku) albo wino z colą -
ja sobie zrobie z wlasnej kieszeni tylko niech mi recepte na metoclopramid czy jak sie to nazywa wypisze..bo nie wiem czy w tym lab beda mieli.....Kurffa tak mi to wlasnie po obciazeniu za wysoka pachnie..a ja stresowy czlowiek to moze to jest to...
Ide dupe moczyc we wodzie ale wogole nie mam ochoty isc do ginka..Po to tylko chyba zeby siewkurwic..A nie!! Po recepty!!! -
haj laski a wiec tak jak czulam.He znam swoje cialo..Chyba juz za dobrze
Torbiel na 4cm na prawym jajniku wiecej jajow nie pamietam No w kazdym razie cykll w plecki..Dal mi skeirowanie na prolaktyne po obciazeniu zeby poczatkiem cyklu zrobic i tyle w tym temacie..Czekam na @ trza zaczac brac dupka na wchloniecie skunksa.No a przyszly cykl na naturalsie..nie mowilam mu bo chcialam clo dla kasi wydrzec..Udalo sie 4tego sierpnia na wizyte coby spr co tam slychac...I tyle ten teges...Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, dostajesz bana na mikrofon, kobietom idź najpierw na monitoring!
A teraz ty dostanisz bana na mikrofon..Bylam i potwoerdzilam..Kloops z ogorkiem pijemy dzis!!!!Tyle mi zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 18:23
-
nick nieaktualnyUuuuu Kasiek przykro mi bardzo...nie wiem, czy się cieszyć, że się ZNA tak bardzo swoje ciało.....a z drugiej strony przynajmniej wiesz sama jak funkcjonuje.....trzymam kciuki za każdy Twój cykl i życzę aby kolejny był ostatni na te przyszłe 9mies.......
-
Malenq wrote:Uuuuu Kasiek przykro mi bardzo...nie wiem, czy się cieszyć, że się ZNA tak bardzo swoje ciało.....a z drugiej strony przynajmniej wiesz sama jak funkcjonuje.....trzymam kciuki za każdy Twój cykl i życzę aby kolejny był ostatni na te przyszłe 9mies.......
Nie dziekuje..ale w tym cyklu to juz sie moge jedynie ze smutku upic...Ale niech o to bedzie pozytywem..W kolejnym cyklu nie biore nic poza lekiem na tarczyce i metformine... -
Kap, dziś oijesz za dwie, mnie taki bol nadszedł, ze prochy wzielam, a za słaby zawodnik ze mnie żeby wódka poprawiać..
Idź zrób zwykła prolaktyne w 21 DC.
Juz trzech lekarzy od niepłodności, nie ginow zwyklych, powiedziało ze badanie z obciaziem robil jeden lekarz, nikt nie wie dlaczego uznał, ze jak tyle razy się podniesie to dobrze, jak tyle to złe, bo nikt tego nie potwierdzil..
Podobno na świecie nigdzie się tak nie przywiązuje wagi do prolaktyny i tyle nie daje na nią leków..
Co do ostatniego zdania, nie wiem, pierwsze wydało mi się przekonujące..
Ja zrobilam zwykle, górna granica prawie dwukrotnie przekroczona, to biorę dostinex. Również dlatego, ze mam inne objawy nadmiaru prolaktyny, nie będę się rozpisywac. Na razie nie czuje poprawy oprócz jednego objawu, juz małż może biustu dotykać od czasu do czasu, wczesniej był ban.
Zrób najpierw zwykła z zachowaniem warunków, zero seksu, stresu, wysiłku, tu jeszcze pisza,e powinno się wkluc wenflon i zaczekać 10 min potem pobierać, hihi,
Poczytaj w sieci, kiedyś znalzalm jakiś hamerykanski artykuł, ktory się dziwil temu badaniu z obazeniem, ale zawsze więcej wiedzieć to plus...
Bo jak nie masz tego problemu, to brać leki na zas nie bierz. Jak zaczniesz rozregulowywac hormony to wiadomo, coraz więcej zabawy. Bierzesz juz na tarczycę. Aha, no i TSH z prolaktyna sie laczy..czyli jedno wpływa na drugie...
Swoja droga to dinozaura wyhodowalas w takim dniu cyklu. Myślisz, ze to połączenie donga z clo?
Moja córka od półtorej godziny śpiewa.
Fałszuje niesamowicie, ale jej nie zabraniam,bo jak ma się nauczyć...
Jeszcze chwila i zacznie mi się podobać, z racji tego, ze słuch strace..
Tez spala w ciągu dnia, jak ja, to łatwo i bez walki się nie podda...
Jeb..... Krasnoludki, niech im te grzybki spadną na krasne czapki..
Kto ma dzieci, ten wie...
zagubiona_82 lubi tę wiadomość