Zioła Ojca Sroki a efekty
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia96 wrote:Ktoś tu jeszcze zagląda??
właśnie zamówiłam ziółka nr 3mają przyjść jutro, a jestem w połowie cyklu. Myślicie że ten cykl sobie odpuścić i pić od następnego czy można je też pic w 2 fazie ? 🤔
Ja pije do owulacji i pozniej odstawiam. Czytalam, ze niektóre zioła mogą utrudniac implantację i mogą wywoływać skurcze macicy, wiec wole nie ryzykować.
Zaczelam pic w tym cyklu bo wczesniej 4cs nieudane👩❤️👨 33&34
🍀 poważne starania od 04.2025
👦 OAT, morfologia 0%, ruch 4%, koncentracja 6mln
hormony i usg ✅️
⏳️ styczeń 2025 - badania kontrolne
🔜 wizyta w klince
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
U mnie te zioła na pewno mają jakieś działanie, w cyklach gdzie ich nie piję miałam owulacje w 17-19 dc, a jak teraz zaczęłam w 15 dc miałam pik LH. Nie wiem czy to dużo zmienia w kontekście zajścia w ciążę, ale nawet jeśli nie to może przynajmniej cykl będzie krótszy i szybciej będzie kolejna szansa
🤷🏽♀️29 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Inozytol, magnez, C, E, D, zioła Ojca Sroki nr 3
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
9 cs o pierwszą 🤰 -
Ja zaczęłam w 3 dc pić mieszankę i też mam wrażenie, że jest inaczej niż w poprzednich cyklach. Ostatni cykl 28 dni, tym razem w 16 dc ginekolog powiedziała, że spodziewa się owulacji za 3-4 dni po wielkości pęcherzyka, który miał wtedy 16,5 mm. Chociaż teraz po wynikach temperatury nie jestem pewna czy owulacja na pewno była 😕🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
U mnie też cykle się skrócily do 26,27 dni i sam okres też trwa krócej. Nie mam pojęcia czy to przez te zioła czy jeszcze jakieś inne leki które stosuje ale skoro tyle dziewczyn tak ma to może coś w tym jest 🤔Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Dostinex,
Pregna Start,
Ovarin,
NAC,
Ascofer,
Acard,
Zioła Ojca Sroki 3 -