27dc test owulacyjny pozytywny? ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wychodziły pozytywne przed okresem lub czasem nawet w trakcie i niestety nie była to ciąża tylko rozwalona gospodarka hormonalna... Po jej ustawieniu pozytywne testy pokazywały się tylko w środku cyklu i już za pierwszym razem po ustabilizowaniu hormonów udało się zajść w ciążę W trakcie ciąży ani razu test owulacyjny nie wyszedł pozytywny. Podczas ciąży stężenie pik LH zanika. Mimo to trzymam kciuki, bo nie takie rzeczy się działy i szanse są zawsze! Pozdrawiam
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Kasiaczkowa za odpowiedz. Wszystko możliwe że i ja mam problem z hormonami Tez jakoś nie chce mi się wierzyć żeby to była ciąża. Gdybym mieszkała w Polsce to już dawno zrobiłabym sobie badania, tutaj niestety nie mogę się doprosic o nic. Pozdrawiam również[/link]
-
Mania1718 wrote:Hej dziewczyny mam małe pytanko czy któraś ze starających się miała taką sytuację 27 dc a test owulacyjny wyszedł pozytywny? Czy później okazało się że to ciąża?
witajcie
ja wczoraj wieczorem w 27dc zrobiłam test ciązowy i owu - oba z dwoma krechami.
dzis rano powtórzyłam test ciązowy - dwie krechy!
takze w moim przypadku wychodzi na to, że test owu potwierdził ciąże:-)Mania1718, Pola_27, magg, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Ja nastepnego dnia po pozytywnym teście owulacyjnym zrobilam test ciążowy wyszedł pozytywny ( 28 dc) zalaczylabym zdjęcie ale nie wiem jak niestety kolejnego dnia wyszedł negatywny. Dzisiaj 32 dc @ brak. Od dzisiaj bolą mnie piersi i mam dużo mlecznego śluzu. .. szyjka srednio wysoko twarda. Nie sądzę żebym była w ciąży bo test raczej by juz pokazał ta drugą kreskę.
Carmen1724 lubi tę wiadomość
[/link]
-
Zabka11 ogromne gratulacje!!! Cieszę się razem z Tobą Robilam testy o czułości 10 zamawiane przez ebay... Jutro kupię lepszy w aptece jesli znowu wyjdzie negatywny to odpuszczam... Nie zapowiada sie na @ bo szyjke mam wysoko twarda i zamknięta. Dużo śluzu mlecznego i od wczoraj doszło klucie w piersiach. Kasiaczkowa mieszkam w UK i nie mam możliwości zrobic tu badań z krwi a szkoda... pewnie stalabym pierwsza w kolejce
Kasiaczkowa lubi tę wiadomość
[/link]
-
34 dc test ciążowy negatywny a owulacyjny pozytywny ( kreska druga ciemniejsza od kontrolnej) paranoja!! Widocznie nieźle mi sie tam namieszalo z tymi hormonami. Szyjka wysoko mleczny sluz, nadal go dużo i napewno nie jest to sluz plodny. Jutro umowie się do lekarza może coś wskuram z badaniami.[/link]
-
Hej @ nadal nie mam..... testy wychodzą negatywne:-( podejrzewam ze gospodarka hormonalna rozwalona totalnie. Po nowym roku wybiorę się do lekarza moze coś poradzi i mam nadzieję ze doprosze sie jakichkolwiek badań.Piersi bolały mnie cały tydzień byłam pewna ze lada moment dostane miesiaczki a tu nadal nic. Dziwi mnie tylko ze szyjka wysoko i temperatura powyżej 37.Dzisiaj piersi przestały bolec a tak poza tym bez zmian.[/link]
-
No u mnie 38 dc, 33 dc wizyta u gin, powiedział, że nic nie widać, żebym zrobiła test w 40 dc. Dzisiaj tak z ciekawości zrobiłam test ovu - dwie grube krechy. Czekamy do poniedziałku, żeby zrobić test ciazowy. Dodam, że przez święta wypiłam po lampce czerwonego wina, a po czerwonym winie zawsze okres przychodził. Może jest jakaś szansa, że jestem w ciąży.Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Chcembycmama trzymam kciuki zeby ci sie udało Ja nadal nie mam okresu tem. 37.1 szyjka wysoko. W pierwszy dzien świat zrobiłam rano test wyszedł pozytywny (zaliczyła bym zdjecie ale nie wiem jak ) wczoraj i dzisiaj negatywny. Słyszałam ze testy falszywie pozytywne wychodzą przy tarczycy lub torbielach. Nigdy nie miałam takich problemów ale moze tym razem... W pon zasuwam do lekarza[/link]
-
PrezesGaska u mnie nadal cisza.... U mnie test owulacyjny pozytywny wyszedł w 27dc i 34dc miesiączki nadal nie mam. Dzisiaj po pracy na wkladce zauważyłam małe plamienie mam nadzieję ze w końcu @ sie rozkręci i rozpoczne nowy cykl tym bardziej spokojniejszy[/link]