2 blada kreska po czasie!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Izunia a na jakim teście wyszła Ci ta jasna kreska?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kilkukrotnie używałam pink testu i nigdy nawet cienia nie widziałam, w cyklu w którym zaszłam w ciążę to na pink teście akurat była najsłabsza kreska. O dziwo pierwszy który wykrył ciążę to był rossmanowski facelle taki w paseczku
Izunia trzymam kciuki, uda się zobaczyszLolkaa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyBeeblu wrote:U mnie tak było: pierwszy test, ok 9dpo, cień kreski był widoczny dopiero "po czasie" ale nie traciłam nadziei bo wszystkie wcześniejsze testy nic nie pokazywały po czasie
Mam dokładnie tak samo Mam nadzieję, że kolejny test potwierdzi ciążę
A po ilu dniach robiłaś kolejny i wyszłą druga wyraźniejsza? -
Mi kilka razy fałszywie wyszła kreska po czasie, a wcale nie byłam w ciąży, także chyba trzeba po prostu trzymać się instrukcji, by nie dać się zmylić.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Mam dokładnie tak samo Mam nadzieję, że kolejny test potwierdzi ciążę
A po ilu dniach robiłaś kolejny i wyszłą druga wyraźniejsza?
Buffy, zrobiłam po dwóch dniach. Ta kreseczka po czasie wyszła w czwartek wieczorem i pózniej w sobotę rano miałam już szybciej drugą kreseczkę. Ale co ciekawe kreseczka też nie wyszła jakoś mega szybko- tak na granicy upływu ulotkowego 5 min. -
nick nieaktualny
-
U mnie dokładnie to samo.
Uspokoiłam się (troszkę ) po pierwszym usg 2 dni temu gdzie było widać że fasolka (lub jak mój m. mówi papryka..) jest dobrze umiejscowiona, endometrium ok itp.
Buffy będzie dobrze! Musi nam się udaćEMI_KUB lubi tę wiadomość
-
ja też robiąc wczoraj rano test wyrzuciałm po 5 minutach - negatywny. Dopiero po przeczytaniu waszych postów gdzieś po ok godzinie wyjęłam z kosza test i była tam bladziutka kreseczka ( cień cienia widoczny tylko przy oknie) . Mój M też ją widział więc nie były to przywidzenia zobaczymy .....
dziś testowanie sobie darowałam jutro termin @ więc jeśli mnie nie ubiegnie to powtórzę test rano. -
Ja zrobilam trzy testy w sumie. Pierwszy clearblue visual 25mlU/ml w 25dc, wynik negatywny, po 10 min pojawila sie druga kreseczka, a wlasciwie pol ( test pokazuje plus albo minus )test robiony popoludniu. Po takiej akcji stwierdzilam, ze musze zatestowac jeszcze raz. Na drugi dzien, takze popoludniu kupilam trzy testy innej firmy ale o czulosci 10mlU/ml. Oczywiscie pierwszy zrobilam zaraz po powrocie do domu, bo nie bylabym soba efekt? Druga kreska bardzo slaba, ale byla. Nastepnego dnia rano kolejny test, wynik taki sam jak dnia poprzedniego. Po cichu juz sie ciesze, ale postanowilam poczekac do wtorku,albo srody, zeby zrobic ostatni test. W srode mam termin na @... Mam nadzeje, ze wszystko sie udalo Rozmawialam z mezem i doszlismy do wniosku, ze trzy testy w te strone, to raczej nie powinny sie pomylic
Foto_Anna lubi tę wiadomość