27dc test owulacyjny pozytywny? ??
-
WIADOMOŚĆ
-
@ przyszla 31 grudnia zaczynam nowy cykl nowe starania nowe nadzieje Zamowilam zestaw Baby&mamamed mam nadzieje ze pomoze mi na uregulowanie moich zwariowanych hormonow... w nowym roku zycze wszystkim starajacym sie kobietkom dwoch upragnionych kreseczek!!
kasiulek1201 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi tez 25 grudnia wyszedl test ciazowy pozytywny ale wydaje mi sie ze moglo dojsc do poronienia... i na koniec grudnia przyszla @ Teraz nowy cykl i jestem pelna nadziejii ze tym razem sie uda. Tobie ogromnie gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja dziś zrobiłam test owulacyjny - 24dc/ 11dpo i wyszedł zdecydowanie pozytywny - kreska testowa sporo ciemniejsza niż kontrolna. Z ciążowym się jeszcze wstrzymam kilka dni bo wczoraj robiłam i był negatywny. Nie ukrywam, że wynik testu owulacyjnego napawa mnie nadzieją. Piersi tak jak zawsze bolały przed okresem tym razem nie bolą w ogóle.
-
nick nieaktualnyJa to rano powtórzę owulacyjny a we wtorek juz ciążowy bo robilam w czwartek ale byla druga taka blada albo sobie wmawialam bo kazdym kątem oglądałam
czytalam na temat owulacyjnych pozytywnych tak pozno otóż lh ma zadanie podobne do progesteronu czyli utrzymanie ciąży i pare dni beda dwie kreski stąd rozne opiniekasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzsiaj tez zrobila, owulacyjny i byl pozytywny a jeszcze wczoraj nie bylo nic;/
Dzisiaj mam 27 dc
wczoraj mialam malutkie plameinie, dzisiaj tez ;/kasiulek1201 lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyJak masz więcej owu to zrob jeden rano drugi wieczorem, ja wczoraj wieczorem robilam mialam 2 kreski a dZisiaj rano druga mocna niz wczoraj polecialam po ciążowy robilam ok 11 i byl pozytywny
dzwonilam do lekarza wizyte prywatna mam na 21.30 wiec musle bedzie juz wiadomo co i jak bo patrzyłam na usg w 4tc i widać kropka a lekarz ma super sprzęt dam znac prosze 3majta kciuki jutro wam rozesle wiruskakasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny tez mam problem dzisiaj zrobilam test owulacyjny na 12 dzien po owulacji jest pozytywny no i wczorajszy i przed wczorajszy tez wyszly pozytywne testy z apteki z firmy amil i dzisiaj zrobilam test ciazowy i negatywny firmynordtest niewiem co myslec Pomozciekasik