X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja a eurhyrox
Odpowiedz

Owulacja a eurhyrox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mała87 Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2022, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia35 wrote:
    Tak lekarka zaleciła kontynuację glucophage w ciąży. Widzę że tutaj na forum część osób z lubuskiego patrząc po nazwiskach lekarzy 😁 ja też 🙈 jestem pod opieką doktor Iwony Staszak z Zielonej Góry jeżeli chodzi o endokrynologa, doktor Bandrowskiej jeżeli chodzi o ginekologię, a dzisiaj ten monitoring wykonała Doktor Teler. Dodatkowo poszerzyłam diagnostykę w Poznaniu w klinice art med w Poznaniu pod okiem doktora Bręborowicza.
    Gratuluję okruszka i mam nadzieję, że i mi owu wróci i też się doczekam ❤️😪
    Ja poszłam w styczniu do dr Labera bo jest ginem i endo, i on postawił mi diagnozę, dostałam leki I w lutym już byłam ciężarówka 😁 polecam go jeśli chodzi o niepłodność i trudne przypadki ciążowe, u niego również prowadzę ciążę 😁
    Jeśli chodzi o teler to odradzam, moja koleżanka u niej prowadziła ciążę i kiedy zaczęły się komplikacje to nie umiała pomóc tylko sugerowala wyjazd za granicę. Przepisała się Labera i uratował sytuację :)
    Niestety od telerowej coraz więcej pacjentek ucieka 😏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2022, 22:13

• Dominisia35 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2022, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała87 wrote:
    Ja poszłam w styczniu do dr Labera bo jest ginem i endo, i on postawił mi diagnozę, dostałam leki I w lutym już byłam ciężarówka 😁 polecam go jeśli chodzi o niepłodność i trudne przypadki ciążowe, u niego również prowadzę ciążę 😁
    Jeśli chodzi o teler to odradzam, moja koleżanka u niej prowadziła ciążę i kiedy zaczęły się komplikacje to nie umiała pomóc tylko sugerowala wyjazd za granicę. Przepisała się Labera i uratował sytuację :)
    Niestety od telerowej coraz więcej pacjentek ucieka 😏

U doktor Teler byłam tylko i wyłącznie zrobić wymaz który potrzebuje do Poznania, bo do swojej doktor się nie dostałam (pierwszy możliwy termin na wrzesień) Zazdroszczę że leki tak szybko podziałały, obserwuję ten cykl do końca może wystąpi późna owu bo jajnik mnie tak naparza prawy, szyjka miękka wysoka ale jeszcze nie otwarta, postaram się nie nakręcać i zobaczę jak będzie wyglądać następny cykl. Nie omieszkałam również napisać do endo SMS z info o tym cyklu i poprzednim, zobaczę co mi odpowie.

👱‍♀️ - 27 lat
    🍀 - Starania od 08.2021
    ✔️ - podstawowe badania
    💊 - Ona: FertilCare, Inofem, Euthyrox 25 On:
    FertilMan
    💔 - 6 cs - ciąża biochemiczna
    ⏸ - 7 cs (10 dpo) --> 👼 7tc/9tc
    ❌ - Hashimoto, IO, PAI 1 4G/5G
    ⏸ - 8 cs (10 dpo)
    👶 - 19.06.2023 godz. 8.33 👑 Pola 3200g 52 cm SN (39+0)

event.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ