A dzisiaj - kto wytestował (wysikła lub wykrwawił) coś ciekawego?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja razem z wami. Trzymajcie się dziewczyny
never give up lubi tę wiadomość
Brychta -
Brychra wrote:Ja się za godzinę dowiem ci i jak bo czekam na wynik bety
Swoją drogą... jaka jest w ogóle szansa, ze w 10dpo taki test czy też beta są wiarygodne?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ja dziś rano wysikałam test Facelle dwie krechy, testowa trochę słabsza od kontrolnej,a na PinkTest z tego samego moczu bardzo blada kreska. No nic, czekamy na betę, wyniki za kilka godzin.
Jutro termin @.
Brychra obie czekamy na betę, ta niepewność jest najgorsza a każda minuta się wydłuża... wrrrrIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Ja dziś rano wysikałam test Facelle dwie krechy, testowa trochę słabsza od kontrolnej,a na PinkTest z tego samego moczu bardzo blada kreska. No nic, czekamy na betę, wyniki za kilka godzin.
Jutro termin @.
Brychra obie czekamy na betę, ta niepewność jest najgorsza a każda minuta się wydłuża... wrrrrPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
wianna wrote:Ja dziś rano wysikałam test Facelle dwie krechy, testowa trochę słabsza od kontrolnej,a na PinkTest z tego samego moczu bardzo blada kreska. No nic, czekamy na betę, wyniki za kilka godzin.
Jutro termin @.
Brychra obie czekamy na betę, ta niepewność jest najgorsza a każda minuta się wydłuża... wrrrrBrychta -
Brychra wrote:Ja się za godzinę dowiem ci i jak bo czekam na wynik bety
I już coś masz??
Wianna- a który dzień po owulce, że teścik wyszedł?PCOS, niedoczynność, problem męski
wianna wrote:13 dpo, robiłam tez 9 dpo, była baaardzo blada kreseczka, bardzo delikatny cień cienia
Rozumiem, że teraz 13dpo?
Bo 9 dpo tłusty negatyw jeszcze?PCOS, niedoczynność, problem męski
Brychra wrote:I beta negatywna... może jeszcze za wcześnie. .. @ w poniedziałek. .ale się wku***
Oj kurcze, kurcze... Ale 10dpo to bardzo wcześnie, także spokojnie, jeszcze nic straconego.PCOS, niedoczynność, problem męski
Brychra wrote:Taa nie wierze w to..
A powinnaś.. dopóki kolokwialnie mówiąc @ Cię nie zaleje, można mieć nadziejęBrychra lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
Brycha dziewczyny dobrze mówią. Spójrz na to z tej strony: jeśli implantacja następuje 7-10 dni po owulce to ew. zagnieżdzony zarodek zaczyna produkowac hcg po około 3 dniach czyli wykrywalny w testach będzie dopiero w 13dc. Nie jest to regułą ale tak bywa. Cierpliwie czekamy z Toba do planowej @ i wtedy możesz sie wkurzać ale póki co chillout
Kozisina lubi tę wiadomość