X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Niedlugo majty wymyślą że zmieniać kolor bedą w plodne hehehe
    nie obrazila bym sie ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Kasia my to mamy gadke jak dwa dinozaury :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee prdolicie:) ja też sadzałam młodą wcześnie, ale jak widziałam że to nie przynosi efektów to odpuściłam....mówię wam ja byłam bardzo lajtową matką....od urodzenia młoda bez czapki, czasem opaska jak wiało, żadne skarpetki w ciepłe dni, jedynie bodziak i mi nie chorowała ani raz aż do przedszkola. za to jak patrzę na szwagierkę jak pierdoli się z tym małym, co mu ubiera w upały i że wieczorem grzejnik włączyła przed spaniem i że okna zamyka żeby byle wiaterek nie wpadł to mnie trzepie.....dlatego rzadziej tam jeżdżę:)
    aaa i na śpiochy jeszcze skarpetki mu zakłada!!!
    tak było też z pieluchami, najpierw zrezygnowała z dziennych a po pół roku już na noc zaprotestowała i było cacy:) ja i ona szczęśliwa:D i całe życie prawie była na pieluchach DADA z biedronki:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Hehe Kasia my to mamy gadke jak dwa dinozaury :-)
    smiej sie ale jak slysze mlodego to czasem sie juz tak czuje ;) On mi o czyms mowi a ja nie wiem co z czym sie je :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja robiłam tak jak Ty, po pracy i jeszcze koło 22 ale to nic nie dawało bo kreski identyczne, najlepiej zrobić własnie popołudniu i raniutko potem, wtedy zobaczysz jak sie zwykłe testy zachowua i walniesz digitala:)
    ja bym dwóch w drugiej polowie dnia nie robiła:) raczej jak już dwa to rano i wieczorem

ide poczytać o chazanie moze nowe posty są:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    eee prdolicie:) ja też sadzałam młodą wcześnie, ale jak widziałam że to nie przynosi efektów to odpuściłam....mówię wam ja byłam bardzo lajtową matką....od urodzenia młoda bez czapki, czasem opaska jak wiało, żadne skarpetki w ciepłe dni, jedynie bodziak i mi nie chorowała ani raz aż do przedszkola. za to jak patrzę na szwagierkę jak pierdoli się z tym małym, co mu ubiera w upały i że wieczorem grzejnik włączyła przed spaniem i że okna zamyka żeby byle wiaterek nie wpadł to mnie trzepie.....dlatego rzadziej tam jeżdżę:)
    aaa i na śpiochy jeszcze skarpetki mu zakłada!!!
    tak było też z pieluchami, najpierw zrezygnowała z dziennych a po pół roku już na noc zaprotestowała i było cacy:) ja i ona szczęśliwa:D i całe życie prawie była na pieluchach DADA z biedronki:P
    Mojemu dupe odparzalo po tych marketowych wiec tylko pampers mogl byc :-/A cena tez miala rozrzut niezly...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no właśnie ja robiłam tak jak Ty, po pracy i jeszcze koło 22 ale to nic nie dawało bo kreski identyczne, najlepiej zrobić własnie popołudniu i raniutko potem, wtedy zobaczysz jak sie zwykłe testy zachowua i walniesz digitala:)

Ale pisza coby rano nie robic bo lh sie w wiekszej ilosci pojawia popoludniu ??To juz sama nie wiem

aaajc to bede 2robic...A digitala juz ci pisalam kasia nie walniesz raz..musisz te pare sztuk zrobic przez kilka dni coby zliczal wysokosc hormonow , bo skad zapamieta twoj nizszy poziom jak zrobisz raz czy 2 tylko???Takze od jutra sie testuje :0

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/owulacja-a-ciaza,3602.html
    Bez komentarza-przeczytajcie pytanie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:42

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj byliśmy w Realu i jak weszliśmy na dział dziecięcy, to myślałam, że padnę na zawał. Ceny mnie powaliły. Chyba bank będę musiała obrabować. Ale były też pieluchy tetrowe.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    o ja pierdziu...KAP-żona nie będzie dla niego tak wyrozumiała z pralką :-) mój chłop też zaraz po ślubie codziennie wrzucał stertę ubrań do prania-aż mu się skończyły!! bo coprawda to ja piorę cały czas ale zapowiedziane miał że se niech sam prasuje jak taki pedant do przesady! o o ile skarpetki i majty muszą być codzień nowe-tak dzinsy czy swetr lub koszula która jeszcze pachnie proszkiem już niekoniecznie :-)
    Ano juz z dwojga zlego wole zeby zmienial ciuchy niz takiego co to w jednej przepoconej koszulce kilka dni chodzi.A niestety takich smierdzieli w kazdym wieku zwlaszcza teraz w upaly to czuc z kilometra bleh......
    Na szczescie to pralka a nie ja w strumyku pierze... ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co by nie czarowac..Mam to samo jak on..Nie ubiore drugi raz tej samej rzeczy jesli nie bedzie wyprana..Juz tak se mamy dwa pedanty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:18

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    co Ty masz taką fazę na tego chazana???
    Taki pozytywny wkurw na niego jest wskazany ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:43

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    a prasowanie?
    lubisz prasować? czy nie prasujesz? bo znam taką osobę co pierze i zakłada :-) bez prasowania!

co trzeba to sie oczywiscie prasuje..Ale jak sie ma patent na porzadne wytrzepanie ciuchow po praniu a koszulki i koszule suszy na wieszakach to prasowanie trwa minute ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:43

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Boże, KAP skąd Ty wynajdujesz takie......
    według mnie jeszcze za naukowo odpowiedziałaś-wątpię czy zajarzyła :-D
    to sie nazywaja cuda na kiju :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ