Problem ze śluzem i endometrium
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
macie jakieś sprawdzone lub godne polecenia sposoby na pojawienie się śluzu ( ja go praktycznie nie mam ) i zwiększenie endometrium ( moje dochodzi max do 8 mm - często jest mniejsze ) więc szanse na zagnieżdżenie mam z założenia słabiutkie...Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Nie było mnie trochę ale niestety pewnie cykl na straty. Z temperatura na przeciwbólówkach niewiele zaobserwuje w tym cyklu. Pakuje się do wyrka i tylko mogę pomarzyć o staraniach.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie tak, by udało ci się to osiągnąć. -
Ja niby estradiol mam w normie, a endo bardzo cienkie. Maksymalnie miałam 7 mm Winko, migdały, orzechy czy buraki - nie pomagają. Już sama nie wiem jak temu zaradzić. W tym cyklu ze wspomaganiem Duphastonu. Jeżeli tym razem się nie uda, idę do gina i bez "czegoś" na poprawę endo już w pierwszej fazie cyklu, nie wychodzę
Aniołek 15.03.2014 (6 tc.)
-
Ja akurat miałam odwrotną sytuację, moje endo było za grube. Dostawałam zastrzyki, co miesiąc chodziłam na kontrolne usg i endo grzecznie unormowało się tak jak chciał mój gin.
To moja historia, ale podczas moich przygód z endo poznałam dziewczynę, która miała za cienkie endometrium i problemy z zajściem w ciążę, lub jej donoszeniem. Też coś dostała i też przychodziła na kontrole. Po kilku miesiącach spotkałyśmy się na korytarzu u naszego lekarza i była już w 3 miesiącu ciąży.
Także polecam wizytę u lekarza, by dowiedzieć się jakie są możliwości walki z tym robiącym co chce u każdej z nas endometrium Szkoda chyba czasu na domowe sposoby, które jak większość powyżej pisze im nie pomagająMama najcudowniejszych skarbów