2 blada kreska po czasie!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, czy bobo-test w standardzie pokazuje jakąś drugą bladą kreskę? Wiem że niektóre testy mają to do siebie, że ta kreska jest zawsze niezależnie od wyniku.17.07. 2017-> 2 cs z clo
19.08.2017-> cykl bez stymulacji
30.09.2017 - > 3 cykl z clo bez owulacji
26.10.2017 - 4 cykl z clo
W 2017-2018 - stymulacje cykli + dwie inseminacje
2018- 2020 starania naturalne
2020 - nieudane stymulacje + propozycja in vitro od lekarza
01.2021 - stymulacja do IVF
02.2021 - punkcja, transfer odroczony
03/04 - przewidywany transfer -
ewelina1991 wrote:Cześć dziewczyny, czy bobo-test w standardzie pokazuje jakąś drugą bladą kreskę? Wiem że niektóre testy mają to do siebie, że ta kreska jest zawsze niezależnie od wyniku.
-
karolina92 wrote:Nie wiem czy ktos tu jeszcze zagląda ale tak jak mowiłam 20 marca byla owulacja (USG), od 21 marca (wg zalecen mokego lekarza) biore luteine dopochwowo 2×2 rano i wieczorem dwie kapsulki dopochwowo. Dzisiaj 11 kwietnia mam 21-szy dzień wyżych temperatur (36.9-37). Od wczoraj mam plamienia a raczej brudzenia i bardzo malutko. Ale nie jest to jak zaczynający się okres tylko jakby koniec albo jeszcze dziwniejszy. Wczesniej poczatek u mnie to byly plamienia brązowe zmieniajace sie w rozowe w kazdym razie o takiej cieplej barwie a od wczoraj mam takie szaro brazowe z "paproszkami" malymi jakby troche popiolu ktos wrzucil nie wiem ale bardziej przypomina ostatnie dni okresu niz poczatek.
Jest duzo wątków o luteinie ale dziewczyny pisza ,ze biora 10-12 dni i odstawiaja a mi gin kazal brac do oporu az przyjdzie @ a jak nie przyjdze to test i do niego wrocic po dalszs instrukcje w razie pozytywu. Test robilam 3-4 dni temu ale negatyw. Dzisiaj 21 dni wyzszych temperatur i dwa dni lekkich plamien tylko. Moze ktos sie wypowie ? Bo to moj poerwszy cykl na luteinie. -