A dzisiaj - kto wytestował (wysikła lub wykrwawił) coś ciekawego?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
never give up wrote:Brycha dziewczyny dobrze mówią. Spójrz na to z tej strony: jeśli implantacja następuje 7-10 dni po owulce to ew. zagnieżdzony zarodek zaczyna produkowac hcg po około 3 dniach czyli wykrywalny w testach będzie dopiero w 13dc. Nie jest to regułą ale tak bywa. Cierpliwie czekamy z Toba do planowej @ i wtedy możesz sie wkurzać ale póki co chilloutBrychta
-
A który to Twoja cykl?? Ta niemoc jest najgorsza... Że to wszystko odbywa się poza naszą kontrolą i nie mamy na to wplywu... Moje pierwsze cykle były dramatyczne, glowiłam się, dlaczego nie wyszło? Jak to MI nie wyszło?!! Osobie która ma zawsze wszystko pod kontrolą, osiąga to czego chce i dąży do celu i go osiąga... A tu bach, negatywy, potem ta ciąża biochemiczna...
Ale dziewczyny co nas nie zabije, to nas wzmocni!!Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna ja staram sie od pazdziernika... w lutym bylam w ciazy w 4 tyg samoistne poronienie. mialam doslownie okres ale taki dziwny... w poniedxzialek przed testem gwaltownie wstalam z lozka i zgielo mnie w pol z bolu. mowie do meza jutro zrobie test... wtorek test pozytywny a byl to juz 5 dzien krwawienia plamenia (wtedy wg mnie normalnego okresu)i pozytywny .. w 8 dniu beta 39.8 ...i w nastepny wtorek poronienie mimo ze bralam du[haston ... i tak mysle teraz ze testy wtedy wykryly ciaze z blada druga krecha w 5 dniu plamienia przy moich 24 dn cyklach.. to moze teraz w 10 dpo zrobilam bete za wczesnie ... sama ni wiem .. odechciewa mi sie normalnie az piwo pije z tej niemocy a lzy same sie cisna.. mam dosc. a i najwazniejsze mam synka kochanego 6 lat:) i zalaczylo mi sie parcie na 2 to mam...Brychta
-
U mnie poprzedni cykl też zakonczony samoporonieniem. Robiłam wtedy betę przed terminem @ i miałam 20, a potem spadła na 4,8. Z tymże dostałam obfitego krwawienia i boli brzucha, okres mialam bardziej intensywny niż zwykle.
Teraz na to wygląda że znów zaskoczyło, ale też się obawiam... staram się nie myśleć, ale nie da... Masz synka... Znasz to szczęście, pozazdrościć.
Pozostaje nam czekać cierpliwie, będzie dooobrze, trzeba w to wierzyćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna- a masz jakieś uczucie, czy może przeczucie "że zaskoczyło" czy tylko test ?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Brychra wrote:HEJ DZIEWCZYNY:) A MNIE PO WCZORAJSZYM NEGATYWNYM BETA HCG MINELY WSZYSTKIE UROJONE OBJAWY.... COZ CHORY MAM ŁEB;D
Hahahaha dobra jesteś. Ale zdradzę Ci po cichu, że ja też tak mam. Normalnie jak ręką odjął obity to jednak dziwne som -
never give up wrote:Hahahaha dobra jesteś. Ale zdradzę Ci po cichu, że ja też tak mam. Normalnie jak ręką odjął obity to jednak dziwne somBrychta
-