Wiesiołek wydłuża cykl?
-
WIADOMOŚĆ
-
brałam wiesiołek nic nie pomógł.Wydłużył mi sie cyk do 35 dni z 28 brałam clo dostałam po nim torbieli. Wiec to wszystko poszło w diabły do odstawienia ostatni znalazłam femi fertil i oto moje spostrzeżenia po pierwszym opakowania
plus za
* poprawe śluzu
* większą chęć na przytulanie
* piekny test owulacyjny
minus za
* mdłosci ( musze brac na noc)
* słaba dostępność tylko przez internet
Ale mam nadzieję ze pomoże -
ja zaczęłam brać wiesiołek (z firmy Gal 3x dziennie 2 kapsułki do owulacji)na poprawę śluzu, bo niestety mam go mało.
Pierwszy cykl z ovu miałam standardowy jak na siebie, czyli 31 dni. W kolejnym zaczęłam brać wiesiołek i wydłużył mi się do 38 dni! Myślałam, że to przez stresy itp, ale brałam też w tym cyklu na początku a potem odstawiłam, bo bolało mnie podbrzusze i ogólnie źle się czułam (niekoniecznie po wiesiołku, ale na wszelki wypadek odstawiłam) i widzę, że drugi cykl z wiesiołkiem jest wydłużony.karo_lina -
Biorę wiesiołek w kapsułkach Oeparol od 1dc do 10dc. Cykle mam regularne, co 27 dni. Dodatkowo, rano naczczo piję siemie lniane (dwie łyżeczki nasion zalewam wrzątkiem i po 30 min. wypijam). W tym cyklu śluz jak malowany i zero bóli przy serduszkowaniu, co do tej pory często mi się zdarzało."Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też brałam w tym cyklu Oeparol 6 kaps dziennie do 10 dc i wg mnie poprawił mi śluz. Ale bardzo bolało przy serduszkowaniach
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyJa brałam w tym cyklu od 1dc do ok 11dc. Teraz jest mój 19 dc a owulki brak... może wydluzyl i jeszcze będzie później?
Edit
O wpisalam dzisiejsza tempke i wyznaczył mi owulacje... na podstawie 3 wyższej tempki. Trochę mu nie ufam, ale śluz plodny był...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Ja zażywam olej z wiesiolka czwarty cykl. Taki w formie płynu, oleju. Jest smaczny i podobno lepiej przyswajany niż w tabletkach. Zauważyłam poprawę śluzu i to że łagodnej przechodzę okres. Nie mam praktycznie żadnych bóli miesiączkowych. Nie wpłynął w żaden sposób na długość cyklu.
-
Janet wrote:brałam wiesiołek nic nie pomógł.Wydłużył mi sie cyk do 35 dni z 28 brałam clo dostałam po nim torbieli. Wiec to wszystko poszło w diabły do odstawienia ostatni znalazłam femi fertil i oto moje spostrzeżenia po pierwszym opakowania
plus za
* poprawe śluzu
* większą chęć na przytulanie
* piekny test owulacyjny
minus za
* mdłosci ( musze brac na noc)
* słaba dostępność tylko przez internet
Ale mam nadzieję ze pomoże
gdzie konkretnie kupiłaś FEMIFERTIL?maschka -
Nie wiem czy u mnie wiesiołek wydłuży cykl, ale na to się zapowiada. Dziś 16dc a na owulację nawet się nie zapowiada. Zwykle owulację miałam w 14dc a tu temperatura niska i jajnik nie boli. Myślę, że to przez wiesiołek. To mój pierwszy cykl z nim, ale ostatni, bo śluz poprawił minimalnie.
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF